- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Frissen telepítettem a 11.04-et, de szokás szerint megint képtelenség használni.
Jelenség: hoztam egy normális CRT monitort, ami már tud 1024x768 mellet 75Hz-et, és már használtam korábban ezzel a géppel. Telepítés után meglepett, hogy 1024x768-ban ment a gép, ezért eddig vért kellett izzadni. Örömöm nem tartott sokáig. Engedélyeztem a zárt nVidia drivert, telepítette és aktiválta. Újrainduláskor persze 800x600 volt, a menüket már nem töltötte be, csak villogott a bedugott pendrive ikonja, meg pl. a leállítás menüje.
Próbáltam törölni a xorgot, valamint betenni a korábban gond nélkül működő xorg fájlomat (ennek a monitornak a fájla), de azzal már odáig sem jutott el. A Xorg -configure parancs is elbukott, de nem egyértelmű, hogy mitől.
Eddigi Ubi verziók alatt az Envy féle nvidia driver volt telepítve, probléma nélkül ment. FX5200-as kariról van szó.
Most csinálok egy reinstallt, mit kezdjek a grafikával szerintetek?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest