Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Új vagyok a VBox használók körében. Célom az, hogy egyetlen gépet többé kevésbé ketten tudjunk használni, erre a célra van két monitorom, dupla billentyűzet egér párossal. Windows7 alá telepítettem egy másik Windows7-et VBoxban. Felraktam az integrációs szolgáltatásokat, elsősorban azért, hogy menjen a Windows Aero, ez rendben is van, szuper

Sajnos, viszont minden alkalommal amikor elindítom a VBoxot, nem látszik az egér mutató és csak úgy jelenik meg, ha a gazda géphez csatlakoztatott egérrel kikapcsolom az egér integrációt. A virtuális géphez csatlakoztattam a plusz egeret és billentyűzetet, amikor őket használom az nem is befolyásolja a gazdagépet. Lelehet ezt az egér integrációt valahogy letiltani örökre, vagy van én állítottam be valamit rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi