Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Hm... hát, együttérzek veled... :S Bár nálam bevált a Lubi (8.10 - 10-04 -ig, jelenleg az utóbbi), igen régi, Pentium 3-as gép alatt, igaz, nem túl sok mindenre használom, pl. nyomtatásra nem. Annyiból hasonlóak a tapasztalataim, hogí relatíve sok a bug, de hozzájuk lehet szokni, többnyire apróságok.
Ha már zene: nálam remekul fut az audacious, aqualung, smplayer, vlc; de a MOCP (MocPlayer) a leggyorsabb, hiszen karakteres üzemmódú, terminálból, és előnye, h rengetegféle audio formátumot ismer.
Browserek: Mozilla picit lassúcska, de jól megy. Chrome több verziója (5-18) is alapvetően sikerrel fut (2010 óta volt vagy 4 verzióm, frissítésből, most a flash miatt egy régebbit tettem fel) és elég gyors.
-
-
-
-
chab7
addikt
Frászért írja ki folyton ez az új ubuntu hogy "Rendszerhiba történt" ???
Teljesen váratlan időközönként felugrik egy ilyen ablak. Pedig most akartam visszaszokni az ubira (persze csak lxde kezelővel mert az én gépemnek sok az új csicsás gnome.
Erre folyton egy ilyen hibaüzenetet dobál fel, és még nincs egy napos a telepítés
Grrrrrrrrr -
-
chab7
addikt
Tuti jogosultság probléma!!! Most egy a megosztott mappában levő fájlnál (ami ékezetes is) megnéztem a jogosultságokat és mindenhol olvasható írhatóra állítottam. Így átmásolta.
De akkor alapból miért nem mikor a megosztott mappánál meg lett adva hogy a benne található dolgok is mindenki számára írható olvashatóak legyenek.
Ebből ugye csak a törlést engedte de se másolást se átnevezést nem. -
-
-
-
God Vazzeg
veterán
Akkor én se értem. Tűzfal nincs a rendszerben? Tuti samba beállítás lesz valami..

Más! Ezt most olvastam:
"Egy antropologus egy afrikai törzs gyermekeinek javasolta egy játekot: letett egy kosár gyümölcsöt egy fa mellé, majd így szólt: aki előbb odaér az nyeri a gyümölcsöt! Erre a gyermekek mind felálltak, kézenfogták egymást, es együtt szaladtak érte. Megkérdezte, hogy miért nem versenyeztetek? Mire ők: Ubuntu. Hogyan tudna valamelyikünk is boldog lenni, ha bármelyikünk szomorú?
E torzs nyelven Ubuntu annyit tesz: Vagyok, mert vagyunk."
-
Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De már tényleg nem értem.. Nekem simán megy pöccre, és én ezt a konfigot még a 10.04 alól hoztam át