Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Van pár észrevételem, illetve érdekel is néhány részlet, de szerintem a haszosabb tanácsokat nem én, hanem majd a tapasztalt esküvősök megírják.
Miért állt olyan messze a pártól az anyakönyvvezető? Függetlenül a videótól, szerintem elég rossz, hogy a vendégeknek balra-jobbra kell nézniük a nagy távolság miatt, meg eleve szerintem furán is mutat. Ha élőben ilyennel kell szembesülni videósként, de akár még fotósként is, egyedül tényleg elég nagy kihívás, hogy mindenről legyen anyag, hiszen olyan szöget találni, ahonnan a pár és az anyakönyvvezető is egyszerre jó beállásba kerül nem könnyű, annyit mászkálni meg nem hiszem hogy lehet, a végeredmény rovására esetleg. Nem láttam annyira sok esküvőt, de ez a nagylátó nekem nem jön be.
A hang nekem tetszik, ahhoz képest csak telefonnal vetted (gondolom volt boya azért) tök jó. A gimbalos felvételek is tetszenek, a 12-35-ös gx80 se rossz, a nagylátót pedig említettem már. Mindegyik kamera AF-al ment vagy manuálban? A színezés is tetszik, főleg a G9 esetén jók a színek, a többinél kicsit erősek/kiégtek a fények.
Amikor az anyakönyvvezető elment az asztaltól, akkor jött volna jól egy csiptetős mikrofon az hallatszik, vagy amivel kezdtem, egymás mellett jobban is mutattak volna a párral és a hang is maradt volna a normál hangerőn.
Kár, hogy a gyűrű felhúzás nem látszik jól, de én se nagyon tudom milyen szögben kellett volna lenni ahhoz, hogy látszódjon maga a gyűrű is.
Szerintem egyedül is tök jól meg tudtad volna oldani, nem tudom a 2 másik kollega mennyire tapasztalt videós, de nekem a te szemszöged tetszett jobban. Csak így tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Megújul a Netflix tévés appja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest