Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

6 hozzászólásom volt ebbe a topikba és máris belémkötöttél, nevesítve hogy tordaitibi
    Nem szólítottalak meg, nem vártam nem kértem hogy szakamai segítséget adj nekem.
    Miért kellett akkor magánemberként belémkötnöd megint?
    Ugye azt megbocsátod és elnézed nekem hogy emellett nem megyek el birka módon hanem visszavágok.

Kedves Uborka, de nagyon kapóra jöttél nekem most.
    Egy már-már baráti szívességet, segítséget kérnék tőled, mert szabadidőd a fotelba az van látom bőven.
    Alább leírnám azokat a fórumokat ahol stabilan, évek, évtizedek óta aktívan fennt vagyok.
    Mivel öregszem, úgy döntöttem kiadok több emlékkönyvet, először csak papírba de ha sikeresek lesznek akkor újranyomatom bőrkötésbe is őket.
    Az egyik az eddigi 56 évem alatt a csajaimmal foglalkozna, ebben nem kérem a segítségedet mert ebben rutintalannak, kielégítetlennek látlak, így ebben nem tudsz segíteni hogy 70 vagy 80 barátnőm is volt eddig.

Viszont a másik kérésemben rutinos vagy, szeretsz topikokba adatokat számszerűsíteni, én hányszor kérdeztem, hányszor segítettek, külön kiemelve hogy Te hányszor segítettél.
    Megadom az általam látogatott fórumokat tételesen.
    Abban kérném építő jelegű segítségedet hogy ezekbe keresd meg hogy nekem hányszor, és én hányszor segítettem más emberkéknek.
    Arra a statisztikára nincs szükségem hogy az én segítségeimat hányszor hánytorgattam fel, évek múlva is örök hálát elvárva és többször megemlítve faszagyerekségemet. Ez a szám nulla úgyhogy ezirányba nem kell keresgélned.
    Nem kell tételesen, 2002-től mert elég hosszú táblázatot kapnánk, nem férne el 2 kötetbe sem,
    elég csak annyi hogy Tordai Tibi eddig 20ezerszer szólt hozzá, ebből 685 Linuxos segítséget kért, a többit ő adta bármilyen témában.
    Csak egy arányszámot kérek, pl. 2,2%.

Nem is annyira nekem hanem inkább Neked van erre úgylátom szükséged, bár ez sem zárja ki hogy amelyik Linux fórumba én megjelenek, ott az első hozzászólásom után máris megtalálj.
    Hogy Neked ebbe mi a jó ezt nem tudom, talán pinahiány levezetése..? Van férfibe is baszatlan.
    Csak jelzem hogy erre is léteznek szolgáltatások, bár fizetősek és Te ugye a free "szoftverek" híve vagy.

Itt a lista, a teljesség igénye nélkül.
    PH,
    Ubuntu Linux
    Linux kezdőknek
    Arch illetve Manjaro topik
    (ez utóbbiakba baszom a csőrödet úgylátom)
    Windows10
    Android szakmai topik
    Hobby elektronika
    Opera böngésző
    Kisfogyasztású számítógépek nyomában

Facebook:
    Hobbielektronika csoport

Index:
    Skoda Felicia klub
    Rakéta kályha
    Kondenzációs kazán
    Hangfal építés
    Puffer
    Padlófűtés

hobbielektronika.hu:
    Autó generátor problémák
    Elektromos távirányítós kapu
    Gázkazán vezérlő hibák
    Keringető szivattyú
    Kombikazán múködési hiba
    LCD kijelzó vezérlése
    Skoda Felicia elektromos hiba
    LCD monitor probléma
    D osztályú végfok építése
    Professzionális hangosítás

linuxmint.hu

Ezen kívül 4 fórum ami eléggé magas szintű szakmai és zárt, nem adnám meg az elérhetőségeket:
    1 rádióamatőr,
    1 passzív és aktívházak tervezésével, kivitelezésével foglalkozó,
    1 energetikai és napelemes rendszerekkel foglalkozó
    és 1 autóvillamosságis fórum.
    Ezekkel elleszel egy darabig és lekötöd a felém irányuló fölös energiáidat. Előre is köszönöm.

Ez az egész offtopik flame nem jött volna létre ha befogod a szádat és nem kötsz belém de született intelligenciádnál fogva nem tudod megállni.
    Hallottam hogy nemrég megcsináltad az IQ tesztet és két mérés összeg 19 lett. Nem kell ezt szégyellni.
    Sajnálom, komolyan.

Várom a statisztikát,
    maradok továbbra is baráti üdvözlettel
    Tordai Tibor

Miután ezek a hsz-ek feleslegesek, a modik nyugodtan törölhetik ezt, és ubinak a többi nem témába és szakmába vágó megnyilvánulásait.
    Csak nem akarnék kussba maradni mert akkor totál elszáll emberünk hogy lám neki van igaza, meghunyászkodott a tibi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés