Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
szoke12
üzenetére
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...
Aktív témák
Aktív témák
- Raspberry Pi
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VGA kibeszélő offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3.1-es windows előtt már dosban sem bírtam ki, h ne nyomkodjam összevissza a klaviatúrát. közel 20 év windows után gondolhatod mennyire idegen volt ez nekem... Ponmtosabban még mindíg marha idegen, csak már kezdem belátni, hogy nagyszerű dologról van szó, amivel foglalkozni kell. mint windózos szerelő is azt nyilatkozom, hogy a saját laptopomon is csak azért hagyok windows-t, mert néha kell a munkámhoz...