Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#4641) JJános válasza Rive (#4639) üzenetére


JJános
addikt

Értem én, jó humorotok van.

Nem éppen azt gondolom, hogy én mindenkinél jobban tudom, mert nincs elrejtve bizony senki elöl. Nem is a személlyel van bajom, mert aki eddig nem értett valamit, az holnapra esetleg ebben meg tud változni.
Egy nagyon gonosz emberről rögtön lehet tudni, hogy nem jó oldalon áll. De ez nem mindig ilyen egyszerű. A gonosz is sokszor úgy jelenik meg mint világosság angyala. És ez már nehezebben átlátható.

Aki a dalai láma mögötti dolgokat össze tudja egyeztetni Isten dolgaival, az pedig olyan, mint aki szántszándékkal becsukja a szemét.

Aki a reinkarnációban hisz, az ő dolga. Csak onnantól ő a másik oldalhoz tartozik. Aki nem eszi meg az állatokat, mert az Lajoska, aki most épp birka képében van, az az ő dolga. Isten pedig azt mondta, hogy az eledel a hasnak, a has pedig az eledelnek rendeltetett.
Aki viseli a 666-os számot, az az ő dolga. De ha tudja, hogy az a szám kinek a száma, készüljön arra, hogy ez nem holmi gyerekes csínytevés, mert osztozott azzal a gonosz tartalommal, ami ez mögött áll.
Nálam ezek a dolgok egyszerűek. Csodálokozom, hogy másnál ez nem.

2007-05-06 óta itt!

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.