Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz Dave™ #25763 üzenetére

OFF-ba teszem, mert ez már nem kifejezetten ubuntus téma.

Rangerbe már készül a kétpaneles mód, githubról húzva talán már működik is, de konfigban be kell állítani. Jelenleg nincs 2 panel (csak oszlopok), de vannak tabok, és gyors gombok, amikkel rohadt gyorsan lehet ugrálni bárhová. Én pl. rangerből töltök fel imgur-ra (scripten keresztül) is, rangerből vadászok feliratot filmhez (szintén scripten keresztül), bármilyen shell parancs meghívható, láncba fűzhető stb. Egy csomó minden beállítható a konfigjában, persze az időt rá kell szánni, ha valaki nem tud/akar ezzel foglalkozni, akkor nem lesz nyerő (akkor jobb az mc). Vim felhasználók szintén előnyben, főleg nekik készült.

Lokális zenéket MOC-cal hallgatok, de mint írtam, sok zeném nincs lokálisan, ezért a Spotify-t tolom, de azt is megoldottam, hogy ne sokat kelljen a döglassú GUI-n kattintgatni, a zenei listámat is gyorsmenüvel intézem.
    Akár konzolból (TTY) is tudok albumot váltani, listázni stb., persze maga a Spotify kliens az X alatt fut. Aki előfizet prémiumra, az tudja teljesen konzolból is tolni a Spotify-t, mindenféle GUI nélkül, ami nem kicsit megváltás, mert röhejesen lomha és sokat zabál a GUI-s kliensük.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés