Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1422) ittakary válasza Hegzsa (#1421) üzenetére


ittakary
nagyúr

A hozzáállásom nyilván megváltozott, mert szerdán délután 13:29-kor telefonon megbeszéltünk valamit: egészen pontosan Te mondtad hogy vége, nem lesz iPad doboz. Nem volt semmi "LEHET" meg "TALÁN" a telefonban; egészen konkrétan elbúcsúztunk egymástól.

"amint meglesz jelentkezem" -> ezt pedig nem ekkor - szerdán - mondtad, hanem még jóval előtte az üzletkötésnél, pénteken!

Az meg külön érdekes, hogy csak ezután - közel egy hét után! - kezdted el a költözős cuccaidat egyáltalán kinyitni, és keresni! Tehát előtte nem volt fontos, majd hirtelen megint fontos lett? Méghozzá annyira, hogy jelentgess engem, miközben én semmi nem csináltam? És ez még az én felelősségem lenne hogy hirtelen megtaláltad rá több napra, hangsúlyozom miután elköszöntünk és lezártuk?

Ezek után engem minősítesz SMSben, hogy én vagyok a "tipikus magyar" hogy nem tartom be amit ígértem. Igen, valóban nem tartom be, de csak a fentiek miatt nem, mert másban állapodtunk már meg.

Ha én nem vagyok magyar, mert az ígéretemet nem tartom be, akkor te is pontosan ugyanúgy ebben a cipőben jársz, szóval szerintem inkább nem kellene minősíteni a másikat.

Volt már esetem olyan üzletpartnerrel, aki nem tartotta be a szavát, de valamiért nem tudom belátni, hogy én most ezzel közéjük tartoznék!

Tudom hogy SMSben is forródróton vagyunk, de én csak kivárnám, mások véleményét, ha már a PHra terelted ezt az egészet!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.