- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
6 hozzászólásom volt ebbe a topikba és máris belémkötöttél, nevesítve hogy tordaitibi
Nem szólítottalak meg, nem vártam nem kértem hogy szakamai segítséget adj nekem.
Miért kellett akkor magánemberként belémkötnöd megint?
Ugye azt megbocsátod és elnézed nekem hogy emellett nem megyek el birka módon hanem visszavágok.Kedves Uborka, de nagyon kapóra jöttél nekem most.
Egy már-már baráti szívességet, segítséget kérnék tőled, mert szabadidőd a fotelba az van látom bőven.
Alább leírnám azokat a fórumokat ahol stabilan, évek, évtizedek óta aktívan fennt vagyok.
Mivel öregszem, úgy döntöttem kiadok több emlékkönyvet, először csak papírba de ha sikeresek lesznek akkor újranyomatom bőrkötésbe is őket.
Az egyik az eddigi 56 évem alatt a csajaimmal foglalkozna, ebben nem kérem a segítségedet mert ebben rutintalannak, kielégítetlennek látlak, így ebben nem tudsz segíteni hogy 70 vagy 80 barátnőm is volt eddig.Viszont a másik kérésemben rutinos vagy, szeretsz topikokba adatokat számszerűsíteni, én hányszor kérdeztem, hányszor segítettek, külön kiemelve hogy Te hányszor segítettél.
Megadom az általam látogatott fórumokat tételesen.
Abban kérném építő jelegű segítségedet hogy ezekbe keresd meg hogy nekem hányszor, és én hányszor segítettem más emberkéknek.
Arra a statisztikára nincs szükségem hogy az én segítségeimat hányszor hánytorgattam fel, évek múlva is örök hálát elvárva és többször megemlítve faszagyerekségemet. Ez a szám nulla úgyhogy ezirányba nem kell keresgélned.
Nem kell tételesen, 2002-től mert elég hosszú táblázatot kapnánk, nem férne el 2 kötetbe sem,
elég csak annyi hogy Tordai Tibi eddig 20ezerszer szólt hozzá, ebből 685 Linuxos segítséget kért, a többit ő adta bármilyen témában.
Csak egy arányszámot kérek, pl. 2,2%.Nem is annyira nekem hanem inkább Neked van erre úgylátom szükséged, bár ez sem zárja ki hogy amelyik Linux fórumba én megjelenek, ott az első hozzászólásom után máris megtalálj.
Hogy Neked ebbe mi a jó ezt nem tudom, talán pinahiány levezetése..? Van férfibe is baszatlan.
Csak jelzem hogy erre is léteznek szolgáltatások, bár fizetősek és Te ugye a free "szoftverek" híve vagy.Itt a lista, a teljesség igénye nélkül.
PH,
Ubuntu Linux
Linux kezdőknek
Arch illetve Manjaro topik
(ez utóbbiakba baszom a csőrödet úgylátom)
Windows10
Android szakmai topik
Hobby elektronika
Opera böngésző
Kisfogyasztású számítógépek nyomábanFacebook:
Hobbielektronika csoportIndex:
Skoda Felicia klub
Rakéta kályha
Kondenzációs kazán
Hangfal építés
Puffer
Padlófűtéshobbielektronika.hu:
Autó generátor problémák
Elektromos távirányítós kapu
Gázkazán vezérlő hibák
Keringető szivattyú
Kombikazán múködési hiba
LCD kijelzó vezérlése
Skoda Felicia elektromos hiba
LCD monitor probléma
D osztályú végfok építése
Professzionális hangosításlinuxmint.hu
Ezen kívül 4 fórum ami eléggé magas szintű szakmai és zárt, nem adnám meg az elérhetőségeket:
1 rádióamatőr,
1 passzív és aktívházak tervezésével, kivitelezésével foglalkozó,
1 energetikai és napelemes rendszerekkel foglalkozó
és 1 autóvillamosságis fórum.
Ezekkel elleszel egy darabig és lekötöd a felém irányuló fölös energiáidat. Előre is köszönöm.Ez az egész offtopik flame nem jött volna létre ha befogod a szádat és nem kötsz belém de született intelligenciádnál fogva nem tudod megállni.
Hallottam hogy nemrég megcsináltad az IQ tesztet és két mérés összeg 19 lett. Nem kell ezt szégyellni.
Sajnálom, komolyan.Várom a statisztikát,
maradok továbbra is baráti üdvözlettel
Tordai Tibor
Miután ezek a hsz-ek feleslegesek, a modik nyugodtan törölhetik ezt, és ubinak a többi nem témába és szakmába vágó megnyilvánulásait.
Csak nem akarnék kussba maradni mert akkor totál elszáll emberünk hogy lám neki van igaza, meghunyászkodott a tibi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Opel topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest