- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
hát, nem tudom. én több helyen is már olvastam olyan véleményeket, hogy pont a sok python-os cucc miatt nem szeretik az ubuntu-t. de mondjuk ebbe ne menjünk most bele, szerintem elegáns dolog egy gui-t js+css megoldással megcsinálni (lásd webos a palm részéről).
hiába van évek óta ilyen-olyan kiegészítő, attól még éppen nyúlás. szerintem kb a gs az első olyan felület, ami semmiben nem hasonlít a windows vagy osx által taposott útvonalra, és még unity-re is csak nyomokban (látványban nagyon nagyon minimálisan, és funkcionalitásban egyáltalán nem).
igazából nem nagyon befolyásolja a véleményemet a trend meg az erőviszonyok alakulása, amíg van normális alternatíva, addig én nem fogok unity-t használni. ha meg kvázi csak unity és kde marad linuxon, akkor még azt is megkockáztatom, hogy inkább visszamegyek win7-re, mert számomra ezek egyike sem tartozik az ergonomikus kategóriába sajnos. szóval továbbra is remélem, hogy nagyjából egál lesz legalább a unity és gs részesedése, és kicsit értetlenül állok a dolog előtt, hogy neked miért lenne annyira pozitív dolog, ha a gs veszítene. én annyira nem szeretem a unity-t, hogy ha most kukáznák a kódot, és eltűnne a Föld színéről nyomtalanul, akkor sem sírnék, de értem, hoyg egyes embereknek bejön, így nem vagyok ellene, csak azt nem szeretném, ha az általam favorizált cucc látná ennek kárát.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest