Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz brd #2795 üzenetére

1 megosztás:
    • hibaüzenet: nincs,
    • jelenség: nem oszt meg.
    (lehet, hogy én nézem rossz helyen? a fájlkezelőben kelle látszaniuk a meghajtóknak, nem?

2 Full screen
    ven (volt, mert most meg nem hajlandó elindulni) XP-m, az kiment a 27" monizoron fill scrennbe, ez a win10 csal 1900 *1200-ben csücsül a monitor közepén, a többi egy szürke keret. a os-en belül nem tudok nagyobb felbontást beállítani. lehet, hogy rossz VGA-t választottam?

3. két monitor
    nekem nem hajlandó 2 monitoros módot sem állítani. (lásd előző pont, rossz VGA?). az ablakot át tudom tenni másik monitorra, de a vendég os nem hajlandó 2 monitoros asztalt csinálni.

4. mentés
    végül is mindegy is, de a lényeg, hogy akkor tud csinálni képmentést, és azt betölteni legközelebb, nem kell mindig felülírogatni a meghajtót egy biztonsági mentésből. . erre nem tudsz valami tutorialt, hogy megy a gyakorlatban?

4B. azt hiszem ez volt az... :B

5. hogy lassú ugrásokkal megy az egér, nem folytonosan. pedig 4 mag/8GB RAM van neki engedve (8mag és 24GB -ból, FX 8350 CPU). egyelőre nem futtatok rajta semmit, mert nem tudok rá telepíteni, mivel nem érem el sehogyan. alap win10 fut rajta

6. hát igen, én nem is értem, a windows miért engedte el a saját Virtual Machine-ját, az olyan magától érthetődben megcsinált mindent, mintha arra fejlesztették volna. Nem volt ennyi esetlegesség, bizonytalankodás...

Nálad valami más probléma állhat a háttérben.

nem tudom mi lehet a háttérben, emlékeztet a linuxra, 15 éve tettem vele egy kísérletet, de nem látta a többi hdd-t. hetekig küzdötte vele, adták a tanácsot, e sose látta őket. olyanok voltak neki, mint Colombo felesége. maradt a windows.

amúgy ilyen szerencsétlen programmal még én sem találkoztam. volt amin egy két funkció bugos volt, de hogy a feladatainak a felét se tudja ellátni, még nem. pedig 2 napos win, friss telepítés.

most a fent bemásolt hibakód mi lehet? miért nem hajlandó elindulni egyik XP-sem...??? :F :F :F

Új hozzászólás Aktív témák