Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Laca 012
őstag
Üdv!
Ubuntu 11.10 Desktopot tettem a párom laptopjára (Asus K50ij) a 10.04 helyett. (64bites)
Nekem már alapból nem tetszik az, hogy rengeteg beállítás eltűnt a grafikus felületről, és a Unity-ért sem vagyok oda, de Ő végülis nem állítgatni, hanem "csak" használni szeretné, úgyhogy bár magamnak feltettem a gnome-panel -t, de ő az alapértelmezett felülettel használja.. (Én sem jártam sokkal jobban a gnome-panellel, mert a panelhez semmit nem tudok hozzáadni, jobb klikkre nem is reagál)Már több hónapja próbálgatja használni, de folyamatosan problémákba ütközünk..
1. Az akkuidő rövidsége úgy látom még mindig köztudott probléma, ez már párszor le van írva, úgyhogy ez igazából nem is kérdés..
2. Az első lényegesebb probléma az volt, hogy ha videót játszik le, mindegy milyen lejátszót haszál, (VLC, Gnome MPlayer..stb) ha szóközzel megállítja a videót, akkor 10-ből 9-szer megfagy és csak a lejátszó újraindításával lehetett életet lehelni bele..
3. Aztán a samba megosztással kezdtem szívni, engedélyeztem a Samba-Guest felhasználót, amit aztán nem engedett kikapcsolni (a házirend beállításai nem engedik a módosításokat), ellenben azóta megszűnt a hang az alapértelmezett felhasználói fiókba,(vendégként bejelentkezve van hang)
4. A második partíció ami egy NTFS fájlrendszerű (még anno a windowshoz használta) azóta azt sem tudom csatolni, meg fat32-es pendrive-okat sem, mert azt írja, hogy nem csatolható (Not Authorized).. Vendégként bejelentkezve viszont automatikusan csatolja mindkettőt.
Valaki tudna tippet adni merre induljak?
Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest