Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) b0bcat válasza b0bcat (#1886) üzenetére


b0bcat
addikt

Reagált az eladó. Gyerekesnek titulált, amiért jelentettem őt, majd - ahogyan az sajnos várható volt - írt egy (bosszú)negatív értékelést rólam, amiben még csúsztat is. :((( Nem is tudom, mire véljem ezt, hiszen ő okozott nekem anyagi kárt és bosszúságot, de még neki áll feljebb, és olyanokat ír, hogy majd az isten visszafizeti nekem, amit másokkal teszek... :F

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#1902) mobal válasza mobal (#1893) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

Pénteken (05.20) találkoztunk és rendeztük az ügyet. Károm semmi nem ért! Korrekt volt a fórumtársunk! :)

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#1907) Lackki


Lackki
senior tag

Sajnos belefutottam én is egy ígérgetőbe, aki nem képes átvenni a kért terméket.
Általam ajánlott 3 szállítási mód közül a Packetát választotta házhoz szállítva, majd mivel nem tudta átvenni a futártól, átkérte csomagpontra, ahol azóta is pihen (aug 4.). Azért nem vette át, mert nincs kártyája és itt már csak kártyával lehet rendezni az utánvétet, de ígérte hogy szerez vkit akinek van Cs vagy P max hétfőre. Azóta 0 válasz, holnap indul vissza a csomag, engem meg duplán károsított, mert volt más aki vitte volna, illetve a szállítás+utánvétet is én fizettem előre.

Persze megkértem, hogy rendezze legalább ezt a költséget, de szintén nincs válasz.

Lehet kérvényezni egy büdös nagy negatívat a profiljára, vagy simán megteheti mással is?

[ Szerkesztve ]

Privátot hamarabb észreveszem

(#1908) vdavid4


vdavid4
tag

Kedves Fórumtago
Siswoob5 Felhasználó akinek 230 pozitív értékelése van!! (ugye ezt kb 5x emelte ki a privát üzenetváltásban,
Július 27. írtam rá egy iphone miatt 45ezer Ft lett volna a készülék, még aznap este gyorsan átutaltam neki a pénzt, a telefont a munkahelyemnek keleltt volna leadnom csak szóval állapot semmi nem érdekelt a telefonnal kapcsolatban. A telefont azon a héten nem sikerült feladnia, Hétfön felhívott agusztus1.-el 4 nappal az utlás után, hogy megcsúszott de ma feladja más még ma vagy legkesöbb holnap. Természetesen ez péntekig sem történt meg, én így vettem egy másik telefont és meguntam az ígérgetést és megkértem utalja vissza a pénzem, mindez agusztus 5.-én történt. Ö persze megígérte hogy utalni fog. Rá 4 napra sem érkezett meg a pénz megkérdeztem esetleg mikor gondolja. Nyarásra hivatkozva pénteken utal legkésöbb. Természetesen pénteken (agusztus 12) sem sikerült az utalás.Èn már nem is írtam ö írt hétfön. hogy megcsúszott fog utalni. Természetesen hétfön sem utalt (agusztus 15 ). írt kedden, hogy na majd ma (agusztus 16). Természetesen akkor sem sikerült utalni. Megkérdeztem esetleg melyik általa szabott határidö lenne amit tartani tud,(agusztus 16) a válasz, hogy most meg a háta betegedett le majd ha már nem fáj neki . Ekkor elvesztve a birka türelmem megkértem, hogy ezen hét péntekjéig utaljon vagy most már fel kell jelentenem. Ö nagy nehezen utalt (agusztus 18) és persze megkaptam a legkezelö üzentet is, hogy én mit pattogtam fenyegetöztem öneki mennyi rengetek értékelése van. Szerintem egy negatív értékelést nyugodtan megérdemel, és a probléma nem az, hogy 3 hét múlva kapom vissza a pénzem hanem, hogy 6x ígérek meg valamit és csak azért sem csinálom meg, és miután elutalom még neki áll feljebb mert Ö a megbízható üzletfél :R
Anyagi károm nem keletkezett!
További jó üzletelést !

[ Szerkesztve ]

(#1909) C64


C64
őstag

Hello mindenki. A mai napon kaptam egy figyelmeztetést és ideiglenes tiltást.
Ezzel kapcsolatban szeretnék reagálni, a vevővel érdemben nem lehet kommunikálni, elzárkózik a megoldástól, sérteget, vádol és rágalmaz. Állítása szerint nem azt a terméket kapta amit én elküldtem, de szerinte az kizárt, hogy a posta hibázott volna (elcserélték a csomagot), számára nyilvávaló, hogy én vertem át...!!!
Én azt a terméket küldtem amit ő megvett, úgy ahogy ő kérte, automatába adtam fel és automatába küldtem. Meggyőződése, hogy én átvertem és itt kimúlik a kommunikáció, átment kölcsönös sértegetésbe. Innentől mégis mit kéne tennem? Azon kívül, hogy a postán már benyújtottam egy panaszt!
Én becsülttel és tisztességel feladtam részére a csomagot, nagyon méltatlan ez a hozzáállás részéről és az oldal részéről is, hogy egyből felfüggeszt. (15 éves reg, 215 pozitív, 0 negatív) Úgy gyanúsítanak, hogy a posta hibája fel sem merül?? Én vagyok meghurcolva megint mert egy félkegyemlű vevővel hozott össze a sors!
Igazságtalan!

Köszönöm a figyelmet!
C64

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1910) C64 válasza C64 (#1909) üzenetére


C64
őstag

Na és akkor még a kérdés, hogy ha nem lesz meg a kártya, ki vállalja majd a felelősséget? A posta nem fogja, mert nem értékbizgosítva lett elküldve? Akkor én? Nem az én hibámból veszett el a csomag! Akkor ilyenkor mi van? Mivel fog zárulni ez a szituáció?

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1911) #65537792 válasza C64 (#1910) üzenetére


#65537792
törölt tag

Mi a garancia, hogy nem ő próbál ügyeskedni?
Kétlem, hogy a postás néni/bácsi szortírozás közben csak úgy kicserél mindent a csomagon egy másik dobozra.
Volt utánvét? Lehetett sejteni, hogy mi lehet a dobozban?
Csak, hogy megérje csóri munkásnak bekockáztatni egy rendőrségi ügyet?
Mert gondolom full kameramentesen mennek ezek a csomagszétosztások.
Sok a kérdőjel. Még.

(#1912) b0bcat válasza C64 (#1910) üzenetére


b0bcat
addikt

Mit küldtél te, és ezzel szemben mit állít ő, hogy mit kapott? Velem történt olyan még régebben, hogy a csomagomból a postán kilopták a tartalmát (egy PNA-t a tartozékaival együtt), de ez ellen semmit nem lehet tenni. A posta mosta kezeit, pedig papír volt róla, hogy nem annyit nyomott a csomag feladáskor, mint amikor kézbesítették... :U

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#1913) C64


C64
őstag

Egy Gtx 1660ti-t egy kis OEM dobozban. Neten megadtam az adatokat, utána mailben kaptam a többi infót, kódot, amivel feladhatom. Írták a mailben, hogy nem szükséges címkét nyomtatni, anélkül is feladható. Így is tettem. Másnap már türelmetlenül számonkérte rajtam az illető, hogy mi van a csomaggal, már meg kellett volna érkeznie, több csomagja is egy nap alatt odaért. Az volt az érzésem már ott, hogy engem okol a késés miatt. Csomagszám alapján kiderült, hogy még mindig az automatában van a csomagja. Másnap megérkezik, átveszi, majd küldi a kápet, hogy valami Nike zacskót kapott, benne ruhákkal. Számomra világos volt, a posta elcserélte a csomagot. Mondtam neki, postán tegyen panaszt. Erre ő felháborodva közli, hogy olyan nincs, hogy a posta elcaerélte a csomagot, azt kapott ami fel lett adva, biztos átvertem, stb. Innen durvult kicsit a beszélgetés hangneme, ugyanis nem esett valami túl jól, hogy kapásból megvádol, mikor én becsülttel mindent megtettem amit vállatam úgy, ahogy azt ő kérte.
A képet később néztem alaposan és feltűnt, hogy több papír is van a csomagon. Ezt számonkérve rajta még tovább durvult a beszélgetés és most ott tartunk, hogy ő jelentett én meg fel vagyok függesztve.

Azt még hozzátenném, hogy egyből vádaskodás és rendőrségi feljelentés volt a reakciója, semmi konstruktív megoldás, a pénz visszaszerzése vagy bármi fel sem merült a részéről. Még a postai panaszt is én tettem meg!

Képek:

[ Szerkesztve ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1914) szmolcsi válasza C64 (#1909) üzenetére

Üdv lehet más is elzárkózna ha dugulj el meg pofa be és társait ordítod a telefonba + azt állítod én cseréltem ki a csomagot , voltam csicskagyász , senkiházi nímand vidékről , ez a te kommunikációd !! Csomag még el sem idúlt Pestről /automatában pihent/már elkezdted a litániádat hogy a MPL eltüntet minden csomagot meg összecserél és nem kártalanít , érdekes .
Mertem kérni rag számot hogy hol van a csomag mit kaptam "ne rinyálj" .

- Időrendben hogy átlátható legyen :
- Csomag érkezése nov.9. 14.31
- Csomag átvétele nov.9. 15.13
- Jelzés az eladó felé / egy zacskót kaptam valami ruhaneművel , szerintem egy póló / 15.20
- Postán való reklamáció 15.30 / pontosan nyomon követve a csomag útja semmi hiba/
- Posta ügyfélszolgálat 16.00 - 16.30 adatok felvétele , fényképek bekérése elküldése
- Rendőrség hívása / mi a teendő ezután , kérdések /

Kaptam egy körbe leragasztott papír zacskót , és a rajta található bontatlan kis nejlon tasakban a feladóvényt , erre azt kaptam az eladótól én azt bele raktam , se a postán , és én sem bontottam ki , a rendőrségen fogják mert jegyzőkönyvezni kell és fotózni , kb ennyi a történet , ügyfélszolgálatos fószer szerint kb 99% hogy nem a posta hibázott , gondolom takaróznak ők is , de viszont az tény 20-éve kereskedek a neten , egy csomagom se tünt el és egyet se cseréltek el , a héten jött 3-automatába egy gép házhoz és egy lap+cpu postán maradóra , mind megvan . Minimum 10-évvel vagyok öregebb az eladónál de az a szöveg és stílus amit megenged magának az már nonszensz , az meg főleg hogy ő úgy intézi a dolgokat hogy tegyél panaszt a postán oszt cső , se vga se pénz , ő meg őrül és elvan magának !! Jah a csomagon megadott száma előfizető nem kapcsolható + ma 2 másik számról hívott , és más email-címről irkált , nekem ez is furcsa de lehet csak nekem !!!

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1915) szmolcsi válasza C64 (#1913) üzenetére

Nem kell valótlant állítani mert a panaszt én tettem meg , lemerem fogadni te max ma írtál nekik , mikor mondtam hogy eleve azt monda az ügyfél szolgálatos fószer hogy miért én keresem a csomagot miért nem az aki feladta , fogadjuk nem mered fényképezni és berakni ide a levelet amit a posta küldött mert nekem nem gond , mindent fényképeztem mentettem . A türelmetlen számon kérés abban merül ki hogy megkérdeztem mikor küldi /hétfőn reggel nyolckor utaltam kedd este negyed hatkor mertem feltenni a sértő kérdésem/, mert ugye evidens hogy ha az email-cím fel van tüntetve a csomagon kapok email-t a feladásról , rag számmal és nyomon tudom követni , erre kaptam a ne rinyálj első beszólást , a többi csak olaj a tűzre , megoldásról annyit olvasd vissza mit is írtál tegyél panaszt oszt cső , te mosod kezeid , pénz a zsebben a vevő magasról le....va !!! Jah még egy szösszenet a vga-t a mai napig nem volt hajlandó jegelni élt a hirdetés , úgy hogy hétfőn kifizettem !! :F

[ Szerkesztve ]

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1916) C64


C64
őstag

Na akkor tisztázzuk. Úgy indult a beszélgetés, hogy idézem:

Csá érdekelne a vga , posta automata játszik /nem fox/ !!
Üdv Laca

Gondoltam magamban biztosan valami kissrác, ha ilyen laza stílusban indít egy beszélgetést egy ismeretlennel, de nem volt ezzel baj, végig tisztelettel kommunikáltam vele, mindaddig amig, idézem:

Én: Már tegnap feladtam (a csomagot) kérdésére válaszolva, hogy mikor adtam fel.

Ő: akkor valami nagyon nem jött össze mert se email-t nem kaptam a feladásról se a vga-t mert egy nap alatt itt van ??? feladóvény megvan löj már egy képet !!

Na mondom ha ilyen utasító hangnemben ír az ember, akkor úgy is fogok reagálni.
Erre elküldtem a csomagszámot. Válasz:

Hétvégén vásárolt vaterán tegnapi napon feladott tab már nálam ... :F

Én: Nem tudok mit csinálni, postánál kell panaszolni.

itt egy kis szóváltás arról, hogy a potsa nem a legjobb csomagküldő...

Majd ő: De nem nekem nem én adtam fel, adatok rá voltak írva ?

Én: Nem szükséges, azt írta az automata, hogy anélkül is feladhatom!

Ő: Akkor hogy kapom meg a nyitókódót , szerinted miért küldtem el azt amit rá kell írni ? most tényleg se email-cím se telószám ?

Ez a "hülye vagy, nem tudod, hogyan kell csomagot feladni" szöveg kezdett egyre zavaróbb lenni, válaszolva ezt írtam neki:

Én: Azt neten megadtam, ne rinyálj már, meg fogod kapni, csak ülnek rajta! Még ki sem vették az automatából.

És innen indult a lejtőn lefelé a beszélgetés színvonala. Bár elég sokáig tisztelettel beszéltem vele, azt már nem vette be a gyomrom, hogy átveréssel gyanusít és rendőrségi feljelentéssel fenyeget.
Leírta még, hogy a posta biztos nem ront el semmit, csak én lehettem a csaló.
Nekem már tűnt el csomagom postán nem egyszer, pont ezért nem küldök velük semmit.
Azóta lettem én is Pesti büdös gyökér aki egy senki , zug seftelő adócsaló buzi
majd megint a gyanúsítás, hogy én biztosan feketekereskedő vagyok.

Telefonszámom meg nem nem kapcsolható, hanem épp ki volt kapcsolva. Az meg, hogy van 2 telszámom, szerintem 2022-ben a dual simes telefonok világában kicsit sem meglepő!
A többi a részéről csak spekuláció, alaptalan vádaskodás, rosszindulat, bizalmatlanság HAZUGSÁG!!! stb.

Itt vannak a tények, privátokban benne van minden.

Ha a vevő nem azzal indít, hogy én vertem át, most nem itt tartanánk!

Most is két kártyát veszek vissza, egyiket mert hibás, másikat mert a vevő megszorult anyagilag és jóindulatból visszaveszem.

Méghogy én csaló! Pföej!!!!

És igen, én is megtettem a bejelentést a postán!

[ Szerkesztve ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1917) szmolcsi válasza C64 (#1916) üzenetére

Te meg a tisztelet ... ez vicc , te kezdted az egészet , elküldi az ember az adatokat a feladáshoz , te meg szelektálsz hogy ezt ráírom azt nem , micsoda hiba hogy mertem érdeklődni a csomagom után , elkezdtél ma sértegetni email-ben és kaptad a kontrát , nem vagyunk mi se haverok se barátok , nekem van kereskedelmim és egyben bolt vezetőim is de ha így beszélnék egy vevővel ahogy te teszed nem győznék járni a békéltetői testület elé , az meg hogy nem vagy tisztában hogy menyit árulhatsz magánemberként a neten az nem az én bajom . Kissrác 16-éves regisztrációval .... istenem !!!

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1918) C64 válasza szmolcsi (#1917) üzenetére


C64
őstag

Miután nem adtad meg nekem a tiszteletet, nem tudom mire számítottál. Nem vagyok a pajtásod, hogy úgy beszélj velem ahogy idéztem. Nem én kezdtem kötekedni, bizalmatlankodni. Ha meg azt írják, hogy a csomagot nem kell felcímezni, akkor mit is vétettem én? Foxpostnál sem kell. Kérdted volna értékbiztosítva most ez nem lenne, de legalább megspóroltál 2ezer ft-ot. Nem én hibáztam! És nem, nem az érdeklődéssel volt probléma, hanem a hangnemmel!
A profilokat meg nem szoktam nézni. KATA vállalkozó vagyok, fizetem az adót! Te tele vagy rosszindulattal, bizalmatlansággal, gyanakvással, türelmetlenséggel. Bánom, hogy szóbaálltam veled!!!!

[ Szerkesztve ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1919) szmolcsi válasza C64 (#1918) üzenetére

Elvagy tévedve nem a vevő van az eladóért hanem fordítva , majd könyörgök meg picsogok hogy ugyan már had költsem el a pénzem nálad , neked kellet volna megadni a tiszteletet az idősebbnek , még megsértődni azon hogy készíts egy képet a feladóvényről , te meg a magadfajta generáció elvan tévedve , esdekelnem kell ha vásárolni akarok , segget kell nyalnom ha eladni , az az egy negatívom is egy ilyenféle emberkétől van mint te , vevőként kaptam mert mertem szólni egy termék állapotáról , te esetedben meg nem kaptam semmit a pénzemért , katás vállalkozó aha , akkor miért nincs egy hirdetésedben sem hogy számlaadás , se elérhetőség , 10-percenként belépegetsz de órákat kell várni hogy nagy nehezen válaszra méltasd az embert , kezdőnek meg hülyének nézed a másikat !!!

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1920) C64 válasza szmolcsi (#1919) üzenetére


C64
őstag

Jó hát én itt befejeztem, eltérünk megint a tárgytól. Azt hiszel vagy gondolsz amit akarsz. Majd lesz valami...

"csá"

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1921) C64 válasza C64 (#1920) üzenetére


C64
őstag

Most kaptam a tippet, hogy minden automata be van kamerázva. A panaszt megtettem, a posta nyilván ki fogja deríteni mit tettem az automatába, ahogy azt is, hogy a vevő mit vett ki belőle. Én egy kicsi dobozt tettem egy kicsi rekeszbe. Ott lesz a bizonyítékom!!

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1922) szmolcsi válasza C64 (#1921) üzenetére

Jó reggelt , remélem is és akkor meglesz a vga /csak hetek-hónapok kérdése/, de azért hogy tisztán lássunk ezt írtad :
"Ez a "hülye vagy, nem tudod, hogyan kell csomagot feladni" szöveg kezdett egyre zavaróbb lenni, válaszolva ezt írtam neki:"
Sajnos pontosan bebizonyosodott hogy NEM , nem adsz meg adatokat feladásnál , nem címkézel meg egy csomagot /hogy véletlenül se keveredjen el/ , így ennek a fényében ki a hibás a posta vagy ÉN ? Mégis ki szív ÉN se vga se lóvé , bár mit is várunk olyantól aki egy jegelve gombot nem tud megnyomni , de én vagyok a félkegyelmű !!
Látom a hirdetési jogod is sikerült vissza sírni legalább anyagi kár nem ér ,de mi lesz az enyémmel ? ...... :F

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1923) sztivo válasza C64 (#1916) üzenetére


sztivo
senior tag

"akkor valami nagyon nem jött össze mert se email-t nem kaptam a feladásról se a vga-t mert egy nap alatt itt van ??? feladóvény megvan löj már egy képet !!"
"Hétvégén vásárolt vaterán tegnapi napon feladott tab már nálam ... :F"

Ezek után mondjuk csodálom, hogy volt türelmed, valóban sajátos stílusa van, lekezelőnek tűnik.. Megértem, hogy egy ponton elszakadt a cérna, volt már hasonló adásvételem, és az e-mail késése nem a szolgáltató hibája volt, hanem az ő telefonján nem szinkronizált a Gmail.. :W
" És nem, nem az érdeklődéssel volt probléma, hanem a hangnemmel!"

Viszont nem rosszból, de ha bármit feladok, akár még foxposttal is, akkor is egy név, telefon, e-mail/lakcím rajta van tollal a csomagon, mert azt nem tudják letépni róla. Meg nálam alapból úgy indult a postázgatás egy idő után, hogy feladás után rögtön küldtem is a feladóvényt, mert pont hasonló stílusok miatt meguntam, hogy na mi van már, mondjuk nálam csak 1-2 óra késés volt. Emlékszem mikor bejött a foxpost, nagyon gyors volt az e-mail, utána már volt egy napos késés is, aztán hol az e-mailem stb stb.

szmolcsi: "de ha így beszélnék egy vevővel ahogy te teszed nem győznék járni a békéltetői testület elé" miért, te hogy beszélsz? [pl itt is?]
Megértem a dühödet, meg hogy neked eddig minden flottul ment, de nem ez lesz az első a történelemben, hogy a Magyar Posta elkever csomagot vagy kilopnak belőle. Az meg hogy nem címkézte fel, fentebb leírtam, a toll nem kopik, a papír szakad, ebben igazat adok...

De amíg nem oldódik meg, vagy semmi update, felesleges itt flamelni egymást.

[ Szerkesztve ]

(#1924) szmolcsi válasza sztivo (#1923) üzenetére

Csá szerintem a laptopos történet is szépen le van írva szóról szóra , ott aztán volt mismásolás és természetesen egy bosszú negatív is , gondolom az nem érdekes hogy a tag azóta se adott el semmit meg eltünt az oldalról , téged se értelek milyen stílus az hogy kérek egy képet , könyörögnöm kéne ??? azt miért nem említed meg hogy azt válaszolta ne rinyálj , nem vagyok a 20-éves haverja , ő kezdte ezt az egészet itt a ph-n a " senkiházi nímand vidékről " email-ban pedig a " te csicskagyász " erre kapta azt amit meg is érdemelt de olvasható az első szösszenet tőle " félkegyelmű vevő " , az hogy nem tud egy dobozt megcímkézni egy feladóvényről képet küldeni , egy hirdetést jegelni nem az én bizonyítványom !! De megsértődni telefonba ordítani az megy !!
Lassan még én leszek tiltva mert vásárolni akartam és tisztességgel előre is utaltam !!!

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1925) C64 válasza szmolcsi (#1922) üzenetére


C64
őstag

Szívesen segítettem volna (természetesen) az ügy mielőbbi megoldásában, esetleg küldtem volna még egy ugyanilyen kártyát, de ezek után én annál többet már biztos nem fogok tenni, hogy a postával együttműködöm.

@sztivo Igen, rá lehetett volna írni ez igaz. Az e-mailben azt írták nem szükséges így nem tettem. Nem szoktam használni a postaautomatát. Ez volt az első! És ezután sem fogom!!!

[ Szerkesztve ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1926) sztivo válasza C64 (#1925) üzenetére


sztivo
senior tag

Persze, nem is kötelező, csak azért mégis ez járt a fejemben mindig, hogy ez megmarad. Sőt eleinte még a csomagot és lefotóztam, majd küldtem a tagnak, hogy én hogyan adtam fel. Sajnálom egyébként, hogy így alakult, remélem inkább a 3. fél lesz a ludas. A csomagküldést sem kell emiatt ejtened, csak legfeljebb ne kérj MPL-t ezek után. Én így szoktam, és így a tiszta számomra :B :

(#1927) C64 válasza sztivo (#1926) üzenetére


C64
őstag

Erről a feladásról szóló nyugtám megvan.
Sok csomagot küldök és az emberek 98%-a megbízik bennem én pedig nem élek vissza ezzel. Ha valaki kér csomagszámot küldöm, sokszor kérés nélkül is, de mivel sok a dolgom, nem mindig jut eszembe ha nem kérik. GLS-sel küldök mindig ha nincs más kérése a vevőnek, messze a legkorrektebb futárszolgálat. 500k-ig alapértelmezetten minden csomagjuk biztosítva van. Rugalmasak, gyorsak, megbízhatóak. MPL-lel viszont sokszor egy agyrém volt, csomag eltűnik, felelősséget senki nem vállal, panaszkezelés hosszadalmas és körülményes.

[ Szerkesztve ]

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1928) szmolcsi válasza C64 (#1925) üzenetére

Segítettél volna ??? elkezdtél szidni a ph-n meg email-ben is , neked van valami gond az agyaddal nézd már meg időrendben az üzeneteinket , meg felhívsz és ordibálsz , eszed ágában se volt segíteni , ennyit írtál tegyél panaszt a postán , írni akkor voltál hajlandó nekik mikor én mondtam hogy neked kellene a csomagot keresned mert te adtad fel , a kisujjadat nem mozdítottad !!!
Végül is miért is tennél bármit , mikkor miattad van ez az egész , a te lustaságod miatt , pénz a zsebben a többi nem fontos !! Lassan elő terjesztelek a legbecsületesebb és korrektebb és problémákhoz legpozitívabban álló eladónak DÍJRA !!! :C

**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**

(#1929) PROHARDVER!


PROHARDVER!

Tisztelt vitázó felek!A személyeskedés NEM vezet sehová Ha nem tudtok normális hangnemben beszélgetni akkor inkább ezt így itt ne!Következőre szankcionálni fogom ezt már!

(#1930) C64


C64
őstag

Most hívott a posta, megvan a csomag, elcserélték, a tisztelt vevő meg fogja kapni, ügy lezárva!

Tanulság: ... khm ... ezen el lehet gondolkodni!!!!!

Bocsánatot nyilván nem kapok, de nem is kell, elfelejtjük egymást örökre!!!!!!!

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

(#1941) Weaver


Weaver
senior tag

vita (egyelőre) nem alakult ki, inkább tanácsot kérnék. elpostáztam egy s775 alaplapot. a vevőm előre jelezte, hogy nem ért hozzá, ha tudok segítsek majd neki az összeszerelésben. nagyon tört magyarsággal, és néhol kibogozhatatlan helyesírással kommunikál, tehát nehéz kiszűrnöm a mondandóját. a lényeg: küldött egy képet, amin ott tart a dolog, hogy boot-olna a gép, de nincs miről (reboot and select boot proper device...) utána kb fél órára küldött egy új üzenetet, amiben azt írja, hogy nem jó az alaplap, mert se kép, se hang, tehát visszapostázza.

ez most ilyenkor vissza kéne vennem, és adott esetben el kell károlnom? szerencsére NAGYON ritkán fordul elő ilyen, nem tudom ilyenkor mi a bevett szokás.

(#1942) fatpingvin válasza Weaver (#1941) üzenetére


fatpingvin
őstag

a vevő nem elégedett a termékkel amit vásárolt != a termék nem jó.

nem tudom mennyire mentél bele abba hogy segíts neki a beüzemelésben, minél kevésbé annál jobb. én valszeg lezárnám azzal hogy az alaplapot működőképes állapotban megkaptad, az általad küldött kép is igazolja hogy működik, innentől a vevő felelőssége.

ez ugye a nyers logika által diktált álláspont. én magam részéről itt azt mondanám hogy ha a vevő a saját költségén visszajuttatja a kézhezvétel állapotában a lapot és nálam működik, akkor visszakapja a lap árát. ebből bármelyik sérül, akkor nem. Jelen esetben nem lenne nagy bizodalmam benne, ugyanis aki egy no bootable device errort hibás működésként könyvel el (és gondolom azt nem írta hozzá hogy boot disk helyén, megfelelően MBR bootolhatóra formázva) abban nem bíznék hogy noirmálisan vissza fogja tudni küldeni.

[ Szerkesztve ]

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#1943) Weaver válasza fatpingvin (#1942) üzenetére


Weaver
senior tag

igyekszem a lehető legkorrektebb lenni még akkor is, ha esetleg nem a vevőmnek van igaza. csak ha most azt válaszolom neki, hogy nem veszem vissza, mert az általa küldött kép is igazolja, hogy működött a lap, csak éppen nem tudta olyan mértékben összeállítani a konfigot, hogy működjön (bootolás, OP rendszer, ...), akkor egyből jön majd a válasz, hogy feljelent, stb.

a csatolt boot képhez ezt írta : " Hát azzal a power SD hdd ezekkel a csatikkal szenvedek "

szóval mint mondtam, nem könnyű eset. mire válaszoltam volna erre, már jött a köv üzenet, hogy se kép, se hang az alaplap.

[ Szerkesztve ]

(#1944) babcehh válasza Weaver (#1943) üzenetére

Szerinted az nem ugyanolyan probléma, ha téged vernek át? Inkább gondold így.

Van bizonyíték arról, hogy működött, utána szenvedett --> elromlott, van pár ötletem, hogy mi történhetett, de ez nem feltétlenül a te problémád már.

HDD lednek mi köze van ahhoz, hogy bootol-e? :C

[ Szerkesztve ]

(#1945) fatpingvin válasza Weaver (#1943) üzenetére


fatpingvin
őstag

esetleg kérdezz rá hogy nincs-e a tágabb környezetében valaki aki tudna neki segíteni összerakni. tudom hogy más f.... a csalánt, de talán ez az egyik legtisztább és leginkább előremutató irány. Esetleg nyomatékosítás végett hozzá lehet tenni hogy te megérted a nyomorát, de a kép alapján a lapnek semmi baja és neki is hamarabb lenne működő gépe ha megkérne valakit hogy segítsen neki összerakni, de ebben te így üzenetekben, távvezérlássel nem tudsz érdemben segíteni.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#1946) Weaver válasza fatpingvin (#1945) üzenetére


Weaver
senior tag

igen, én is így gondolom, köszönöm a válaszokat. szólok neki is, ha akar nézze meg ezt a topikot, szóljon hozzá, mondja el mi a helyzet.

(#1947) fatpingvin válasza Weaver (#1946) üzenetére


fatpingvin
őstag

esetleg a "nem indul és mi baja a gépemnek" topik is hasznos lehet. nyilván nem lepattintás végett írom, az a cél az hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen :)

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#1948) Weaver válasza fatpingvin (#1947) üzenetére


Weaver
senior tag

azt a javaslatot írtam neki, hogy kérjen meg vkit ott, aki ért hozzá. most azt írta, össze tudja szerelni, a saját gépe is tökéletes, azt is ő rakta össze. csak ez a lap rossz, amit most tőlem vett. kipróbálja egy másik gépben, mert a saját, amúgy tökéletesen működő gépében (lapcserének szánta s775-->s775) nem megy amit tőlem vett. vagyis pontosabban már nem megy.

(#1949) patomi válasza Weaver (#1948) üzenetére


patomi
őstag

Ezesetben, meg az eddigi infók alapján ( valszeg ) szépen tönkrevágta a lapot. Nyugodtan jelentsen fel.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#1950) Weaver válasza patomi (#1949) üzenetére


Weaver
senior tag

most ott tartunk, hogy ha nem utalom vissza a vételárat, akkor negatívat ad. nyílván nem örülnék neki, de azért nem is hagynám annyiban. biztos lehet fordulni valakihez, ha nem érzem jogosnak a negatív értékelést.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.