- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Távgyógyítás:
Adott egy kizsigerelt laptop, amiben még csak egy ODD sincs. Kedves, szeretett unokaöcsémnek anno felraktam rá egy 10.04 LTS-t. A mai napig kifogástalanul működött, igazából egy külső hdd-vel letöltésre használgatta (volna). Anno mindent beállítottam neki, de persze eddig bírt magával és a frissítéseket átállította LTS-ről (szerintem) normálra. Ezután állítása szerint a rendszer nekiállt magát lefrissíteni 10.10-re, majd az újraindítást követően egy villogó kurzor fogadta a következőkkel:
"fsck from util-linux-ng 2.17.2
/dev/sda1: clean, 431724/14901248 files, 40086311/595656554 blocks"..aztán a villogó kurzor. Mivel fizikailag nem vagyok ott, a gépet pedig nem lehet elérni (belső, NAT-olt IP-ről megy), valamint optikai meghajtója sincs, és ennek tetejében azért annyira full profi még nem vagyok ebbe, nos ezek ismeretében mit javasoltok?
.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.