Hirdetés

Aktív témák

• rtom
    senior tag

akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy (...)

Na-neeeee!!! Ne szórakozz már velem! Telepítettem egy szűz XP-t, rányomtam és dolgoztam vele. Én nem az exéssel nyomultam, hanem ott is a jávás online csomaggal. Katt, felinstallálta amit kell, aztán felrakta magát és percek alatt ott állt működőkészen. Ehhez képest az ubinal órákig küzdöttem és itt érdeklődtem, hogy mi a szetsz@rt csináljak, hogy végre működjön. ...éééés nem működöttt!!! Szerintem ez óriási különbség. És nem kell ezt megvitatni. Nem vagyok én mazochista, hogy még-egyszer nekiálljak az ilyesminek! Annyi időt sz@rsz el rá amennyit csak akarsz, de nekem elegem volt. Nem próbálkozom többet ilyesmivel. Ennyi. Én befejeztem ezt a témát. Majd jövőre megint megnézem. De ha nem sikerül majd elsőre és automatikusan, akkor abban a szúrásban feladom és irány a jólbevált egyszerű környzet az XP-nél. Számomra ez ilyen egyszerű. Mostmár. :U

Én erre a megoldást úgy tudnám elképzelni, hogy ha lenne egy közös tároló, amiben lévő "csomagokat" (forráskód?) minden linux disztró értene és telepíthető lenne, függőségekkel együtt, mint pl. ez a projekt, hasonlóan pl. az Android vagy Apple AppMarket-hez.

Vagy, mivel egy átlagos felhasználónak a tároló hozzáadása problémás, a "software center"-nek azt is meg kéne oldania, hogy ha nem található a kért csomag a tárolóban, akkor keressen rá a neten (sourceforge-on, freshmeat-en) és kérésre a tárolót adja hozzá a forrásokhoz (next->next->OK előnyben!)

Vagy bilibe ér a kezem?

(#33466) emitter: próbáld meg purgálással; sudo apt-get remove --purge slimrat

Aktív témák