Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Aktív témák
-
Hát, igen, mindenki nagyon kedves és köszönöm a fordítói felajánlásokat.

Egyelőre még dolgozom az új verzión, ezt már tutira befejezem, valamikor. Azért nem mindig van kedvem és időm naphosszat a Rendszermenttet írogatni, van jobb dolgom is és lusta is vagyok.
Igazából örülök neki, hogy használják sokan, de nincsenek nagyravágyó törekvéseim. Ezt mind amit tud, használom, nekem is kell, a magam dolgát könnyítettem meg vele. De azért túlzásokba sem akarok esni, a belefeccölt munkának legyen számomra is haszna. A mérleg nyelvén az angol fordítás és support eddig elég súlyosan lenyomta az egyik oldalt, szemben a számomra felesleges plusz munkával és további támogatói tevékenységgel.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest