Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
1. Megoszt az, azzal még nem volt gondom (bár tudnék a működésén finomítani, de a kötelező minimumot hozza). Hibaüzenet, jelenség?
2. Bármit ki tudsz tenni full screenre, amelyik OS-ben működnek az integrációs szolgáltatások. Én konkrétan egy régi software fejlesztéseit egy VBox-ban futó gépen végzem az egyik monitoron.
3. A két monitor teljesen jól működik. Sőt, még akár külön ablakokba is teheted a host-on a virtuális gép egyes "monitorait".
4a. Nem tudom, melyik a pontos magyar fordítás, lehet pont fordítva van, de gondolom, a kikapcsol azt jelenti, mintha elvennéd az áramot a géptől (tehát a nem mentett adatok elvesznek, a nyomorékabb filerendszer megsérül és hasonlók), a leállítás pedig egy szabályos, ACPI-n keresztüli kiadott "állj le lécci' OS"-t jelent.
4b. Készíteni kell a VBox-ban egy ún. snapshot-ot az indítása előtt és ha kikapcsolod (a 4a-ban írt értelmezés szerint) ezt a gépet a VBox felületén, akkor az utolsó készített snapshot visszaállítását felajánlja - így pont az történik, amit szeretnél. (Megjegyzés: futás közben is képes snapshotot készíteni, de azt neked nem ajánlom, mert ha frissítesz VBox-ot, előfordulhat, hogy ezek a (korábbi) futás közben készített snapshot-ok nem lesznek használhatóak az új verzióval, ilyenkor aztán jönnek az új hozzászólások.)
5. Nem tudom, mit értesz szaggatás alatt. Kapott több CPU magot? Win10-zel bármi lehet, ill. ha a virtuális háttértárat olyan helyre tetted, ami I/O szegény, akkor nyilván akadozni fog (ez a leggyakoribb ok). További lehetőség, hogy nem kap rendes HW-es CPU virtualizálási lehetőséget, ilyenkor software-ből old meg sokmindent (de ezt asszem' írja is, így valószínűleg nem ez a probléma, mert akkor írtad volna). Ill. az lehet még, hogy valami 3D-t igénylő programot futtatsz, aminek a támogatása szegényes VBox-ban.
6. A vágólap/drop/USB az egy évtizedes probléma, azért jár nekik a faszkorbács. Az első jobbára működik, a középsőt eddig 1x láttam működni, bontottam is egy pezsgőt, az USB-hez pedig kitartás kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Napelem
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest