Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Most tértem át pár év után ismért linuxra winről, megnéztem mit fejlődött a dolog, és hát óriási csalódás volt az Ubuntu Unity. Elképeszető, hogy tudták így elcseszni azt a disztribuciót. Már épp azon voltam, hogy hagyom a francba, megyek vissza win-re, de utolsó próbának felraktam a Kubuntut, és hát iszonyú jó. Amennyire hulladék az Unity, annyira szuper a KDE felület, jól használható, sok beállítási lehetőség, és áttekinthető, viszont nincs agyonra kiherélve. Aki linuxra vált az pont arra vágyik, amit a Kubuntu ad, mert aki Unityre vágyna, azt nem érdekli a linux szvsz. Ez a KDE nagyon pozitív élmény, ezért is írtam most ezt meg. Egyedül a betűk minőségével nem vagyok még kibékülve, az jobb volt Win-en
Aktív témák
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest