Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vicces
addikt
hat nagyon ugy tunik, hogy az ubinal nincs jobb linux. igaz nalam lassabban indult mind a windows kb 2 honap hasznalat utan. illetve a netezessel is meggyult a baja. csak ugy toltotte be a weblapokat, ha rafekudtem ay F5 gombra. kulonben 404-et dobott.
gondoltam megnezem a debiant..aha..mintha visszamentem volna az idoben 5 evet...szanalmas..
ez utan archlinux... mire elbuvoltem neki a winyot, telepitesre keszre egy jo regi talalt ubuntuval - a telepito particionaloja neki se ment a winyomnak, csak a hibauziket dobalta -, majd kitalalta, hogy 2 percenkent reseteli a halokartyat..
jelenleg csak linux all rendelkezesemre. delutan meg volt windowsos gep a szomszed szobaban, most mar varhatok honapig.. le szeretnek gyartani egy telepito cd-t - mar usb-s meghajtot is szereztem - de nagyon ugy tunik, hogy ismetelten zsakutcaba jutottam..
azert az elgondolkodtato, hogy windows nelkul halott a linux...
egesz nap azzal birkozok, hogy pendrivra varazsoljak egy linuxot. mindegy melyiket..
google mindig ide vezet: [link]van meg egy gepem, linux mint.el. gyulnek rajta az iso fajlok, de azon kivul, hogy kicsomagolja oket masra nem kepes. fent van az unetbootin is, de valamiert nem latja a pendrivot. pedig a gep hibatlanul kezeli..
debiannal kezdtem, most valami chakra lniuxnal jarok, hatha az felmaszik. es most jovok ra, hogy ebbol se telepito keszlet windows nelkul..
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC játékok egyben
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest