Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
- A két speedramp-es rész nem üt el nagyon a straight cut-októl?
De igen. Speed ramp engem kizökkent. Nem való hyperlapse egy slowmo esküvőbe. Főleg ha nem sínen mozog a dolly.
Inkább jump cut. Nem megtörve a ritmust.- A két maszkolt csokros felirat nem gáz? Kicsit mást akartam, mint simán kiírni.
Nekem tetszik. Viszont a céges logó szerintem annyira felesleges egy személyes használatú videóba. Videó aláírásba vagy metaadatba esetleg mehet a link, de beleégetni a videóba? Így utólag visszanézve a saját videóimban is gáznak érzem.A "lagzis" részben azok a poénosabb snittek (facepalm, menekülés, vedelés) nem túl erősek, főleg a videó többi részéhez képest?
Magyar esküvőn szerintem nem. Itt hagyománya van ezeknek.
Illetve függ a pártól. Milyen személyiségek? Milyen elképzeléseket vázoltak fel neked eskü előtti konzultáción?- Az a pár (kézi) White Dissolve mennyire van rendben?
Nekem tetszik. Esküvőn én is fehérbe való áttűnést használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- PlayStation 5
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest