Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
mkbla
senior tag
hi all!
az a nagy helyzet h félig-meddig rámszakadt egy ubuntus rendszer, szeretném ha néhány dologban segítenétek, mivel eddig mandrake-t használtam. Szóval a ez lenne az első és egetverő gond hogy, hogy lehet floppy meghajtóra másolni? próbáltam a mount parancsal de ahoz supervisor jelszó kell... az meg nincs, vagyis van de nem nekem... szóval vhogy ugy néz ki h az egész h ez totál kezdő felhasználók használják és nekik kell segitenem és megoldanom külömböző problémákat megoldani ez lenne az első... tehát grafikus felület elindul meg minden és azt szeretném tudni hogy kell floppyra másolni? meg azt hogy milyen tomorítők vannak ubuntu alatt, illetve hogy kell használni?
előre is thx a válaszokért, és bocs ha kicsit láma kérdésket teszek fel de higyétek el én sem vagyok vmi könnyű helyzetben....
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest