Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Véglegesre tutira nem lehet szerintem, sehol sem találtam rá korrekt megoldást. Nekem a -d-vel 10.10-re akar frissíteni, neked meg csak 12.04 beta-ra, tehát egyik sem korrekt ezek szerint.

Nekem nagyon rosszzul jön ki az időpont, mert addigra már rég futnia kéne egy komolyabb projektemnek és nagyon nem lesz jó ha akkor frissítek és akkor derül majd ki mondjuk, hogy az ISPConfig 3, vagy bármely összetevője nem fog együttműködni rendesen a 12.04.1-el... Frissíteni meg előbb-utóbb úgyis muszáj, mert jövő április itt van a nyakunkon.
Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Arc Raiders
- Cyberpunk 2077
- Star Trek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgatós találkozó
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest