- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
Aktív témák
-
Finwe
őstag
válasz
Forest_roby #4541 üzenetére
Nah, valahogyan sikerült megoldani, nagy meglepetésemre.
A fileban az ''auto''-t átírtam ''static''-ra majd szépen soronként beírtam a paramétereket.
Ez önmagában még nem működött de ilyenkor már megjelent pár új ablak a grafikus szerkesztő ablakban ahova szintén beírtam (csak) a kívánt ip címem és most pattog mint állat. (ezt azért, h legközelebb megtaláljam saját válaszom)
Gyorsan töltam is volna egy apt-get-es mc-t de E-n keresi és ott nincs (nem is mountolja, ezt még átírom auto-ra asszem) semmi, egyébként sincs a cd-n.
Megnéztem az etc/apt-ben a filokat de nem találtam meg, h mi a baj ráadásul synaptic-ban sem talál mc-tegyenlőre csak a rendszerfrissítést veszi be csak.
Finwe
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest