Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1351) sniphoe válasza BlackPriest (#1343) üzenetére


sniphoe
aktív tag

2db-os kit és kapacitás 2GB, ez nekem csak 2db 1GB-os modulból jön össze. :K

If everything seems under control, you're just not going fast enough.

(#1352) nakos1212


nakos1212
senior tag

Hello!
van egy kis problémám!
Írtam a csalós topikba zachari fórumtársról, mert vettem tőle egy alaplapot, amit később kipróbáltam, és rossz volt, erre ő azt mondta, hogy beszéljünk le egy időpontot, megnézi az ő cuccaival. Namármost ez nem történt meg, folyamatosan halogatta, majd úgy gondoltam, hogy eljött az idő nem szarakszom tovább, írtam is a jelentős topikba,

Lehet nem tudtam a te idő beosztásod szeri t rendelkezésre állni amit így útólag már nagyon sajnálok de javíts ki ha tévednék, hogy a legutolsó megkeresés az felöllem irányult de te nem vetted fel.
A becsületem nem 3000ft és nem állt szándékomba senkit átverni ahogy tégedet se! A lapot működőképesen adtam át. Kb 1 óra alatt nem tudtál 4 megállót jönni a 81-es trolival vagy megnézni a térképen, hogy hol a szentmihályi út ami tőled abszolute nincs is messze akkor az otthonomban kényelmesen ki is tudtad volna próbálni.

Amiért a neked nem tetsző stílusban írtam vissza az te is tudod, hogy a számonkérő üzeneted végett volt. Mint akkor is mondtam nagyon sokat dolgozom ez végett van amikor csak mobilról benézek majd ha hazaértem akkor kényelmesen válaszolok.
Több mint 4 éve vagyok tagja az oldalnak és a ph megbizhatosag oldalon lévő pontjaim az eddigi üzleteimnek csak töredéke. Soha ez idő alatt nem volt elégedettlen vevőm ez ideáig.

A pénzt bármikor nagyon szívesen vissza adom és a lapot is nyugodtan megtarthatod de remélem a lelkiismereteddel majd el tudsz számolni. Én a lepróbálás lehetőségét is biztosítottam neked és a vásárlás illetve a panasz tétele között több mint 1 hónap telt el annak ellenére, hogy mikor elváltunk kértem ha otthon kipróbáltad jelezz vissza.

Adj egy számlaszámot és utalom a pénzt de ezek után nem szeretnék személyesen találkozni szerintem ez mindkettőnknek jobb.'

Kérlek, privát üzenetet ne tegyél közzé! Kiszedtem a hozzászólásodból. :K

[ Módosította: BomiBoogie ]

(#1353) Weaver


Weaver
senior tag

hogy lehet ezt kivédeni, vagy mi ilyenkor a teendő?

adott egy alaplap+proc+hűtő , ami betonstabil, tesztelt, hibátlan. elpostázom a halálf@szára és visszajelez a vevő, hogy bizonytalan a lap, hol elindul, hol nem. kérem hogy postázza vissza. megnézem, el sem indul, totál halott.

mi van ha azt mondom, hogy részemről hibátlan HW lett elpostázva, és nem érdekel tovább? ez már a nagyon sokadik eset, hogy szó nélkül visszautalom a cucc teljes árát, postát, és nyelek egy nagyot. de már meguntam.

(#1354) kisselandras válasza Weaver (#1353) üzenetére


kisselandras
senior tag

Szia ezt most nem vágom amit írsz :S
Azt állítod hogy többször is elő fordult a termékeddel más más emberekkel hogy rossz ? :F

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1355) Weaver válasza kisselandras (#1354) üzenetére


Weaver
senior tag

igen, a több száz tételből egyszer- egyszer előfordul. tesztelt, és hibátlan HW-ket adok el, ennek ellenére van olyan eset, hogy a vevő szól, hogy ROSSZ amit kapott. eddig szó nélkül visszaadtam az adott termék árát, de ezt untam meg.

(#1356) kisselandras válasza Weaver (#1355) üzenetére


kisselandras
senior tag

Szia bocsi a késői válaszért ! :R Sajnos van vissza vásárlási garancia min 3 nap ez mindenkiné így van ! sajnos nálam is eset 1 szer hála isten :R és köteles voltam vissza venni ! ezért kell 1 tesztet csinálni a megadott termékről a későbbi félre elkerülések végett !

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1357) cheatergs


cheatergs
senior tag

Halisztok!
Lehet, téves a topic, mert nem csalóról van szó (az üzlet rendben lezajlott), hanem az eladó nem értékel vissza, nem reagál a privire, és nem hajlandó felvenni velem a kapcsolatot, pedig többször is belépett azóta. Kinek lehetne írni ez ügyben?

Mindig minden mindegy

(#1358) kisselandras válasza cheatergs (#1357) üzenetére


kisselandras
senior tag

Szia ! ott van a hirdetésnél az hogy jelentem ! vagy szólsz egy moderátornak ! :R

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1359) richie8


richie8
csendes tag

Sziasztok!

Volt egy kis vitám Szunyi84 kollégával, sajnos mára már eldurvult a hozzáállás a kolléga modorát illetően, és eléggé idegesít. A történet:

Vett tőlem egy hibás PS3 konzolt. A hiba az volt, hogy egy pesti szervízben nem sikerült a downgrade folyamatát befejezni, mert a munka felénél a gép megadta magát sárga leddel, amit én javítottam. Ezután fekete képernyővel bekapcsolt a konzol, majd ki is kapcsolt, mivel a downgrade nem lett befejezve. Ezt tisztán leírtam a hirdetésben is, sőt, személyesen is elmondtam neki. Az egyetlen dolog, ami az én számlámra írható, hogy az egyik játékot nem adtam oda neki, de remélem kárpótolja a vevőt, hogy nem a megbeszélt helyen találkoztunk, hanem a lakása elé, saját költségen vittem neki a pakkot, és a meghirdetett áron alul adtam oda neki.

Később ő elvitte ugyanabba a szervízbe, ahol a munka félbeszakadt, és állítása szerint megcsinálták a downgrade folyamatát, de a konzol továbbra is fekete képernyőt mutat. Ekkor kérte volna vissza a pénzét, amibe én nem mentem bele. A hibákat mind szóban, mind írásban ismertettem, és ő ezt vállalta is. Állítása szerint garanciát adtam neki, de csak arról volt szó az átvételkor, hogy az értékeléssel várjak 1 hetet.

Ezek után párommal beszélt telefonon, aki el akarta magyarázni neki a dolgokat, de már ekkor fenyegetőzött és meg se hallgatott minket. Innentől kezdve elmondott engem és a családom mindennek, naponta SMS-eket ír, több privát üzenetet kapok tőle amikben obszcén és modortalan kifejezések találhatóak, továbbá fenyegetések is vannak szép számmal, és a negatív pontokat is megkaptam tőle.

A privát üzenetek megosztásához engedélyt kértem tőle, ha megadta, bemásolom az SMS-ekkel együtt.

Inner peace.

(#1360) kisselandras válasza richie8 (#1359) üzenetére


kisselandras
senior tag

Szia!!!
Ha valóban le volt írva a hirdetésedben hogy rossz volt és ő úgy is meg vette és persze elvitte ugyan abba a szervizbe ő állítása szerint akkor nem vagy semmiben se hibás !
itt [tudod ott jelenteni]
és szólsz egy moderátornak törölje a feketét negativot az adatlapodról !
Sajnos vannak ilyen emberek :W fölég a 14 napos regéjével!

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1361) richie8 válasza kisselandras (#1360) üzenetére


richie8
csendes tag

Köszi hogy így gondolod, már jelentettem és jeleztem moderátornak is, de azt szeretném ha ezt a vevő is elfogadná és béke lenne.

Inner peace.

(#1362) Locsi válasza richie8 (#1359) üzenetére


Locsi
senior tag

Érdekes, mert már árulja donornak, legalábbis gondolom ez az. http://hardverapro.hu/apro/ps3_fat_60gb_donornak

[ Szerkesztve ]

(#1363) richie8 válasza Locsi (#1362) üzenetére


richie8
csendes tag

Nem tudom h ez az e, mert én 40GB-os HDD-vel adtam át neki, de a merevlemezt simán kicserélhette mondjuk.

Inner peace.

(#1364) richie8 válasza richie8 (#1359) üzenetére


richie8
csendes tag

Sajnos úgy alakult hogy a vevő nem engedélyezte hogy bemásoljam az üzeneteinket, csak a rendőrséget hajtogatja mindig további szitkozódások mellett. Szeretném megkérni az adminokat, hogy a tőle kapott negatív pontjaimat töröljék a megbízhatóságomból. Köszönöm szépen előre is!

Inner peace.

(#1365) h1mpi válasza richie8 (#1363) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Vannak olyan emberek, akik ebből élnek. Megveszik a rosszat, hátha javítható és eladják.
Ha nem jön össze, akkor pedig vissza akarja kapni a pénzét.
Mond meg neki nyugodtan mehet a rendőrségre, ha van ideje..,
Megmutatod, hogy benne volt a hibás állapot és az ügy le is van zárva.

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#1366) Zirowe


Zirowe
nagyúr

deakmusic-et, mint vevőt jelenteném ezen apró miatt.

Pénzt tegnap átutalta, ma reggel, amint a számlámra megérkezett a pénz elküldtem neki az 5 kulcsot (2db dead space 3 és 3db medal of honor), ez volt 9:14-kor, 10 körül be is lépett, majd fél nappal később (20:49-kor) azt írta, hogy 5ből 2 kulcs (a két dead space 3 kulcs) már előzőleg fel lett használva.

Ez teljesen lehetetlen, az összes általam küldött kulcs új.
Csak itt ph-n árulom őket, eddig 2db-ot adtam el, ezeket a privátokból be tudom linkelni egyeztetés végett, illetve a saját origin fiókom tartalmát is tudom csatolni, továbbá külön kérésre bármi mást, ami segíthet az ügyben.

A dolog azért is érint érzékenyen, mert hirtelen ma délután is jelentkezett egy újonc (még deakmusic esti jelzése előtt, 17:44-kor) 2db dead space 3 kulcsra (az utolsó kettőm), ami számomra hirtelen és szokatlan érdeklődésnek tűnik.
Pénzt utalta, de ez is csak reggel fog megérkezni, akkor küldöm neki is a kulcsokat.
Aztán nem szeretném azt, hogy véletlenül azokra a kulcsokra is ezt mondják, ezzel megalapozva vmi új sportágat.

Eddig egy általam eladott kulccsal sem volt gond, se nagyon más adásvételemmel, valószínű, hogy 2x800ft-n szeretnék meggazdagodni.

Továbbá kétszer már felhozta azt, hogy nem kezdő tizenéves, ami igazság szerint a megfogalmazásából nem nagyon látszik, de ez csak a személyes véleményem, továbbra ő most már személyesen is találkozna velem a barátaival, akiknek vette a kulcsokat, amit meg még jobban furcsállok.

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1367) Zirowe válasza Zirowe (#1366) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Még azt hozzátenném, hogy deakmusic tegnap folytatta a fenyegetődzést és már a NAVot is szóba hozta, meg hogy majd ő is beírja a magáét a megfelelő helyekre (ami viszont mind ezidáig nem történt meg).

Ezután irt nekem hellego nevű felhasználó, akivel ezelőtt sosem beszéltem, köztünk semmilyen jogviszony nincs és nem is volt. Leírta, hogy a kulcsok neki lettek volna, majd ő is megfenyegetett, hogy ő és jó pár ph-s ismerőse jól lerontják majd az itteni értékelésemet és ő is a NAVval dobálódzott.

Miután nekem ezzel a felhasználóval semmilyen kapcsolatom nem volt és a fenyegetéseket sem szívlelem, ezért nem válaszoltam neki.

Én direkt azért írtam ebbe a topicba, hogy lehessen egy megoldásra jutni a két fél álláspontjának és bizonyítékainak meghallgatása után, de deakmusic ezidáig nem vette a fáradtságot, hogy itt reagáljon, csak privátban fenyeget ő és az ismerőse.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1368) kisselandras válasza Zirowe (#1367) üzenetére


kisselandras
senior tag

Szia! először is ez igen bonyolult amit le írtál! de remélem ki tudtam bogozni .
ha a vevő át adta másnak a kulcsot és 1 nap vagy 2 nap múlva jelzi azt hogy nem jók a kulcsok de ö át adta másnak akkor nem tehet semmit ! jobb ha kus... marad! másik meg az hogy a vevő aki vette tőled az eredeti a kulcsokat ahhoz küld a másodlagos vevőt mert hisz nem te adtad el neki ! hanem a te vevőd aki át utalta neked !
sajna vannak kis sunyik akik így próbálnak másnak kárt okozni ! de hozzá teszem neked én szólnák egy adminak aki helyre teszi neked a másodlagos vevőt !

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1369) Zirowe válasza Zirowe (#1367) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Kalandor javaslatára tegnap 14:24 írtam deakmusicnak normális problémamegoldás végett és kértem tőle bizonyítékokat, mivel eddig a fenyegetéseken kívül semmi konkrétat nem mutatott fel.

Bár többször is bejelentkezett azóta, nem válaszolt privátomra, illetve ide az üzleti vita topicba sem írt előzetes ígérgetései ellenére sem.

Ellenben ismét írt hellego, akivel továbbra sem vagyok semmilyen jogviszonyban,ezért nem értem miért írogat nekem, de ő sem tett hozzá érdemben semmit a sztorihoz, de legalább megint megfenyegetett, amiért én továbbra sem vagyok hajlandó válaszolni neki.

Viszont, mint írtam, tegnap eladtam az utolsó 2db dead space 3 kulcsot, amire még aznap megkaptam az 5 pirospontos pozitív értékelést, így továbbra is az a helyzet, hogy a rendelkezésemre álló 6db dead space 3 kulcsból az első kettővel és az utolsó kettővel nem volt gond, csak azzal a kettővel, amiről deakmusic állítja, hogy már fel lettek használva, illetve más eddigi eladásommal sem volt még gond.

Tegnap még origin supporttal is felvettem a kapcsolatot, a live chat print screenjét, de ők csak azt tudták mondani, hogy az én accountomon nem lett élesítve a két kulcs meg azt, hogy már el lettek használva, de azt, hogy ki és mikor csak akkor tudják megmondani, ha tudom ki aktiválta őket.

Gyakorlatilag 2 nap telt el a kulcsok elküldése óta, de deakmusic az állításait eddig semmivel sem támasztotta alá.

Az itt leírtakról Kalandort folyamatosan tájékoztattam, de azért írom ide is be, hogy esetlegesen tudjon a másik fél is reagálni, ha végre írni kezdene, de úgy érzem, hogy már így is a kelleténél többet foglalkoztam ezzel az üggyel, az igazamat pedig megfelelően alátámasztottam.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#1370) Shepherdke válasza Zirowe (#1369) üzenetére


Shepherdke
tag

Nem tudom mennyire számít, de tőlem múlt hónapban vett az illető (deakmusic) 4 darab Dead Island Riptide steam gift-et. Nem volt vele panasz. Mondjuk gift-el nem sok gond lehet.

(#1371) HaZse


HaZse
őstag

Sajnos én is belefutottam egy problémába ennek a hirdetésének a kapcsán, amire pn199 kolléga vásárlási szándékát jelezte.

Az adásvétel sikeresen lezajlott személyesen. Mivel akkor még függő volt a telefon, így adtam mellé egy RSIM kártyát is, hogy tudja használni. Mivel már folyamatban volt a telefon hivatalos függetlenítése, ezért azt mondta, hogy mikor megérkezik a függetlenítő engedély, akkor szóljak és visszajuttatja az RSIM kártyát.

Rá egy nappal jöz egy e-mail, hogy sajnálattal közölték, hogy visszautasították a függetlenítési kérlememet és kedzeményezik az összeg visszautalását. Mikor ezt megkaptam hívtam is azonnal a vevőt, hogy mi a helyzet és felajánlottam, hogy visszavásárolom a készüléket, mert nem tudtam teljesíteni, amit igértem.

Rá kb. 30 perce meg kaptam egy ellentmodásos e-mailt, hogy graulálnak sikeres volt a függetlenítési kérelmem.

Ezt elolvasva, szintén azonnal hívtam a vevőt, hogy közöljem vele a jó hírt.

Vártam, hogy jeletkezzen, hogy mikor adja vissza az RSIM kártyát, amit igért, de nem jött semmi üzenet. Ezért felhívtam, de ő kinyomta a tlefont. Rá pár órával írt egy privát üzenetet, hogy én egy megbízhatatlan és inkorrekt eladó vagyok és nem hajlandó velem a továbbiakban semmiféle kapcsolatot létesíteni. Plusz azt is írta, hogy "megszoptam".

Mot itt tart a helyzet. Nem tudom, hogy mitévő legyek. Az RSIM összege nem nagy tétel, de én úgy gondolom, hogy nem volt korrekt a "kedves" vevő. Pedig többszőr is sikeres üzletet közözzünk egymással.

Remélem egy moderátor tud rá valamilyen módon hatni.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#1372) kisselandras válasza HaZse (#1371) üzenetére


kisselandras
senior tag

Hát ami jár az jár ! keresd meg a moderátorok egyikét ajánlanám mert a vevőd nem korrekt ! :(((
én tuti le tiltatnám a telót :C és akkor ki is szopta meg :C :DD és akkor csak vissza kerülne a birtokodba a tulajdonod! és ha mind ok akkor vissza állíttatnám a telót rendes állapotba :R

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1373) HaZse válasza kisselandras (#1372) üzenetére


HaZse
őstag

Beírtam a csalós topicba. Sajnos nem tudom letiltani, mert külföldi szolgáltatós a telefon.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#1374) kisselandras válasza HaZse (#1373) üzenetére


kisselandras
senior tag

Az gáz ! de azért szólj egy modingnak tegye helyre a csávót !

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1375) HaZse válasza kisselandras (#1374) üzenetére


HaZse
őstag

Most olvasom, hogy állítólag név értem át és mar 10 ezer Ft.-al. Pedig a bizonyítékok, amik nekem megvannak, nem ezt mutatják.

Konkrétan, 35 USD-t fizettem ki, de az se 10.000 Ft.

Mostmár tényleg jó lenne helyre tenni, mert nagyon kavarja itt a dolgokat.

Kifizetem és bárki le is ellenőrizheti a függetlenségi állapotot a telefonnal.

Ha kell megadom az IMEI számot.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#1376) kisselandras válasza HaZse (#1375) üzenetére


kisselandras
senior tag

Annyit tudok javasolni minden bizonyítékot küldjél át kalandornak ! ő utána néz a dolognak!

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1377) Ed3r_X_


Ed3r_X_
nagyúr

o.sanyi-val volt egy kis ügyünk. Kalandor figyelmeztette, kapott 1 hét haladékot. A tartozását azóta se rendezte, semmilyen formában, megkeresésemre nem válaszolt. Várható a fiókja felfüggesztése? Ilyen inkorrekt eladót nem ajánlok senkinek.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#1378) kisselandras válasza Ed3r_X_ (#1377) üzenetére


kisselandras
senior tag

Kérlek ide [írd ]
de egyébként nem igen hiszem hogy rendezni fogja ha csak a belépését nézzük

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1379) Ed3r_X_ válasza kisselandras (#1378) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Írtam, csak hát nem nagyon jutottak még vele semmire. :( Azóta csomó ember írt oda, de igazából azt se tudom hol kéne jeleznem, hogy nem rendeződött a dolog. (azért próbáltam meg itt, elnézést)

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#1380) kisselandras válasza Ed3r_X_ (#1379) üzenetére


kisselandras
senior tag

Kalandor főnöknek vagy[domperke]

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1381) HaZse válasza kisselandras (#1376) üzenetére


HaZse
őstag

Ahogy hazaérek, akkor elküldöm a bizonyítékokat. Mert az állításával ellentétesen mást mond a bizonyíték, akárhogyan is erőlködik, hogy megkarositottam.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#1382) PHM válasza Ed3r_X_ (#1379) üzenetére


PHM
addikt

Írj a csalós topikba, hogy letelt az egy hét.
Az egyszerűség kedvéért linkeld a korábbi ottani hozzászólásod is.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#1383) HaZse válasza HaZse (#1381) üzenetére


HaZse
őstag

Ahogy igértem feltöltöttem a bizonyítékaimat. Itt bárki megtekintheti.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#1384) h1mpi válasza HaZse (#1383) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Szerintem a sn-t és az imeit vedd le publikusból, nehogy a vevő feljelentsen, hogy kiadtad a telefon személyes adatait...

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#1385) HaZse válasza h1mpi (#1384) üzenetére


HaZse
őstag

OK. Leszedtem a személyes adatokat, az IMEIT és az SN-t.

[ Szerkesztve ]

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

(#1386) petivagyok11


petivagyok11
újonc

trololololololo :D

tudjátok mi a jó a névtelenségbe?
ha bannoltok valakit megcsinálja 100szor ugyan azt, utána lop csal hazudik. a rendőrség tehetetlen
a net harcosok meg jól megmondják egy topicban :DDD
Éljen a magyar jogszabály! :DDDDDDDDDD

(#1387) h1mpi válasza petivagyok11 (#1386) üzenetére


h1mpi
nagyúr

És mi ilyen vicces ebben? Csak nem Te is egy ilyen troll vagy?

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 13 990 Ft

(#1388) kisselandras válasza petivagyok11 (#1386) üzenetére


kisselandras
senior tag

Ebbe oszt mi olyan vicces ? téged már át basztak magyarán mondva ? :R

Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !

(#1390) #56230144 válasza Zirowe (#1369) üzenetére


#56230144
törölt tag

A történet egyszerű, vagy ő aktiválta a kulcsokat, csak nem meri megmondani az élettársának, mert esetleg pofánrugja, vagy pedig minden simán ment, és kell neki a pénz bulira, a munka meg büdös, ennyi.

(#1391) djculture válasza #56230144 (#1390) üzenetére


djculture
félisten

Nem biztos, én is jártam úgy hogy nem működött a kód amit adtak az ilyen budle oldalak. Ráadásul felajánlottam egyböl és ott derült ki...

[ Szerkesztve ]

(#1392) sakal83


sakal83
addikt

Sziasztok

Segítség kellene, hogy ilyen esetekben mi a megoldás, mi a szokás itt a PH-n.

Vettem ma egy vinyót 7k-ért, átadtam személyesen a pénzt (500, 1000 és 2000 címletekben). Én amikor zsebre tettem, átszámoltam, odaadtam, és mondta, a PH fórumtársnak, hogy számolja át ő is.

Megtette, majd elváltunk. Majd jött egy SMS, hogy újra átszámolta otthon, és csak 6k-t adtam.

Mi a helyes eljárás ilyenkor szerintetek?

Köszönöm a válaszokat előre is.

(#1393) PHM válasza sakal83 (#1392) üzenetére


PHM
addikt

Ha a helyszínen átszámolta a pénzt és rendben találta, nincs teendőd.
Szerintem.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#1394) ultimatgold válasza sakal83 (#1392) üzenetére


ultimatgold
csendes tag

Üdv! A Winchestert tőlem vette, és igen, félreszámoltam sajnos. 1k -n nem nagyon foglalkoznék, ha 10k fölött lenne, mert ott mind egy szerintem hogy 10k, vagy 11k. De 6k, vagy 7k, nem mind egy.

Én hibáztam, tudom, de vagyok olyan becsületes, hogy nem verném át a vevőt 1k val. Út közben számoltam át, többször is, de sajnos nem volt meg a kért összeg a termékre.

Email: admin@nulled.hu | Telefonszám: 0630-990-9320 | Amennyiben eladtam neked egy terméket, kérlek értékelj, hiszen én is mint vevőt, értékelni foglak. :)

(#1395) djculture válasza ultimatgold (#1394) üzenetére


djculture
félisten

Ha azt történt amit irtak hogy te is átszámoltad a helyszínen és nem jelezted a hiányt akkor nincs miröl beszélni... Én ha így jártam volna fel se hoztam volna a dolgot mert utána én leszek csaló. Mert átszámolja mindkét üzléetfél utána hazamegy a pénzzel a zsebében és hirtelen nincs meg ez ilyen csalók féle trükk...

[ Szerkesztve ]

(#1396) BlackPriest válasza ultimatgold (#1394) üzenetére


BlackPriest
őstag

Ha te is felreszamoltad es helyben mindket fel szerint megvolt a penz, akkor szerintem sincs mirol beszelni.

Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

(#1397) ultimatgold válasza BlackPriest (#1396) üzenetére


ultimatgold
csendes tag

Oke, koszonom a valaszokat, legkozelebb figyelmesebb leszek!
Amint irtam, nem ezer forinton fog mulni a becsuletem! :)

Email: admin@nulled.hu | Telefonszám: 0630-990-9320 | Amennyiben eladtam neked egy terméket, kérlek értékelj, hiszen én is mint vevőt, értékelni foglak. :)

(#1398) krizmo_


krizmo_
addikt

Üdv,

Eladtam egy fülhallgatót, a helyszínen ki lett próbálva, teljesen új volt.
Most úgy tűnik, hogy aki megvásárolta vissza akar táncolni, mert nem tetszik neki annyira, másikat szeretne, legalábbis erre utalgat. Pár napja használja már, így újonnan már nem tudnám eladni, nem igazán szeretném így visszavásárolni tőle, hogy használta.
Nem igazán tudom mit tegyek ilyen esetben, szerintetek vissza kellene adnom a pénzét, ha mégis úgy dönt, hogy nem kell neki?

(#1399) aizen92 válasza krizmo_ (#1398) üzenetére


aizen92
addikt

Ne szivasd meg magad ezzel!
Nem szakbolt vagy, hogy visszavedd! ( főleg, hogy ott se mindig adnak vissza pénzt !!!)
Egyébként is napok óta használja, semmi működésbeli hibája, helyszínen kipróbálta.
Kérdésnek helye nincs.
Ezek után semmi dolgod az illetővel. Oldja meg magának az eladást és vegyen tőled másikat.

Értékelést már elküldtétek ugye?

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#1400) krizmo_ válasza aizen92 (#1399) üzenetére


krizmo_
addikt

Köszönöm a választ!

Az értékelés még nem történt meg, de elvileg lesz, legalábbis így állapodtunk meg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.