Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Sorry, de linux parancsokkal eddig szinte egyáltalán nem foglalkoztam, nem érdekeltek kulonosebben, hanem szinte csak a grafikus felületek felhasználásával. Nincs mindenkinek kulonosebb igénye a linux parancsok megtanulására, így vagyok evvel pl. én. Hanem csak alkalmilag pár alap parancs érdekel engem egyelőre.
...Hogy ez miért fáj neked...?
Avagy a sudo -ra vonatkozik megjegyzésed? Oké, azt megérteném, ha amiatt, bár én nem érzem lekezelőnek, hogy felhivta a figyelmem a sudo -ra, hiszen sokat tapasztalták rólam, hogy nem álltam neki még linux parancsokat tanulni.Egyébként remélem nem ciki, hogy csak egyszerű mezei felhasználói igényem van... bár néha lehet, hogy többek számára furának tűnhet egy nagyon laikus linux user jelenléte(?), mint pl. én vagyok.
Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...
... egy időben átemntem a kezdő linux topicba, de ott meg akkoriban nem volt nagy élet ott, elég passzivnak tűnt (avagy most is ez a tendencia ott?), itt meg már sokak pozitiv lelkesedését megtapasztaltam, ami örömmel tölt el engem.
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ezt is csak amolyan hangos gondolkodásként jelzem, semmi egyéb...