Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van ötletetek arra vonatkozóan, hogy egy meglévő win10-es rendszert hogyan tudnék bevirtualizálni vbox alá? A rejtett boot és rendszer partíciókon kívül van C és D partícióm, de a C elegendő, arra van telepítve a rendszer.
Amit eddig próbáltam:
1. Macrium Reflect programmal kimentettem egy image fájlba a rejtett + rendszer + C partíciókat.
2. Vboxban létrehoztam egy új gépet, beállítottam a megfelelő méretű lemezt (nagyobb értékre, mint a fentiek összege), és vhd kiterjesztéssel hoztam létre.
3. Még a virtuális gép indítása előtt felcsatoltam meghajtóként a vhd fájlt, és a Reflect programmal visszatöltöttem oda a kimentett partíciókat.Látszólag rendben lefutott, ám utána láttam, hogy nem kerültek rá a partíciók.
4. Utolsó lépésben azt terveztem, hogy leválastom a fájlt, és megpróbálom bebootolni a vbox-ban.
Van más ötletetek? Ti hogyan csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest