- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
floatr
veterán
Akkor bedobok én is egy kérdést, mert már jó ideje szívok vele. Remélem valaki meg tudja szakérteni.
Hardy alatt az irodai hálózatban belőttem gyakorlatilag mindent, ami lehetséges volt, kivéve talán a domainbe léptetést. Mivel notit használok, néha itthonról is dolgozok, és itthon viszont jön az a gond h az evolution míg bent tökéletesen megy, megtalálja a címlistát az exchange-en, addig itthonról használva -- bár owa-n keresztül kapcsolódik, ami kintről is látható -- gyakorlatilag el sem indul.
Ez még csak egy kisebb bosszantó része a problémának. Viszont a date/time applet erős érzelmi kötelékben él az evolution-el, és találkozókat is tudna nekem jelenteni. Ha rákattintok, akkor megdöglik a menüvel egyetemben.
Valaki tud erre vmi megoldást? (azon kívül h ne használjam...)
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest