- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
dcsabesz
tag
válasz
floatr
üzenetére
Üdv!
Először is köszönöm a sok segítőkész hozzászólást.
Aztán most sorra veszem a dolgokat:hallari:a rendszerfigyelőt nem tudom átállítani minden folyamat nézetre (nem tudom választani), az indítópultban két dolog volt,(login sound és Caribou) azokat kiszedtem.
rynar: ki fogom próbálni a Lubuntut, azt hiszem. A kérdésem az volna, hogy az "xserver-xorg-input-acecad" nevű csomagot? Mert csak e miatt váltottam 10.04-ről.
floart: beütöttem a parancsot és már kb 10 perce midenféle dolgot listáz a képernyőre. Ez mit jelent? Hadjam végigfutni?
benzol: köszi a tippet, azt is ki fogom próbálni, ezt nem is tudtam.
Nowhermann: a tábla pontos típusa Acecat Flair USB 5"x4", és pont e miatt van ez a kalamajka. Mert a 10.04 alatt nem műnködött rendesen, a 11.10 alatt viszont alapból minden hibátlan, viszont maga a rendszer egy fos a gépemen. Sakk-Matt.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest