- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer #26685 üzenetére
nmtui: command not found
Csak ezért kérdeztem.lev258:
$ iwconfig
eth0 no wireless extensions.
lo no wireless extensions.
wlan0 IEEE 802.11bg ESSID:off/any
Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=20 dBm
Retry long limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off
Power Management:off -
törölt tag
válasz
spammer #26682 üzenetére
Az nmtui miben van? Network-manager már a gépen van és próbáltam is:
nmcli d wifi connect <itt a wifi név> password <itt a jelszóm> iface wlan0** (process:982): WARNING **: Could not initialize NMClient /org/freedesktop/NetworkManager: Rejected send message, 3 matched rules; type="method_call", sender=":1.9" (uid=1000 pid=982 comm="nmcli d wifi connect <wifi név> password <jelszóm> ifa") interface="org.freedesktop.DBus.Properties" member="GetAll" error name="(unset)" requested_reply="0" destination="org.freedesktop.NetworkManager" (uid=0 pid=882 comm="NetworkManager ")
Error: nmcli (0.9.8.8) and NetworkManager (unknown) versions don't match. Force execution using --nocheck, but the results are unpredictable.-nocheck esetén:
Error: Device 'wlan0' is not a Wi-Fi device.
Mennyivel kényelmesebb volt laptopon. Ott a kernel felismerte és telepítéskor kérdezte mivel akarok csatlakozni
-
szoke12
őstag
válasz
spammer #26669 üzenetére
Köszönöm a választ! Nincs külön szerver. Ezek publikus fájlok publikus weboldalakról. Amiknek a letöltő linkjeit akarnám egy fájlban tartani. Azt a másik gépen a linux wget-tel le tudja szedni scriptből. Ezen a vonalon gondolkodtam, de nyilván azért írok, mert más lehetőség is érdekel.
-
-
válasz
spammer #26510 üzenetére
Ha röhögve el fut rajt bármilyen disztró, akkor a Windows is.
Az i3 is egy elég tág meghatározás, mert lehet i3-2357M, és lehet i3-5157U is. Azért nem mindegy melyik van benne.
+ nem ő fogja használni, hanem a szülei. Na most, ha ők egy komolyabb excell táblázattal dolgoznak(fügvények, makrók), sanszos, hogy a libre nem jó választás. Az MS Office2010 támogatása 2 éve megszűnt, és nem tudni a szülők melyik verzió licence-vel rendelkeznek. pl.egy office 365 előfizetés nem hiszem hogy biztosít downgrade jogot. -
trialboj
őstag
válasz
spammer #26499 üzenetére
Azért megkérdezném mi a különbség az általad ajánlott és az cub linux között. Mindhárom verzióra rákerestem, és a cub-nak a legletisztultabb a weboldala, illetve sokkal hülyebiztosabbnak tűnik mint a másik kettő.
Ha már itt vagyok azt is megkérdezném, hogy ha sikerül kiírni usb-re akkor ugyan úgy arról boolol, és a menüben formázhatom a c-t, vagy ezt előre kellene megoldjam?
Ha nem tetszik, akkor simán formázhatom és visszatérhetek winre, vagy állítgatni kell dolgokat pl biosban stb?
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
spammer #26077 üzenetére
Köszi, végül az lett, hogy beraktam a menübe azokat a programokat amit használni fog, és csak a legfontosabbakat magyarítottam le.
Át tudtam emelni a rádiós cuccot is, köszönöm innen is Lathronos a munkádattomtyi
Most, hogy harcra kész a rendszer, Conkyval, Radio Tray-el a háttérben, indítás után 94,4MB a foglalt RAM, szerintem ez szép eredmény.
Minitube alatt felmegy 160MB környékére egy másfél órás videónál, és 6-10% között ugrál a CPU használat, igaz álló képnél, mert többnyire csak úgy is zene fog menni róla a háttérben. Szerintem elértük a célunkat -
Lacces
őstag
válasz
spammer #25975 üzenetére
Utólag aktiváltam vissza, csak akkor tudtam át állítani ha a sync ki volt kapcsolva, amúgy meg nem engedte, de mondom ugyanúgy slussz passz, visszállítja a rossz időt.
De más probléma is van, a chrome/chromium is csak fekete halált kap (fekete ablak az egész böngésző) de más nem, csak a böngésző... a firefox jó.
-
Dave™
nagyúr
válasz
spammer #25765 üzenetére
Nekem prémium van, ennek majd utánanézek, köszi. Bár én elvagyok a klienssel, nekem tetszik, bár az is igaz, hogy nem keveset fogyaszt. Inkább arra kellene valami megoldás - ha már Spotify - hogy két linuxos kliens között működjön a távirányítás (connect to), mert eddig csak különböző platformok között ment (pl. linux-android).
-
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #25759 üzenetére
Neked is jó étvágyat. Hogy mindig evés közben találtok meg az ilyesféle hasonlatokkal. Na meg a TV-ben az egészségügyi reklámok.
Na ennyi off már több mint elég mára, így be is fejezem.
(#25758) Dave™
Sejtettem, hogy szerver környezetben van leginkább haszna, ahol ugye nincs DE.
-
Foose
addikt
válasz
spammer #25748 üzenetére
Nem, nem deb-et akartam írni. Ugyanis első két alkalommal azt tettem fel, de nem indult ugye. Gondoltam hátha... Így sem lett jobb, mert végül terminálból telepítettem fel az rpmet. Oké hogy developer, de attól még indulnia kellene. Viszont honnan tudjam hogy milyen néven fut ha el sem indul!? Tuti hogy csak ezért nem fogom pucolni a sima operát. A szomszéd srác windowst használ, nála hiba nélkül működik, gondoltam linuxon is így működik. De hát...
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #25748 üzenetére
Én a MOC-t olykor szoktam, de bevallom őszintén, a RANGER-ről még csak azt sem tudom micsoda, a Persona-val egyetemben.
Viszont a 4.2.0.35-ös kernelnek hála, az RTL8192CU ellenére a wi-fi fénysebességgel száguld. a 3 GB-os ISO-t teljes feltöltési sebességgel 6 MB/s-sel toltam fel a google tárhelyemre 9 perc alatt. Alig hittem el.
-
-
-
válasz
spammer #24770 üzenetére
Köszönöm, ez a gond megoldva!
(sajnos Raynes ft nem tudta hogyan kell megnézni az fstab-ot Arch-on)
Haladóbb szelleműnek gondoltam az Archot, de úgy látszik legalább az Antergosnál észnél voltak és javítottak rajta noatime-ra és nem egy kompromisszumos megoldást raktak be.
Az is lehet, hogy arra számítottak az Archnál, hogy mindenki használ Mutt v. hasonló programot!
-
válasz
spammer #24767 üzenetére
Gondoltam erre a kézzel bepötyögős megoldásra, de alapból a Toshiba lapiba vettem az SSD-t, azon meg írtó hülye billentyűzet van, lehet, hogy asztalin csinálom meg és utána rakom át, de akkor innen kell áttenni az Intel SSD-t, hogy induljon valami, mert nincs semmilyen meghajtó a laposban, pendrive, meg az asztaliban lesz ezalatt! Pedig cinmanóra gondoltam, mert azt még a használhatatlan billentyűkkel is tudtam kezelni a múltkor az asztali SSD-ről, pont az első ilyen telepítésemen még egy idegen kezelő felület is.
Később azért, ha megszokom az Archot, ki kéne próbálni egy ilyen csonti WM-et.(#24768) Raynes
Antergos nem jó, épp azért akarom alap módon felrakni, mert vita alakult ki az SSD fstab beállításával kapcsolatban és kíváncsi vagyok, relatime van-e alapból v. noatime. Antergosban noatime volt, az biztos.
Ez már 2 napja idegesít, így meg kell néznem!A Mint-közösségnek pedig ne áruld el, hogy dezertálni készülsz. Ciki lenne?
Mondjuk arra készülj fel, hogy nincs rá mint updater, meg nem olyan stabil, mint egy Debian
Ezekre eléggé fel vagyok készülve, tudom, hogy rolleres disztró!
Kicsit aggaszt azért ez a pötyögős, mert még Evo/Lutionnal is volt vagy 2 óra a telepítés és általában max. 10-15 perc alatt szokott ez más disztróval lenni! Manjaro vezet 6+2 perc telepítési idővel!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
spammer #24718 üzenetére
Az a helyzet, hogy az igazság valahol a két vélemény között van. Jelenleg az open source világot nem úgy kell elképzelni, hogy a fejlesztők ingyen saját szabadidejükből hegesztgetik az op. rendszert. A Novell, Red Hat, vagy Canonical, hogy csak nagyobbakat említsem, fejlesztőket foglalkoztat akik fizetésért fejlesztik a saját disztróikat.Jelen vannak az Enterprise közegben. Torvalds csapata sem ingyen fejlesztgeti a kernelt. Elég szép összegek folynak be szponzori és egyéb szerződésekből. A home user tehát nem fizet az op. rendszerért, mert kifizette más helyette. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehetnek igényei a felhasználónak. És ha azt látja, hogy a kérdésére nem vagy még rosszabb, lenéző kioktató stílusban válaszolnak akkor mi oka lenne a Linux világában maradni? Most ez nem neked szól, de voltak elég nagyképű hozzászólások itt a napokban. Egyesek úgy gondolják, ha terminálon betudnak ssh-zni és egy x-et telepíteni, akkor már ők a Linux császárai és joguk van a kioktató stílusra. Na ezen kéne változtatni.
-
törölt tag
válasz
spammer #24388 üzenetére
Nem az 5-700 MB frissítéssel van a baj. A felvetés az volt, hogy az rendszer által elfoglalt hely nő ennyivel egy 250 MB-nyi frissítés telepítése után. Azt el tudom képzelni, hogy a letöltött csomagok mérete kibontva 700 MB, és ez a fent lévő csomagok cseréje lesz, de hogy ennyivel nőne a rendszer össz mérete, az nekem kicsit fura.
-
válasz
spammer #24338 üzenetére
[link] az oldal közepétől végig lefele.
YouTube link -
válasz
spammer #24141 üzenetére
Amit írsz, az szerintem bőven hozzátartozik bármely Linuxos topik témájához, ne legyen off!
A kritika az meg kritika, miért ne tennéd, ha értelmezhető dolgot írsz az adott disztróról!? (amúgy sem pejoratív maga a kritika, sok esetben éppen építő jelleggel bír) - szerintem -
-
-
válasz
spammer #24119 üzenetére
Arra értem, hogy root-ot használsz mindenre, mert a usernek nem szeretnél semmiféle jogosultságot delegálni.
Nem használok root-ot. Nem tudom honnan szedted, és miért ragaszkodol hozzá. Két user van a rendszerben.
- Amit telepítéskor létrehozott rendszergazda.
- Amit én hoztam létre, mezei felhasználóHol/hogyan keveredett ide a root?
Attül, hogy látom miket frissít, még ugyanőgy megborulhat a rendszer, és ugyanőgy nem fogom tudni mi települ. Egyrészt nem tudom mit csinál a pritypraty.puty 1.53-as library, másrészt nem érdekel. Viszont az érdekel, hogy a rendszerem megkapjon minden biztonsági frissítést, program javítást.
Ez nem Windows, hogy akkor is frissítünk neked sunyiban Win10-re, ha nem akarod.
Pedig de. Amint megjelenik egy új kiadás Egyből ott az ablak, hogy ugye frissítesz, naaaa légyzi... most komolyan.... Csak ezt téged nem zavar, nem dimenzionálod túl. Amúgy meg szokták volt mondani, hogy az ajándékot az ördögtől is el kell fogadni. Az én Dell D630-am nem mai gyerek, de tök jól elfut rajt a W10. OEM W7-el kezdte, aztán amikor megjelent, megvettem az akciós 8-ast, most pedig ingyen frissült W10-re.
lionhearted
Köszi az infót próbálom megérteni!tomtyi
Koncepcionális hiba két júzert használni, mikor a gép csak a tiéd.Minden biztonságtechnikával foglalkozó írás szerint soha ne használd aminként a gépet. Én meg úgy használom, hogy még sudo-hoz sincs jogom. Szerinted ez butaság, szerintem így biztonságosabb. csak egy példa: Odaadom a gyerkőcnek/nagyszülőnek/bárki hozzá nem értőnek, és nem akarom hogy nagyon belepiszkáljon, plusz programokat telepítsen, de maga a gép tartsa karban magát, ne keljek hozzá én állandóan, ha telepíteni kell valami frissítést.
Bár nem ismerrem a Linux lelkivilágát, Windows-ban találkoztam már olyannal, hogy valami elromlott az user profile-ban, és nem engedett be. Szerencsére ott volt a másik user(ami nem mellesleg admin volt), és azzal ki tudtam javítani a hibát. Szerintem itt sem hátrány, ha van egy tartalék(rendszergazda fiókod). -
válasz
spammer #24115 üzenetére
Szerintem fals feltételezés, hogy a root biztonságosabb.
Nem tudom mire érted, és nem tudom hol írtam ilyent.
rendszert érintő műveleteket ne csináljon magától még véletlenül sem.
Miért?
Mennyivel jobb, biztonságosabb, használhatóbb, ha átlépek rendszergazdának és onnan telepítem? Ugyanúgy nem tudom miket fog telepíteni, és az miért lesz jó vagy rossz nekem. Felesleges macera. Elhiszem, hogy egy szerver üzemeltetőnek nem tetszik, és tudni szeretné mi megy fel, és meghatározza hogy az mikor legyen, de otthoni desktop felhasználásról beszélünk.
Nem emlékszem mióta használok Windows-t, eddig nem okozott gondot az automata frissítési rendszere. Igaz olvastam frissítés okozta hibákról, de ez ugyanúgy előfordulhat linux alatt is, ha csak kézzel frissítgetem a rendszert amikor eszembe jut. -
válasz
spammer #24115 üzenetére
+1. Sokan az ördög találmányának tekintik a sudot pl. a su - helyett, pedig sokkal normálisabb megoldás - ha az Apple-nek is megfelelt akkor azért az még ha minimálisan is de jelent valamit - s mint ahogy te is írtad jobban szabályozható és ez itt a lényeg.
Direktben rootként tevékenykedni igencsak felelőtlen dolog, a biztonsági kockázatokról nem is szólva!
Üdv. core2
-
válasz
spammer #24108 üzenetére
Köszi a hozzászólásokat!
Nem adom hozzá, mert minek. Egy user, ne próbáljon emelt jogosultsággal futtatni semmit. Se a böngészéshez, se semmihez nem kell, egy átlagos napi használatot feltételezve. Biztonsági szempontból is jobb, ha nem tud turkálni, még véletlenül sem. Ezért is csak "felhasználó" a besorolása.
A felhasználó váltás mindegy, hogy a grafikus felületen, vagy terminálban történik, hasonló eredményeket hoz frissítés szempontjából.
Az viszont szintén koncepcionális hiba, hogy felhasználóként használva nem telepít frissítéseket. Még csak nem is szól, hogy itt van egy csomó új verzió, frisstsél!. Pedig megtehetné. Ha ennyire nem akarják hogy frissítéseket telepítsen(ezt mi is indokolja?!), akkor az áruházból miért enged programot telepíteni? Csak megkérdi a rendszergazda jelszavát, és már fent is van. Mennyivel lenne bonyolultabb, hogy a frissítés is így működjön? De jó, ne tegye. Akkor indulásakor/kikapcsoláskor miért nem telepíti amit kell?! -
Lathronos
őstag
válasz
spammer #23858 üzenetére
A beállításokon belül hol keressem? Van itt egy DRM-beállítások menüpont, de jelszót kér és felhasználónevet. A többi menüpontban semmi háttértárként való használati opció nincs. Ugyan van benne wi-fi, de az csak dekoráció, mert olyan lassú, hogy nyugdíjas leszek mire csatlakozik.
-
Keef_Lee
senior tag
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
spammer #23765 üzenetére
Köszönöm a segítséged... A megadott úton haladtam egy darabig sikerrel, aztán a konkrét feladatnál:Hogy én mekkorát szenvedtem ezzel a crontab-bal.
Már virtualboxban egy Mint-tel is próbálgattam a crontab-ot, mert nem akart működni a felvétel.
Aztán kiderült, hogy a fix tv streamje nem működik elég gyakran. (Most sem éppen.) De hibaüzenet nem jött, viszont mivel az ffmpeg valamiért tovább futott a háttérben utána már semmit sem akart. Csak most jöttem rá 3 nap után erre. (Próbáltam másik streammel, de azokból 2 másodperc után leáll a felvétel.) Most csak simán a suspend van a parancsfájlban, hogy azt kipróbáljam, de nincs semmi hatása. Nem kér jelszót, nem alszik el, nincs hibaüzenet.
Azt hiszem ebbe a script készítésbe bele kellene merülnöm és biztos, hogy itt is meg lehet oldani valahogy (mint régen dosban), hogy error esetén ugorjon a végére, meg esetleg kérjen be paramétert, hogy mennyi ideig vegye fel vagy valami...
Már gondolkodtam hogy a corntabnak a létrehozott fájlját is szerkesztem más módszerrel, de azt sem találom, hogy hová teszi, így csak a saját editorával (-e kapcsoló) csinálom most. -
jimmy399
senior tag
válasz
spammer #23778 üzenetére
Azért jó, mert linux alatt gyorsabban megy a net is, meg minden. Aztán van külön Gnome-os meg openbox-os Arch, meg van Eos, és ha kell pl Eyefinity miatt vagy játék miatt akkor ott a win10
Nomeg ha valamiért elrontódik egy frissítés miatt pl az Arch, akkor van mihez nyúlni a gépben belül, nem kell egy live disztró a hiba kijavításához.
Meg a kísérletezgetés, sosem árt, hogy meg lehet-e csinálni ezt-azt-amazt, de azért van mindegyik rendszerről komplett lemezkép másolat ha beütne a gond, és nem is tudom sehogy sem helyreállítani. -
nemurea
aktív tag
válasz
spammer #23778 üzenetére
Előfordul, hogy szükséges: nálam a tévé alatti kisgép alapból NAS-ként bootol be, de van rajta egy Win7, mivel csak az ismeri a digitalizáló kártyámat (SetTopBoxból felvételhez), egy OpenELEC, ha csak egy gyors médialejátszásra van szükség, illetve egy Xubuntu, mert csak a linux tudja olvasni a NAS HDD-jét
Messze van az ideálistól, de az alaplapom nem tudja azt a mértékű virtualizációt, ami ehhez a setuphoz szükséges lenne.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
spammer #23756 üzenetére
Javítottam dollárra.
A végén a poweroff helyett suspend lett. Érdekes, hogy hibernate-hoz kérte a jelszót, de ehhez nem.
Közben rájöttem, hogy a double commanderben is tudtam volna a fájl attributumát javítani futtathatóra. Gondolom ezzel ugyanazt érném el, mint a chmod +x
Lassan, nagyon lassan rájövök néhány alapvető dolgora. Végülis hobbi ez, a régi gépen kísérlet... -
Keef_Lee
senior tag
válasz
spammer #23723 üzenetére
Ahogy ígértem, jelzem mire mentem...
Nagyon köszönöm a segítséget
Sikerült minden, sőt még egy kicsit trükköztem is a felvett fájl nevével, hogy ne legyen gond a mindig felülírási témával sem.
Ami miatt nagyon jó megoldás, hogy az ezeréves gépemen is csak 1,5-2 % CPU-t eszik felvétel közben.
A megoldás a következő volt:
fixtv_rec.sh létrehozása, chmod-dal állítva, mert menüben nincs ilyen, utána próbálgattam terminálból a ./ kombinációval futtatni, amikor készen lett, akkor desktopot is készítettem neki az Asztal könyvtárba.
Így néznek ki a fájlok:
fixtv_rec.sh
#!/bin/bash
name="`date +%Y-%m-%d_%H.%M`.mkv"
ffmpeg -i rtmp://video.fixhd.tv:1935/fix/sd.stream -t 1:00.000 -r 25 -c copy $name ; sleep 1m && systemctl poweroffFIX rec.desktop
[Desktop Entry]
Version=1.0
Name=FIX TV Record
Comment=Capture, FIX TV streams
Exec=/home/felhaszn/Letöltések/fixtv_rec.sh
Icon=video-display
Terminal=false
Type=Application
Categories=Recorder
Path=/home/felhaszn/Letöltések/ -
-
válasz
spammer #23700 üzenetére
Jól hangzik, de most álljak neki fordítgatni? Next, next oké, oszt jónapot. Már a chrome is közel járt ahhoz , hogy kiverje a biztosítékot.
Jól értem, a chrome-ból kell kioperálni a flash plugint(/opt/google/chrome/PepperFlash/libpepflashplayer.so ), és ez vmi illesztő bisz-basz ami beröffenti firefox alól is?
Ez is olyan zseniális megoldás, mint a pipelight? Nem keveset kell vele trükközni, aztán a végén mégse megy a horizon.tv
-
-
-
válasz
spammer #23496 üzenetére
Különben tényleg piszok nehéz megszokni.
3 hónapja adtam el a főnökömnek a régi konfigomat, de mondtam neki, hogy Linux Mint XFCE lesz rajta, ha nem tetszik nekik, akkor azt raknak rá, amit akarnak. A 6 éves lányának vette egyébként, aki addig a nővére Win7-es gépét használta. 3 hónap alatt egyszer hozta szóba a főnököm a Linuxot, amikor megjegyezte, hogy ezt még ő is tudja használni, nem csak a gyerek. A főnököm a melóhelyi XP-vel eddig igen nehezen elboldogult.
-
Lathronos
őstag
válasz
spammer #23479 üzenetére
Hát igen, a mai automatizált kocsik... Régen még tudták, hogy milyen a jó autó.
-
kukinyo
addikt
válasz
spammer #23407 üzenetére
Persze
Nagyon egyszerű, csak valahogy elkerülte a figyelmemet.
Jobb katt az apk fájlra > Megnyitás egyéb alkalmazással... > ott bepipálod hogy: Ezen alkalmazás megjegyzése a(z) "xxxxx csomag" fájlokhoz > kiválasztod a listából a megfelelő programot és megnyitás.
Tulajdonképpen mint amikor a windows-ban hozzárendelsz egy fájltipushoz egy programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged