Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) mmm13 válasza mhif (#1049) üzenetére


mmm13
csendes tag

látom jó sokáig tartott ezt megfogalmaznod :) na de vannak ilyen emberek a telefonos beszélgetéstől meg elzárkózunk mi?

(#1052) mhif válasza mmm13 (#1051) üzenetére


mhif
senior tag

Szó elszáll, írás megmarad. Mi olyat tudnál mondani a telefonban amit itt nem tudsz leírni?

(#1053) mhif


mhif
senior tag

Vannak még csodák, néhány perce megérkezett az összeg visszautalása.
Köszönöm, hogy átgondoltad a dolgokat és nyugodt húsvéti ünnepeket Nektek!

u.i.: itt még elérsz a privát üzeneteket tiltottam.

(#1054) mmm13 válasza mhif (#1053) üzenetére


mmm13
csendes tag

na akkor jó

(#1055) András20 válasza mhif (#1049) üzenetére


András20
csendes tag

Tejesen OFF , de amit Te csinálsz az is eléggé inkorrekt.(lehet hogy az előző hozzászóló is ezért vonta vissza amit írt, mert nem akart belefolyni ilyen vitákba) :) Bármikor előfordulhat, hogy egy hardver tönkremegy. Akár attól, hogy a postán kissé odaverték és megsérült, ami kívülről sokszor nem is látszik.
A garanciális igényeink érvényesítése szerintem nem a rendőrsége tartozik. Az eladók rendőrséggel és feljelentéssel való zsarolása tuti módszer, az emberek 99%-a kerüli a balhét, és akkor is inkább visszaadja a pénzt, ha netán nem lenne igazad. Senkinek nincs kedve pár ezerért vidékre utazgatni, és kihallgatásokra járkálni egy olyan ügy miatt, amiről nem feltétlen tehet. Akikkel összetűzésbe kerültél, egyikük sem profi csaló, aki arra utazna, hogy ne küldjön el Neked valamit, vagy szándékosan Rád sózzon egy rossz alaplapot.
Az összes behajtó cég a Te módszereddel fenyegeti meg az embereket. Te is tudod, hogy ebből maximum évek múlva is csak legfeljebb egy polgári per lenne, és senki sem tudná valójában bizonyítani az igazát. A csalás nem itt kezdődik.
Én ezért nem vásárolgatok, és nem is adok el postán. Ha nem lehet személyesen átvenni, inkább kihagyom, bármennyire is jó vételnek tűnik. Bár így is ért már meglepetés , de aki használt cuccokat vesz, annak néha el kell fogadni, hogy nem lehet midig minden tökéletes.
Azon kívül, ha az eladónál valóban működött valami, ő ugyanúgy gyanúval élhet a vevővel szemben, hogy ő nyírta ki a cuccát, akár teljesen véletlenül. Egy ESD cuccnak elég egy rosszul elkapott sztatikus szikra és vége, ezt Te is tudod. Nem véletlenül van rajta az az áthúzott kéz :) Mindenki tudja hogy 10000-ből 1x van csak ilyen, meg sokat kibírnak az alaplapok, de akkor is előfordulhat bármi.

(#1056) mhif válasza András20 (#1055) üzenetére


mhif
senior tag

Az az érzésem, hogy nem látod a fától az erdőt, ezért nem is reagálnék az észrevételeidre.

(#1057) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Mi a teendő akkor, ha valaki állítólag elpostázott egy alaplapot, ami állítólag sohasem ért célba, majd elérhetetlenné is vált a feladó fél.

Azért a két "állítólag", mert nekem volt hibás alaplapom és egy vevőm rá, ha sikerül megjavíttatni. Aztán találtam is szakit, elpostáztam az alaplapot, és továbbküldettem vele a vevőnek (aki szerencsére nem előre fizetett, mert akkor nagyobb bajban éreztem volna magam, hogy rám is terelődhet a gyanú...).

2012-03-18-án indítottam útnak a pénzt (az elvégzett javítás és a soron következő továbbpostázás költségét).

Én azóta nem beszéltem a szerelővel, aki 03-21-én lépett be utoljára, nekem pedig 22-én szóltak, hogy már sokallják a lap érkezését (akkor írtam neki és azóta is várom a választ).

Én még nem próbáltam telefonon elérni, de aki a lapot várta, az állítólag próbálta őt (sikertelenül) elérni az adatlapján szereplő telefonszámon.

Azért nem hívogatom rendszeresen, mert úgy durván 30 napot akartam kivárni az átutalástól számítva. De nem tudom ezt se, hogy mi a rendje, még nem voltam ilyen szituációban.

Nem hiszem hogy ez állna fent, de nyilván nem zárhatom ki 100%-ig azt sem, hogy valójában megérkezett a lap, illetve az egyáltalán nem valószínűtlen, hogy a postán veszett el.
De ez akkor derülne ki, ha a feladó ajánlva adta volna fel. (Lehet hogy így is tett, de nem tudom.)

Szóval ez már elég idő, hogy elkezdjem "zaklatni" azt, aki elvileg elpostázta?
Ha tényleg feladta akkor maximum mennyi ideig kering a postán ha nem tűnt el?

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#1058) mhif válasza janos666 (#1057) üzenetére


mhif
senior tag

Ajánlott levélként vagy postai csomagként adta fel a szerelő a lapot? ezen esetekben kell legyen nála egy egy ajánlott vény/csomagküldeményről papíros amin van egy küldeményazonosító. Az alapján betelefonálsz a postához és megmondják mikor/hol lett feladva, illetve jelenleg hol tart/megérkezett-e már. Ha ajánlott és 15 nap múlva sem érkezett meg akkor el kell indítani a tudakozványt a feladónak. Ha közönséges levélküldeményként adta fel akkor kereszt :(
Miért bízol másokra ilyen dolgokat? :(

(#1059) mmm13 válasza mhif (#1058) üzenetére


mmm13
csendes tag

te nagy tódór vagy mi? de neked ne adjon el senki semmit mert fele rossz lesz :W :W nálad és utána jönnek a sablonos szövegek

(#1060) Silent77 válasza mmm13 (#1059) üzenetére


Silent77
veterán

Tódór egy név...
Feleslegesen kár szemetelni a topikot!
Akárcsak most Én. :B

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1061) mhif válasza mmm13 (#1059) üzenetére


mhif
senior tag

Tehát akkor elismered, hogy rossz az alaplap? Néhány poszttal ezelőtt még azt bizonygattad, hogy működik.
Javaslom inkább te is tekintsd lezártnak ügyünket ahogyan én is teszem azt, neked mindenféleképp jobb lesz.

(#1062) mmm13 válasza mhif (#1061) üzenetére


mmm13
csendes tag

igen jó az alaplap az új gazdája örömmel használja tegnap óta

(#1063) mhif válasza mmm13 (#1062) üzenetére


mhif
senior tag

Ez egy félreérthetetlen válasz és nagyszerű hír, köszönöm.

(#1064) verb003


verb003
tag

üdv.
az oldalon kívül történt egy üzletem, egy kerékpárt adtam el egy hölgynek.
megbeszéltük hogy 23ezer az ára, a féket nem tudtam akkor odaadni, de megbeszéltük, hogy megkapja a féket, és addig ő csak 20ezret ad, majd a fék átadásakor a maradék 3ezret. idő közben úgy döntött a hölgy, hogy nem fogja kifizetni a 3ezret, és a fék nem kell neki. nem írtunk adásvételit, így jelenleg ha azt nézzük, még az én tulajdonomat képezi a kerékpár, én odaadnám neki a féket, azzal nincs gond, de ő nem akar fizetni. nem a 3ezer ft a lényeg, hanem az, hogy nem korrekt, mit tudok vele tenni?

mbp 13 - i5 2.4, 8gb.

(#1065) András20 válasza verb003 (#1064) üzenetére


András20
csendes tag

Szerintem hagyd a fenébe ! :) A pénz nagyobbik részét megkaptad, vedd úgy, hogy lealkudta a hiányzó fék árát. Ha nem teszik Neked így a bolt, és ragaszkodsz hozzá, hogy "ez a Te tulajdonod", és a vevő visszahozná Neked, Te is azonnal visszaadnád neki a 20 ezret ? Ugye, hogy nem ?
Utána keresgélhetnél másik vevőt, és lehet, hogy aki megveszi, most már nem fog érte még 20 ezret sem adni. Örülj, hogy eladtad, még ha kicsit nyomottabb áron is.

(#1066) verb003 válasza András20 (#1065) üzenetére


verb003
tag

a 23 már alkudott ár főleg, hogy egy nagyobb értékű versenybringa volt, amit már amúgy is nyomott áron adtam, és igazából nem is az, hogy érdekel a 3k, csak tudatni szeretném vele, hogy miket vonhatna ez maga után, igazság szerint ha megírnám neki a jogos lépéseket, akkor biztos vagyok benne, hogy fizetne.

mbp 13 - i5 2.4, 8gb.

(#1067) András20 válasza verb003 (#1066) üzenetére


András20
csendes tag

Te sem gondolod komolyan a "jogos lépéseket". Bíróságra viszed az ügyet ? Kicsit többe lesz, és azt tagad le amit akar. Arra sincs bizonyíték, hogy annyit fizetett, amennyit. A szóbeli megállapodás, meg a tanúk kb. semmit nem érnek egy ilyen esetben. Elég, ha közli, hogy később négyszemközt már kifizette a maradék 3-at Neked. Egyikőtök sem tudja bebizonyítani, hogy valóban fizetett, vagy mégsem, bár Te tudod hogy nem.
Nagyon sok időd lehet, ha 3 ezer forintért ügyvédhez, meg tárgyalásokra tudsz járkálni. Esélyed, hogy bármit elérsz azon kívül, hogy lesz egy életre szóló rosszakaród, nem sok van. Biztos megéri egy örök ellenséget, szerezni 3 ezer forintért. :) Szerintem ezt vonzza magával, ha sokat erőlködsz és bírósággal fenyegeted.
Tanulság, ha "részletre" adsz el valamit, kalkuláld bele, hogy az első részlet a biztos amit megkapsz. A következőre lesz már ezer kifogás, hogy nem volt tökéletes, vagy bármi, és sose látod. Amikor a számláit nem fizeti a fél ország, miből gondolod, hogy egy használt cucc adásvételénél becsületesebb lesz.

[ Szerkesztve ]

(#1068) verb003 válasza András20 (#1067) üzenetére


verb003
tag

természetesen bíróságra vinni nem akarom, csak tudatni akarom vele, ha mással, nagyobb összegben eljátszaná, akkor mi lenne a következménye, és hogy kicsit elgondolkozzon a dolgokon.

amúgy úgy néz ki kifizeti, mivel éjjel írtam neki egy szép levelet, hogy mennyire nem korrekt ez a módszer.

mbp 13 - i5 2.4, 8gb.

(#1069) LaciMc82


LaciMc82
aktív tag

Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám,hogy a napokban eladtam egy srácnak egy winchestert.
Előzőleg ez a vinyó hibátlanul ment a gépemben,hard disk sentinel képet is küldtem róla.
Találkoztunk a sráccal odaadtam neki,ő rendesen nem nézte meg,megkaptam érte a pénzt és mindenki ment a maga útjára.
Tegnap kaptam egy fenyegetőző üzenetet tőle miszerint a tápcsatlakozója törött a winchesternek és vagy visszaadom az árát ,vagy feljelent.
Igazából a termék nálam hibátlanul működött,nem tudom nem-e a pénzt akarja visszakapni érte valami okból kifolyólag,esetleg még akár ő is törte le a csatlakozót amit nem akar elismerni,könnyebb neki vádaskodni.
Ilyenkor feljelenthet engem,egyáltalán bizonyítható valahogy az hogy én adtam volna esetlegesen hibásan a terméket oda?
Nem az összegről van szó ami 4500 Ft volt,csak ha ő barmolta szét és még a pénzt is visszakéri az azért enyhén szólva szemét dolog szerintem.

Tiszta hülye aki nem normális

(#1070) Silent77 válasza LaciMc82 (#1069) üzenetére


Silent77
veterán

Ha megnézte, nincs miről beszélni. :U
Utólag bármit lehet mondani.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1071) András20 válasza LaciMc82 (#1069) üzenetére


András20
csendes tag

Mondd meg, hogy menjen nyugodtan ahová akar. Szerinted ki foglalkozik az ilyen pár ezer forintos dolgokkal ? Tudja bizonyítani, hogy nem nála ment tönkre ? Nem. Megnézte átvette, látszott volna rajta, ha sérült. Ha nem írtatok papírt, azt se tudja bizonyítani, hogy tőled vette, maximum a HDD Sentinel képpel. Azon ugye van gyári szám.(ami akkor is jó, ha kicserélte volna). Amennyiben meg kicserélte egy másikra, ő követ el csalást.
Írj neki vissza, hogy az esetleges polgári per összes költségét rá hárítod, ha sokat okoskodik és végigviszed az ügyet. Ez nem 4500 Ft-ba lesz neki. Ha van jó ügyvéded, soha nem fog nyerni ellened, mert nem tud semmit sem bizonyítani, Te pedig a sentinel képpel tudod bizonyítani azt, hogy a vinyó nálad működött, tehát jóhiszeműen jártál el.
A gyári garancia is azonnal ugrik, ha fizikai sérülés van az eszközön. Ez is azért említsd meg neki.
Ezek kisstílű lehúzós kisemberek, azért fenyegetőznek, mert azt hiszik beijedsz és visszaadod a pénzt.

(#1072) LaciMc82 válasza András20 (#1071) üzenetére


LaciMc82
aktív tag

Ha azzal jönnél, hogy én törtem el most, felvilágosítalak meglehet állapítani a műanyag színéről mikor lett eltörve.
Ez tényleg így van?

Tiszta hülye aki nem normális

(#1073) toth87


toth87
tag

sziasztok van egy srác akivel üzleteltem,,4-db playstation 3-as játékot 4 db x 360 játékokra,elmentünk a postára másnap feladtuk mind a ketten,az ővé már megjött rendben minden,de az enyém még nem ért oda,,eltellik 2-3 nap,bementem a postára,és kiderült ,hogy amit beadtam cetlit amin a srác cime volt nem tudták kiolvasni,nem cimezték fel,,siettem vissza melóba,és engem vártak vissza kiolvasás céljából,irtam a srácnak hogy mi történt,persze a postán megoldodott+ fizettem rá elsöbbségit is,,de neki állt fenyegetözni,hogy én átakarom verni,meghogy irni fog ide,,,irtam neki a hétfőt várja meg ,mert meg fognak érkezni a gamek,,,,,,,de ráadásul már nem ez az elsö eset ,hogy itt ebbe a kis poros faluba a postán ilyenek vannak, most mit csináljak ?? (nem akarom átverni mert nem is kellenek a ps3-as játékok,mert már nincs meg a gépse.csak xbox360)

(#1074) Pizzu


Pizzu
aktív tag

[link] -előzmények

ahogy említettem nem csak egy bajom van

1 sárga a billenytyüzet
2. tapi pad szét lett barmolva
3. fedlap csavarhuzóval lett feszegetve
4. videokártya púpos és ahogy már írtam is neked nyomásra indul

ezeket egyszer nem említed a hírdetésben

[link]

veszélyes hulladék az egész!!!

Lehet régi...Lehet új... Ha eltörött! Megújul! Laptopok mechanikai problémák javítása

(#1075) barszab01 válasza mhif (#1053) üzenetére


barszab01
csendes tag

"Pár ezer" forintos emberke vagy, ne haragudj!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=barszab01

(#1076) trisztan94


trisztan94
őstag

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. A dolog ott kezdődött, hogy pár éve vettem amerikában egy Beats By dr dre fülest, rendes viszonteladó boltban. Kb. 1 hete találtam rá vevőt az apródon, először 8 ezret ajánlott érte, majd 15öt, 20at, végül megállapodtunk a 25-ben. Elég lekezelően írt. Múlt hét vasárnap találkoztunk 4 fele.. Odaadta rá a 25.000 forintot, de előtte rendesen, vagy 5-10 percig nézegette, kipróbálta. Számla sajnos már nem volt meg. Hétfő reggel jött egy sms, hogy gagyi a cucc, mert hogy ő megnézette egy szakemberrel (vasárnap este? hétfő reggel 5:35kor jött az sms) aki apró részletekből megállípította, hogy ez bizony nem eredeti. Kéri vissza a pénzét 2 héten belül vagy megy a feljelentés. Nos, mivel diák vagyok nincs akkora keretem, a pénzt már elköltöttem, nem tudom, hogy honnan tudnám neki visszaadni. Korrekt vagyok, ha meglenne a pénz, visszavenném. Az nem lehet, hogy kicserélte valami másikra? Én papíron adtam neki 1 hónap nem emberi károkra vonatkozó garanciát. Ez erre is kiterjed? Mit tudok ezzel kezdeni? Köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

https://heureka-kreativ.hu

(#1077) toth87 válasza trisztan94 (#1076) üzenetére


toth87
tag

szia pont nemrég olvastam ezt : [link]

Nagyon jó kinai replikák is léteznek .2000 ft-ba kerül és teljesen ugyan az külsöre,,csak a hangzás ..... ;)

[ Szerkesztve ]

(#1078) trisztan94 válasza toth87 (#1077) üzenetére


trisztan94
őstag

Hát én nem tudom, rendes boltban volt véve, hangzás terén, nekem csak 1000-2000 ft-os füleseim voltak, szóval ez ütötte mind. A kábele is rendesen "bordázott", L alaku jack.

[ Szerkesztve ]

https://heureka-kreativ.hu

(#1079) bruti01


bruti01
őstag

ez igy igaz!

<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro

(#1080) GiP23 válasza trisztan94 (#1078) üzenetére


GiP23
csendes tag

Ha adtál rá 1 hónap garit, akkor szerintem vissza kéne venned miután megbizonyosodtál, hogy nem cserélte ki meg semmi. Ha nincs pénzed a helyedben meghirdetném megint itt és ha találsz rá új vevőt akkor 1 napra rakni a dolgot és így elintézni. Vele persze ezt meg kell beszélni. Ha kicserélte másikra azt csak észreveszed, hangzás, érzés, ilyesmi alapján, de nem hiszem h ez a helyzet. Talán megunta, vagy meggondolta magát. A lényeg hogy te tudod hogy eredeti, így ez alapján kezeld a dolgot a továbbiakban. Ha nagyon keménykedik stb. akkor felajánlhatod hogy vigyétek el együtt egy független "szakértőhöz" és ő majd megmondja h hamisítvány e vagy sem.

(#1081) Multybloody


Multybloody
újonc

Még új vagyok, a napokban vásároltam egy processzort "http://hardverapro.hu/apro/intel_pentium_d_820_dual_core_3/hsz_1-50.html" egy Fekabá "http://hardverapro.hu/tag/fekaba.html" nevű sráctól! Ő azt állította hogy müködik a processzor és még pár nap garit is ad rá, ezek után átvettem a csomagot 4000 forintért amit még az nap ki is probáltam több alaplapban ..nem müködött..még aznap este szóltam neki hogy nem müködik ő erre elkezdett okoskodni hogy miben próbáltam meg stb...megírta hogy miket próbáljak meg és ha nem tudok mást, küldjem neki vissza 4000 be visszaveszi, majd írtam hogy feladom a csomagot, igy is lett másnap feladtam 1200 forintért! Délután szól hogy ne addjam fel mert ő szerinte nem hibás! Ezek után a csomagot nem is vette át igy nem elég hogy buktam a proci árát még plussz postaköltsége is belevert! Nem ajánlom senkinek , nem tudom mióta csinál ilyeneket, most is elzárkozik attól hogy megvitassuk a témát!

(#1082) talpas válasza trisztan94 (#1076) üzenetére


talpas
aktív tag

Látom a dátumot mi történt azóta?
"de előtte rendesen, vagy 5-10 percig nézegette, kipróbálta."
Ez a lényeg. Hibára adtál garit nem szakértőre és nem üzletkötés utáni "bevizsgálásra".
Jelentsen, szerintem nem csaptad be. Neked meg nincs szakértőd.
A jó a dologban, hogy kipróbálta fizetett. Vannak emberek akik üzletkötés után szólnak, hogy bizony ez sz.r adjál vissza píízt. Na itt van hányingerem.

"Veled, Uram, de nélküled..."

(#1083) Stateboy


Stateboy
csendes tag

Sziasztok! Nos,lenne egy kis problémám! Remélem tudtok segíteni! :R

Volt egy Xboxom, 3ledes lett. Utánakérdeztem ismerősöknél aztmondták hogy adjam el. Rendben is volt, felraktam ide ,hibájával együtt (hirdetésem) 14ezerért "lord-stark" user megis vásárolta tőlem. Csütörtökön ( 06.28 ) feladtam postán, Pénteken már a kezében volt ( 06.29 )

Ma ,kaptam tőle egy olyan privátot hogy, idézem : " ide figyelj csak azt hitted hogy pancser gyerek vagyok xbox ki van belezve azt hiszed ezt annyiban hagyom??? címed re megyek ha nem utalod vissza a pénzem rendőröknek már szóltam és azt mondták nem kapom vissza a pénzem intézkedni fognak "

Nos,én szét nemszedtem!
( Mivel nemértek a szétszedéséhez ,ezért inkább békénhagytam )
A hibáját feltüntettem!

Innentől mit tudok tenni,most jelen esetben?
Mert én azt veszem észre, hogy ez az user,arra játszik hogy én eladtam neki,szétszedi, visszaveteti velem, és a pénzét is visszakapja.. magyarul lesznek xbox alkatrészei,és a pénzét is visszakapja.. :U

GTI Inside..!

(#1084) Lasy válasza Stateboy (#1083) üzenetére


Lasy
veterán

Mint írta talas előtted...
Vannak emberek akik üzletkötés után szólnak, hogy bizony ez sz.r adjál vissza píízt. Na itt van hányingerem.
Sajnos nagyon sok ilyen van.
Te egy olyan gépet adtál el neki ami nem volt szétszedve, így nem lehetett üres sem...

+36702778032

(#1085) talpas válasza Stateboy (#1083) üzenetére


talpas
aktív tag

Semmit ne tegyél!. Tipikus lehúzás és látod, meg is ijedtél.
rendőröknek már szóltam és azt mondták nem kapom vissza a pénzem intézkedni fognak. Na igen, erre biztosan ugranak a rend őrei. Sőt többen :C :C. Aki ezt leírta az nem százas az tuti.Postán feladtad, súlyra fizettél és itt a bizonyíték!. Ez utóbbi megléte Feladóvény v. mi a franc alapján tedd föl vevőt a pontozós rovatba.
A privátot ne tedd publikussá mert tilos.

[ Szerkesztve ]

"Veled, Uram, de nélküled..."

(#1086) Regiee


Regiee
aktív tag

Sziasztok!
Egy gyors információra lenne szükségem! Itt Hardveraprón cseréltem ma egy telefont plusz ráfizettem! Alapból egy 14-15 éves kis srác volt akivel a telefont cseréltem. Most írt nekem hogy benne felejtette a memóriakártyát és adjam vissza neki különben hétfőn megy t_mobilba és letiltatja. Plusz érdekesség hogy a telefon független. Sajnos abban hibáztam hogy papírokat nem kértem a telefonról! Mitévő legyek? Nem viselem jól hogy egy ilyen kis takony fenyegetőzik és követelőzik.
Köszönöm:Attila :R

Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3

(#1087) raziel01 válasza Regiee (#1086) üzenetére


raziel01
veterán

"benne felejtette a memóriakártyát "

Memóriakártyát vagy a SIM kártyát?
Letiltás miatt szerintem SIM kártyára gondoltál.
Az biztos, hogy ha benne is felejtette és a hirdetésben az volt, hogy az nem jár hozzá, akkor illik neki visszaadni. Az már más kérdés, hogy fenyegetőzés miatt leordítanám a fejét.
Ha nem adtál rá okot akkor ne fenyegetőzzön.

(#1088) Regiee válasza raziel01 (#1087) üzenetére


Regiee
aktív tag

memóriakártya amit benne felejtett nem sim kártya. Fogalmam nincs hogy a hirdetésben írta-e vagy nem hogy ad memóriakártyát, de én mondtam neki hogy ma kettőig jöjjön ide X. kerületbe és visszaadom de ha nem ér ide kettőre akkor csak 30-tól tudom visszaadni mert utazok el nemsokára most. És hozza a papírjait a telefonnak mert arról semmti nem adott holott arra emlékszem hogy a hirdetésben írta, vagy pedig írunk egy adás-vételit mindkét telefonról. Na ezt írtam neki reggel azóta eltűnt.
Egy kérdésem lenne: Telefont a szolgáltatónál (T-mobil) le lehet tiltatni csak úgy hogy beviszi a papírt és azt mondja elhagyta vagy pedig csak lopás esetén tiltanak és azt is egy papírral kell igazolni hogy tett feljelentést?
:R

Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3

(#1089) raziel01 válasza Regiee (#1088) üzenetére


raziel01
veterán

Az elõfizetõ kérésére csak rendõrségi feljelentéssel tiltható az IMEI szám azaz a telefon.

(#1090) Regiee válasza raziel01 (#1089) üzenetére


Regiee
aktív tag

Köszönöm szépen a felvilágosítást! Azért az kemény lenne feljelentést is tenne...

:R :R

Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3

(#1091) suspect


suspect
aktív tag

CrepOne nevű személlyel volt egy kis gondom. Nem szeretném csalással meggyanúsítani, de van egy eladó telefonom [link] amire ő "elvileg" elutalta a pénzt, sőt még képet is küldött [link] de ezt 2-3 nap után sem jött meg. Írta, hogy sürgős lenne és küldjem el neki postán. Én direkt nem küldtem amíg meg nem jött a pénz. Fura volt, mert nem is keresett, hogy mi a helyzet a pénzzel. Szóval nem tudom biztosan, hogy mi volt a terve, de ajánlom mindenkinek aki vele üzletel, hogy ezt vegye figyelembe! Hisz egy ilyen kép szerkesztése kb 5perc :)
Üdv

(#1097) ken26


ken26
tag

Most komolyan,honnan tudjam nem-e kicserélte magának a telcsim belsejét az övébe,nehogy már ezek után vissza vegyem,részemről ennyi,és jogtalanul nem jár nekem a fekete,azért ezt vegyék figyelembe!

De figyeljetek személyes találkánál is lehetnek problémák,mivel ugye találkozol a másik féllel,megnézi megveszi,haza megy szét szedi pl.el rontja vagy kicseréli,és azt állitja a fórumon hogy át verted,ezt is vegyétek figyelembe,volt benne részem,és kezd elegem lenni belőle,ezek után hogy adjak el valamit? félek bármit is eladni a hardveron........ennyi erővel bárki kérhet feketét bárkinek.......

[ Szerkesztve ]

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.