Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.

További tudnivalók >>>

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1104) Oczu


Oczu
senior tag

Jelen üzlet esetén kivételt teszek az első hsz-ban leírtaktól, ugyanis vitadöntő bizonyítékok láthatnak napvilágot.
Kérem, hogy csak azok írjanak ide, akik az ügyben érintettek, más mindenki, aki hozzászól a témához, szankcionálva lesz

[ Szerkesztve ]

(#1105) gabika00 válasza Oczu (#1104) üzenetére


gabika00
csendes tag

[link]
itt a kártya működés közbe :R én ettől a akolágától vettem meg ...riedgras... :R

és a kártya ment

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1106) snake1977


snake1977
őstag

Kiskis2 és Gabika00, mivel mindkettőtökkel beszéltem privátban, megpróbálom összefoglalni a tényeket, hogy amennyire lehet tisztázódjanak a dolgok, és békés megoldás születhessen.
Kérem a feleket hogy adjanak engedélyt hogy idézhessek a privát üzeneteikből, a tisztánlátás érdekében. Ment privát mindkét félnek.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#1107) gabika00 válasza snake1977 (#1106) üzenetére


gabika00
csendes tag

természetesen csak töltényen valami mert az ember már tul tesz mindenen :((( :((( :(((

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1108) kiskis2 válasza gabika00 (#1107) üzenetére


kiskis2
csendes tag

és ezt PONT TE mondod???van bőr a képeden!!!

Engedélyezed a privát közzétételét?

[ Módosította: Oczu ]

Karcsi

(#1109) kiskis2 válasza kiskis2 (#1108) üzenetére


kiskis2
csendes tag

persze,már irt az előbb privátban

Karcsi

(#1110) gabika00 válasza kiskis2 (#1109) üzenetére


gabika00
csendes tag

a természetesen az szerinted mit jelent Igen

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1111) snake1977 válasza snake1977 (#1106) üzenetére


snake1977
őstag

Először is nyugodjatok meg, és felnőtt emberekhez méltóan beszéljétek meg ezt.
Kiskis2: 07.24 , 21:28p
"2 szer bejött ,(töbször már nem is próbáltam)de ugy,hogy 6-7 kockás ,csikos és kék halál után be jött egy pár percre,amikor a windows t töltötte be,de már egyből,1 perc után is kezdett kockásodni és kb.2 perc után jött megint a kékhalál,ujra indulás,és utána megint kezdődött előlről.tehát jóformán nem is volt bent a rendes kép"

Kiskis2: 07.12 , 18:00p
"nem próbáltam ki senkinél,csak nálam,ő kérdezte, hogy nincs e valami ismerősömnek egy olyan tápja main 8 tű van ,mondtam hogy nincs itt a közelbe.ezt azért kérdezte,mert elsőnek,akkor jöttek be azok a villogós angol szövegek,és valami powerre hivatkozott,ezt diktáltam telefonon a gyereknek,és akkor mondta hogy az én tápom,amin nem volt 8 tű csak 6,kell neki,a nyolc és küld egy tápot grátiszba amin benne van a 8 tű.igy kezdődött.természetesem be volt kötve minden venti,ő is adott egy 6os csatlakozót amin 2 áram szál van azok is be voltak kötve.a kártyán az egyik hűtőnek volt egy kis csatlakozása, azt kellett az alaplapra dugni,a másik ventinek megint kellett egy elosztó amin meg kapta az áramot,tehát ment minden ventillátor,mind a három. utána jött a komám egy pár nap mulva aki meg vette az én másik gépet,abba is bele tettük,mert ez a tetű,nem küldte a tápot,abba van 8 pin,és abba is ugyan azt csinálta,mint az enyémbe,mert előtte át tettük a tápot az enyémbe.tehát 2 fajta géppel próbáltuk,az eredmény az amit láttál.annyit mondtam neki,telón,ami igaz is ,hogy kb.6-7 szer uja indult a kék halál után,és 1 szer be jött rendesen,de pár perc után megint elkezdett kockásodni,kis idő mulva a kép meg merevedett,és jött az ujra indulás,kék halál,tehát kezdődött elölről minden.
röviden,a 2 hatos csatival el sem indult,csak angolul,pirosan villogott a szöveg.egy 8 sal ,meg egy 6 sal meg láttad mit csinált"

Snake1977: 07.06 , 10:23p
"Szia!

Köszi az infókat, akkor írom a véleményem.
Először is a mostani konfigod elég brutális, de azonnal cseréld le azt a codegen tápot ha jót akarsz magadnak, ehhez a konfighoz egyszerüen kevés, és ráadásul nagyon megbízhatatlan táp, ha elszáll elviheti az egész konfigot magáva"

Gabika00 szerint a tápot elküldte neked amit grátisz igért, bár azt állitod nem kaptad meg, gondolom Gabika00-ának van papírja a feladásról, ha ezt állítja, amennyiben van papír és nem kaptad meg, a postánál lehet reklamálni.

F27 véleményére lennék kiváncsi, megkértem erősitse meg az információt, miszerint már teljesen müködésképtelen állapotban került hozzá a kártya, mivel ő ezzel foglalkozik, a kérdésem még az lenne hozzá hogy létezik e ilyen eset, amelyben egy ilyen kártya pöttyözösen, csíkosan indul el, majd 1-2 alkalommal ad normális képet, a windows is betölt, majd utána pöttyöződik be, a fent leírtak szerint ?
Köszönöm F27 kolléga válaszát és idejét előre is.

Nagyjából pro és kontra össze szedtem a lényeget, várjuk meg F27 kolléga mit mond, és egyezzetek meg békésen én ezt javasolom.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#1112) kiskis2 válasza gabika00 (#1110) üzenetére


kiskis2
csendes tag

ezt most mi a fenének nekem irtad?????nem látod hogy én másnak válaszoltam??tényleg el kellene menned egy szemészhez!!!

Karcsi

(#1113) kiskis2 válasza snake1977 (#1111) üzenetére


kiskis2
csendes tag

elküldte????????kinek?????most vettem én azt amit irtam neked.ez a hazug nem küldte pedig vártam rá.

Karcsi

(#1114) snake1977 válasza kiskis2 (#1113) üzenetére


snake1977
őstag

Veszett már el csomagom a postán, ennek a feladóvevény ragszámával utánna lehet járni, mikor adták fel, hol, és kézesitve lett e, illetve ki vette át, az aláírása ott lesz annak aki átvette ha ez megtörtént, ha nem akkor lehet postai vissza keresést inditani.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#1115) gabika00 válasza kiskis2 (#1113) üzenetére


gabika00
csendes tag

konkrétan mind a kettőnk höz szolt hogy porbáljuk meg normális keretek között meg oldani...de úgy látom te veled nem lehet javasolnám akkor én hogy jelents fel a rendőrségen...ha az egészségem is rá megy végig viszem veled a pert..:üdv:gabika00

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1116) kiskis2 válasza gabika00 (#1115) üzenetére


kiskis2
csendes tag

Normális keretek között?????amennyit te hazudozol azt már nem lehet higgattan olvasni sem!!!!!!!!!komolyan nem hiszed hogy fel vagy jelentve?elküldjem az emailt??ellentétbe veled én nem hazudozok!!

Karcsi

(#1117) kiskis2 válasza snake1977 (#1114) üzenetére


kiskis2
csendes tag

na arra feladási szelvényre kiváncsi leszek,mert nincs!!!az sem igaz amit kérdez!!!már nagyon ki idegelt!!
azt én sem tudom miért nem ment már f27 nél a kártya,ez csak szerintem abból adódhat,hogy már akkor is haldoklott a kártya,és utána végleg be adta az unalmast.de nem értek hozzá,de van rá tanum aki látta hogy ugy lett ki véve hogy előtte mutatta azokat a képeket amiket feltettem,mert egyből fényképeztem le a monitort,és tettem fel ide őket hogy mi lehet a baja.

[ Szerkesztve ]

Karcsi

(#1118) gabika00 válasza kiskis2 (#1116) üzenetére


gabika00
csendes tag

figyi ezek után mit vársz ember nyugodtan meny be személyesen is és mond el személyesen vetél egy kártyát és 2 hét múlva el kezdet csíkozni meg kockázni de utána már annyira erőltetem a kártyát hogy meg pusztult és a szerelő sem tudta meg javítani és szeretném vissza kapni a pénzem...hát tudod kit nézél madárnak még az elöbb be gondolkoztam hogy vissza adom a kifizettem összegnek a felét...de akkor majd el dől mi lesz a sorsa.....de ezek után azt fel ajánlom vegyél egy hibásat itt a hardverapron és ki fizetem a javítását ha neked az úgy meg felel...vállalom a teljes költségét a javításnak :R :R :R :R

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1119) snake1977 válasza kiskis2 (#1117) üzenetére


snake1977
őstag

A szervíz papíron ott van hogy nem működik, bekarikázva, gpu halott, ram hiba, postán feladva a gpu nem hiszem hogy elromlik, de erről majd nyilatkozik a szakértő, ugyan én is jártas vagyok a témában, de közel sem annyira mint a kolléga.
Szerintem korrekt megoldás lenne ha megegyeznétek a kártya árának felében, mivel kipróbálás nem történt átvételkor, egyikőtök sem tudja tökéletesen bizonyitani hogy gabika00 müködő kártyát adott el, vagy pedig nálad kiskis2 ment tönkre. Ez az én privát véleményem annak fényében hogy már képet sem adó müködő kártya érkezett elvileg F27-hez. Persze erről ő tud konkrétan nyilatkozni.
Vagy tovább veszekedtek, vagy kiegyeztek, vagy marad a rendőrség, ami mindkettőtők idejét és pénzét veszi el. Gondoljátok ezt át, és oldjátok meg érett felnőtt emberek módjára.
Köszönöm.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#1120) kiskis2 válasza gabika00 (#1118) üzenetére


kiskis2
csendes tag

nem kell be menni személyesen,emailba is fel lehet jelenteni valakit,én is azt tettem,másnap be telefonáltam,meg kapták e,erre ők ,igen már ki is van nyomtatva,és már rajta vannak az ügyön,azt mondták még ,hogy elsőnek azt nézik meg volt e mással is ilyen jellegű ügyed,ezt szó szerint igy mondták.amint irtam, emailbe ,neked is eltudom küldeni az összes csatolmányokkal.már megint nem mondassz igazat,vártam hogy küldjed a tápot,mert azt hittem én is az lehet a baja,álmomban sem gondoltam volna másra,nem küldted,akkor hozták a másik gépet a táppal kipróbálni ,akkor lettek a képek.amikor haza értem csak a piros szöveget irta ki,de azt tudod mert diktáltam.
én minden meg oldásra nyitott vagyok,csak ott a baj hogy egyszerűen nem lehet benned megbizni,és ha lenne egy másik kártya azt is nekem kellene kifizetnem,most fizettem ki f27 nek 2200 a postára,meg a kártya 28 000 .na ez igy nem megy.ez már tul sok igy.vegyél te egy másikat,csináltasd meg

Karcsi

(#1121) kiskis2 válasza snake1977 (#1119) üzenetére


kiskis2
csendes tag

elfelejted hogy van tanu,és nem családtag,amikor haza értünk és aki látta amikor beletettük a kártyát és hogy mit csinált ,és akkor is amikor a képeket csináltam !nálam nem ment tönkre az biztos!!
egyébként ,Nagyon Köszönöm a segitségedet,megint.

Karcsi

(#1122) f27 válasza snake1977 (#1111) üzenetére


f27
aktív tag

Uraim én túlságosan nemszeretnék belekeveredni ebbe a vitába ,de pár dolgot ha segít megosztok.
Az első dolog amit tudni kell, ezek a kártyák már halotta! Azok a darabok is roszak amik még működnek egy egy gépben.

Nos valóban kültek nekem egy 4870x2 ami mire ide ért semmit nemcsinált az ég világon.

Hosszas javítás alatt kiderűlt hogy a két magközül a 2 mag végképp nem dolgozott,ennek oka nem tiszta de 80% maga a mag ált le valami végett.

Az eladó felhívott engem érdeklődve hogy mitől halhatott meg hisz mikor (álítólag) a kártya eladásra kerűlt hibátlanúl működött. Az eladó állítása szerint kb "2 hétig" nem is volt semmi gond .

A vevő állítása szerint viszont a kártya már a második bekapcsolás után elkezdett szemetelni és kékhalállal újra indulni.
"A kékhalált 90% Ramhiba okozza."

Az eladó kérdezte hogy egy 400W táp elegendő e ennek a kártyának? Erre a válaszom egyértelműen NEM hisz én is egy 500W Zalman táppal tesztelek és ez az egyetlen kártya ami akár letudja verni ezt a tápot is.

Az eladó kérdezte hogy egy gyenge táp kárt e tud okozni egy kártyában ha az nem megfelelő.
Válaszom hacsak proba erejéig van kiprobálva a kártyának felkell álnia üzemkész állapotban csak terhelés esetén verné le a tápot.
Ha ez órákon átt játcva van, akkor igen sérülhet a kártya
VISZONT

Senki nem monta hogy ezt a vevő megtette volna,sőt a vevő azt monta csak kilett probálva majd egy jóval erősebb táppal lett tesztelve a kártya.

Szerény véleményem

Amenyiben a kártya valóban jó volt,és vásárlás alatt bizonyára mindkét fél ezt vizuálisan látta,
Akkor tegyük fel hogy a kártya mindenki tudta nélkül már a végét rúgta (nem bizonyítható)

Tegyük fel a kártya jó volt pár napig és utánna jütt ki ez a baj ( nemtisztázott körűlmények között)

Akkor én azt ajánlanám, egyezenek ki a fele egy senki sem hibás vagy mindketten hibás modokával és felezzék meg a kárt.
Nyelje be mindenki felét és kész.

Amenyiben ez nem megy, és az eladó tudatában van annak hogy a kártya amit eladott hibátlan volt 100% ig akkor akár tarthatja magát az érveihez
A vevő amenyiben tutira biztos abba hogy nem az ő hibájábol halt meg a kártya (nem bizonyítható) Akkor tarthatja magát érveihez
DE
Mivel semmisem bizonyítható azon kívűl hogy a két fél üzletet kötött és vizuálisan /tesztelt kártyát adott át a két fél egymásnak, SAK MAT helyzet ál fent. :K
Ha nemtudnak kiegyezni akkor szép dolgok álhatnak előtük.
Én sajnos mást nemtudok mondani!
Ami viszont biztos
Maga a kártya nyák része biztosan érintetlen, és beavatkozás mentes volt!
Csakis a hűtését mokolták átt, de ez nem befolyásolhatta a meghibásodását!
Remélem segítettem valamit a dőntéshozatalhoz :) :R

(#1123) snake1977 válasza f27 (#1122) üzenetére


snake1977
őstag

Nagyon szépen köszönöm hogy fáradtál ennyit írni, és időt áldoztál ránk. :) :R

Kiskis2: Nagyon szivesen segitettem, remélem meg tudtok egyezni. :)

[ Szerkesztve ]

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

(#1124) gabika00 válasza f27 (#1122) üzenetére


gabika00
csendes tag

egyelőre köszönjük szépen a részletes leírás ............a másik fele hogy kiskis2 fenyegetőzik az már megint más lapra tartozik....hogy is fogalmaztak el kel menni hozá és ki kell irtani a patkányokat ...ha jól emlékszem......sajna avval legyen tisztába kiskis2 nem egy madárhoz kopogótatot be....üdvözlettel:gabika00

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1126) Oczu


Oczu
senior tag

kiskis2, gabika00

Nos,

A vitát ezennel berekesztem. Semmi szükség további sárdobálásra, személyeskedésre. Javaslom a békés megegyezést, azaz az 50-50%-os költségfelvállalást.

A továbbiakban nem óhajtok újabb post-ot látni ebben a témában.

Köszönöm a szakvéleményeket!

[ Szerkesztve ]

(#1127) ken26


ken26
tag

zsirosbajsz forumtársal vigyázzatok,vettem volna tőle egy vinyót,el kérte a címem hogy el küldi,irta is postára feladva,azóta is várom,kár nem okozott,csak tudatni akartam nem megbízható! :F

A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

(#1128) kiskis2 válasza ken26 (#1127) üzenetére


kiskis2
csendes tag

nekem is jár egy utolsó szó!!
f27,köszönöm én is az egészet amit eddig tettél,csak egy kis kiegészités:1"Senki nem monta hogy ezt a vevő megtette volna,sőt a vevő azt monta csak kilett probálva majd egy jóval erősebb táppal lett tesztelve a kártya."igy van egy 550 w al lett kipróbálva mivel csak azon jöttek be azok a képek amit láttál te is
2
"Amenyiben a kártya valóban jó volt,és vásárlás alatt bizonyára mindkét fél ezt vizuálisan látta" erre a válaszom,nem, nem láttam ,ugyanis a a 4-es fő uton ,a határba nem tudtam kipróbálni
3"Tegyük fel a kártya jó volt pár napig és utánna jütt ki ez a baj ( nemtisztázott körűlmények között)"nem,nem volt jó egy percig sem,amint láttad már a bios betöltésekor ott volt a 2 fehér csik,az eltelt idő,meg a tisztelt eladónak köszönhetem,ugyanis én biztam benne,és vártam hogy küldje azt a nyavalyás tápot,amit persze nem küldött,utána lett beszélve a gyerekkel hogy nem e visszahozná addig a volt gépemet amig ki próbáljuk azt a sz..rt!!
tényleg köszönöm a fáradozásodat én is! :R :R :R
gabika00,
már megint csak hazudozol,egyszerüen nem értem te mit képzeszl magadról!!mutass már olyan irást arról,hogy én meg fenyegettelek!!!!!!szerintem,és biztos is,más irhatta ezt neked,akit ugyan ugy át vertél!!!ha nem tudsz olvasni vegyél egy szemüveget,hasonlót irtak nekem,veled kapcsolatban,de nem én!!!!erről ennyit.
ha elküldenéd a 15.000 akkor vissza vonom a feljelentést,bár nem tudom mennyi az az idő amig ezt meg lehet tenni,vagy van e időhöz kötve egyáltalán.
de ahogy én ismerlek most már soha az életbe nem fizeted ki,de egye fene,jövőhét péntekig várok.

[ Szerkesztve ]

Karcsi

(#1131) gabika00 válasza kiskis2 (#1130) üzenetére


gabika00
csendes tag

utolsó link kiskis2 nek csak lása hogy maradnak nyomok.....[link].....és nem vagyok hajlandó tovább vitázni...üdvözlettel :gabika00

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1133) kiskis2 válasza gabika00 (#1131) üzenetére


kiskis2
csendes tag

látom törölték az ehhez irt válaszomat,nem is baj,mert nagyon felhuztál,mivel láthatod,én soha nem irtam ilyesmit,NEKEM irták és NEM ÉN!
igaz hogy nincs már itt,de elnézést kérek tőled,és a moderátortól,amiért nem ide illő hangnem ben irtam!!

Jól látod. Mi lenne, ha kulturált hangnemben kommunikálnál, mint ahogyan a többiek is teszik..... :F

[ Módosította: Oczu ]

Karcsi

(#1134) kiskis2 válasza kiskis2 (#1133) üzenetére


kiskis2
csendes tag

igazad van Oczu,de már nagyon felment a pumpa amikor vádol,hogy én meg fenyegettem,és be is teszi a linket,amibe látszik ,hogy NEM ÉN IRTAM!! nem tudom te hány éves vagy,de én 48 és nem szeretem,ha ilyen kis csitrik hülyének néznek! a talpam is ökölbe szorult már!!!
de még most sem válaszolt hogy mi van a fizetéssel,addig nem fogom vissza vonni a feljelentést amig a számlámra nem küldi át.

Rendben, ha jogosnak tartod a feljelentést, tedd azt.
Én még nem vagyok 48, de közelebb vagyok hozzá, mint a 30-hoz :D

[ Módosította: Oczu ]

Karcsi

(#1135) gabika00 válasza kiskis2 (#1134) üzenetére


gabika00
csendes tag

nos csak hogy tudd utoljára megint lékezelően sértegetsz én még nem sértettelek meg illetve jelzőket sem használtam rád...tehát nem vagyok csitri illetve.....amiket használsz jó lenne ha egy kicsikét vissza fognál magadból én idáig normális hangnemet ütöttem veled szembe de ha gondolod válthatunk......és ahogy a barátoddal is beszélgettétek, meg lehet engem keresni szeretettel várlak titeket....komám...további szép napot és ha tovább folytatod a hülyeséged akkor nem hogy fizetek de akkor én megyek a rendőrségre és akkor meg nézheted magad ...te nagyon becsületes 48 éves emberke.....üdvözlettel :gabika00 :R :R :R

eladó egy 40 méteres 220V-os vezeték nélküli hosszabító!

(#1136) kiskis2 válasza gabika00 (#1135) üzenetére


kiskis2
csendes tag

ezen már csak röhörni tudok amiket irsz:))))))neked a csitri szó lekezelő??erreflé azt jelenti -fiatal .te már mindenbe belekötöl,csak fizetni ne keljen!és szerinted mi a büdös fenét irjak,amikor vádaskodsz,mert nem tudsz olvasni,meg hazudozol össze-vissza???egy igaz szót nem mondtál jóformán amióta SAJNOS megismertelek!!ne csodálkozz ha az a rövid hajam is az égnek áll!!!!direkt provolkálsz!!
azt sem tudom ki az aki azt irta,nekem,nem ismerem,nem hogy még a komám lenne!!!!!én nem fenyegettelek meg soha,a multkor is irtam,de te csak ezt hajtogatod.
a rendőrségre is elmehetsz,és elmondhatod nekik,hogy van egy" 48 éves nagyon becsületes emberke",akit átvertem,és nem vette jó néven.igaz ,hogy igértem neki sok mindent,amit semmit sem tartottam be,ez sem tetszik neki,nem is tudom miért olyan mérges!!!!Na ezt mondhatod nekik,te ,mást nem is tudnál,.... te nem becsületes nem tudom hányéves emberke......
fejezzük már be ezt a vitát.ne az időt huzzad,mert látszik hogy erre megy ki a játék,mert ha fizetni akarnál,már rég elküldted volna.
látom nem hiszed hogy fel vagy jelentve,nézd csak:
[link]
a tartalmát majd ők elmondják.
még egyszer mondom,fejezzük,be itt a vitát,küld el a pénzt,és ,remélem soha nem találkozunk utána,megy mindenki a maga dolgára,ennyi.

Karcsi

(#1137) Legesleg


Legesleg
csendes tag

segítséget szeretnék kérni abban h egy bizonyos AAKEEE nevezetű valaki akivel nem volt sosem kapcsolatom sem üzleti sem más elkezdte a nevemet rontani itt!
hogyan tudom ennek elejét venni?
a segítséget előre is köszönöm!

(#1138) Shag


Shag
csendes tag

Sziasztok!

Kérdésem lenne írtam ide egy kérést hogy egy kollégával problémám volt
Oczu kolléga írta hogy küldött egy privit az eladónak és azóta semmi hír sem az eladótól
aki megkárosított sem arról hogy történt e vmi fejlemény az ügyben!

Itt érdeklődhetek vagy van egy másik topik ahogy tudok érdeklődni

Asrock fx990 fatal1ty killer AMD FX-8320@4 GHz EK-DCP 4.0 EK-CoolStream RAD 360XT Corsair Vengeance 8 GB W.D. 2x640GB B.C. 2xOCZ Agility 3 60GB EVGA NEX650G Sapphire Vapor-X 5870 OC full cover EK blokk CM HAF X

(#1139) Lasy válasza Legesleg (#1137) üzenetére


Lasy
veterán

hol? mivel, hogyan?
csak így linkek nélkül mondhatni te is csak szapulod..

[ Szerkesztve ]

+36702778032

(#1140) talpas válasza Legesleg (#1137) üzenetére


talpas
aktív tag

Mivel 2 fél véleménye kellene /az itt az hol itt?/AAKEEE,kivel érdemes,akikkel jó vigy.,itt meg aki onl., de itt sincs.
Nincs mit.

Shag! Ha Ő, Oczu lépett, Várj még, itt a nyár a meló a nyaralás stb. Ha nem elérhető. Gondolom érdeklődtél nála azért írsz most ide.

[ Szerkesztve ]

"Veled, Uram, de nélküled..."

(#1141) Oczu válasza Shag (#1138) üzenetére


Oczu
senior tag

Nem azért, de ő már rég ki van innen tiltva

(#1142) Shag válasza Oczu (#1141) üzenetére


Shag
csendes tag

Köszönöm!

Asrock fx990 fatal1ty killer AMD FX-8320@4 GHz EK-DCP 4.0 EK-CoolStream RAD 360XT Corsair Vengeance 8 GB W.D. 2x640GB B.C. 2xOCZ Agility 3 60GB EVGA NEX650G Sapphire Vapor-X 5870 OC full cover EK blokk CM HAF X

(#1143) KlezOne


KlezOne
tag

Sziasztok!

Akadt egy kis gondom "Infinity" taggal.
A következő az eset, múlt héten beszéltem vele pm-ben egy Haf X házról, amit szerettem volna megvenni tőle minél hamarabb.

Megbeszéltük hogy megveszem és nem is alkudoztam mert nekem kellett a ház.
Megbeszéltük hogy melyik csomagszállítóval küldje el, a csomagszállító cég pedig azt mondta hogy kb~4800 Ft-ból megvan a szállítás, de ehhez neki csomagfeladó pontra kell vinni, ő kérte hogy mivel nehezen tudja megoldani fizessek kicsit többet, én meg bele is mentem mert nekem mihamarabb kellett volna a ház.

Elutaltam neki még múlt hét szerda reggel 36 000 Ft-ot, amit ő meg is kapott, írta is.
Megígérte hogy péntekre itt lesz a ház, megoldja.
Ehhez képest nem érkezett semmi, azóta pedig hiába próbálom elérni nem válaszol semmire.
A csomagküldő szolgálatot megkérdeztem és ők nem tudnak egy csomagról se hogy lett volna nekem feladva. Megvan a telefonszáma, de nem veszi fel.

Azért írtam ide is, mert ma délután is feltűnt itt Ph-n, és még mindig nem képes írni semmit sem. Valamilyen segítséget szeretnék kérni, hogy hátha tudnék vele beszélni, mert kezdek kicsit pipa lenni.

[ Szerkesztve ]

--- Dell XPS M1730 (2.5Ghz - 8Gb - 9800GTX SLI) --- MacPro (8x2.66Ghz - 16Gb - HD4870) ---

(#1144) trigun


trigun
tag

Sziasztok!

Komoly gondom akadt a fórumon..

Vettem ezt a laptopot.

Átvételnél láttam hogy az akksijára azt irja 30% az elhasználódás, a srác mondta hogy nem is tudta hogy baj van vele. " már ott vissza akart adni a pénzből " de én mondtam neki hogy nem kell mert hazamegyek leformázom és megnézzük utána aida64-ben.

ez meg is történt, majd irtam neki hogy gáz az akksi.. és vegyünk 1-et felesben ' 23e Ft "

jelenleg ott tart a beszélgetés hogy elhajtott a picsába :(((

A hirdetése alapján kívül belül tökéletes a laptop. erre hivatkozva fel tudom jelenteni?
Vajon az APEH felé közölte a vagyonszerzését?

Nem szeretnék rosszindulatú lenni, én próbáltam fer lenni a sráccal, de nem engedi..

" a jogi út ideje nem számítana, csak az ilyen ne maradjon köztünk. "

Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni az ügyben.

Írtam neki

[ Módosította: Oczu ]

BFBC2:speede85 BF3:speede85 CS:Source: Trigun

(#1145) raziel01 válasza trigun (#1144) üzenetére


raziel01
veterán

Azt írja a hirdetésben, hogy decemberig garanciás. Ezzel nem próbáltam valamit kezdeni?
Papírjait adta? Mert meglehetne próbálni a garanciát érvényesíteni.

Véleményem szerint nem érdemes feljelenteni a rendőrségen, Apeh-nál meg teljesen abszurd, hogy felmerült benned. A jó isten sem állapítja meg, hogy nem te rontottad el.
Tekintve, hogy azt mondod, hogy kívül belül tökéletesen működik így tehát nem csaló csak nem teljesen helyesen bánik a vevőjével. Írd meg neki, hogy ezért fekete pontot fog kapni.
Vagy ha nem is akarja a felét állni az aksinak akkor is legalább egy 5 ezrest adjon bele.
Sajnos nálad sokkal rosszabbul is szoktak járni emberek persze ez nem menti fel az eladót a viselkedése alól.

(#1146) Mr X válasza trigun (#1144) üzenetére


Mr X
veterán

Láttad vétel előtt, hogy problémás az akku, és mikor ezért árengedményt akart adni, elutasítottad. Most meg feljelentenéd?

(#1147) Graphics válasza trigun (#1144) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Néha hihetetlen történeteket olvasok...

Akksi készülj fel, hogy 2-3 évente majd újat kell venned, ha esetleg rendeltetésszerűen használod.

Kötelessége egy mezei laptophasználónak AIDA64-el nézegetni? / főképp ha nem is rendes értéket ír ki.. /

Garis a gép, akkor vidd oda ahova szól a garija és kész. Apeh meg ilyenek... Kár szerintem feljelentéssel kínlódni, jóeséllyel még az arcodba is nevetnek.

Saját tulajdont eladom mióta vagyonszerzés? Eladja a gépét amit üzletben vett, közölni kell az apeh felé hogy vagyont szerzett? amit mikor megvette elköltötte és bukott is az eredeti áron egy keveset...

X összegig köze nincs az apehnek mennyit ad el valaki, szerintem.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#1148) trigun válasza raziel01 (#1145) üzenetére


trigun
tag

köszönöm, garija érvényes, engem a hozzá állása bánt, mert egy fiatal srác aki Veszprémből jött fel Budapestre ezért. nem tudtam mi van a géppel, láttam már fos rendszer miatt hibásan kijelezni az élettartamot. " SSD-k "

ezért mondtam neki, hogy oksa átveszem a gépet, de ha szar akkor meg kell oldani, mert így nem ér max 130-at.

remélem a lenti kollégát kielégítettem, és remélem érzi mi is a gondom.. nem leoltani kéne a másikat..

ide jöttem segítségért erre meg megy a csipkedés...

BFBC2:speede85 BF3:speede85 CS:Source: Trigun

(#1149) András20 válasza trigun (#1144) üzenetére


András20
csendes tag

Már bocs, de egy akksi kb 3-400 töltést bír ki jó esetben. Ha 2 év garancia volt rá és kb 1,5 éves akkor egész jó érték az a 70 %. Soha nem értettem azokat a próbálkozós embereket, akik használt cuccot akarnak újnak venni. HASZNÁLT, az azt jelenti használt és nem új. Veszel használt gumit az autódra, azon nem lesz 10mm-es profil csak 7. Azt hiszem érthető a példa.
Másrészt ha GARANCIÁLIS, akkor ne a szerencsétlen eladót izélgesd, hanem oszd az észt a garanciális szerviznek, és jelentgesd fel őket is, hátha azok is elhajtanak... :D
Mit tehet az eladó arról, hogy az Aida kiír valami marhaságot, miközben az akku normális ideig működik.
Azt meg nem minősítem mekkora alávaló féregség Rendőrséggel, Apehhel fenyegetni, meg zsarolni becsületes embereket, főleg ha rohadtul nincs is igazad. Te is tudod, hogy ha polgári perre vinnéd 10000% bebuknád, ezért inkább megpróbálod megzsarolni, hogy feljelentgeted itt ott, ha nem ad Neked vissza pénzt, vagy nem vesz még egy akkut a gépedhez ??? ? Na grat... :W Akkor lennél "fer", ha fognád a garanciapapírt és elballagnál vele a szervizbe, ha nem tetszik valami a géppel kapcsolatban. Garanciális termékeknél ez általában így működik. Az akku meg fogyóeszköz, ami folyamatosan "kopik", elhasználódik, ne várd már hogy fél -1-2 éves korában is annyit tudjon, mint egy vadonat új.
Amúgy 159-ért hirdette, Te meg 130-ra lealkudtad, ahogy írtad. Annyi már férjen bele, hogy elviszed a szervizbe, ha nem tetszik. Szerintem az itt áruló tagok ugyanúgy elküldtek volna a francba, ha az alkudozás után még egy új akksit is ki akartál volna sírni. Persze mennyivel jobb 2 akku, mint egy. Mert ha kicserélné Neked a szervíz a 70%-ost, amit persze kétlek, akkor is csak 1 akkud lesz, de ha sikeresen lehúzod a srácot 23 ezerre még 1 új akkura, akkor lesz egy új meg egy majdnem tökéletes 70%-os ... :D

[ Szerkesztve ]

(#1150) trigun válasza András20 (#1149) üzenetére


trigun
tag

látom nem csak én aludtam matek órán..... és a 23 ezres akkunak a félét álltam volna...

nem volt lealkudva 130-ra ezt nem tudom hol írtam... ne keveregjünk... záron a story-t mert csak a fikázás megy...

BFBC2:speede85 BF3:speede85 CS:Source: Trigun

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.