Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Köszönöm, kedves vagy, hogy segíteni próbálsz. Végigfutottam a lépéseken. Hááát-nemegyszerű... Szóval ennyit nem ér meg a dolog. Szerintem. És azt sem gondolom, hogy ez az Abejava programozók vacak munkája lenne. Szerintem a linux, azon belül a jelenlegi Ubuntu nincsen felkészítve "gyárilag" egy ilyen akcióra. Mert egy deklaráltan felhasználóbarátra tervezett desktop-oprendszerben az Abejava futtatásához szükséges dolgok legyenek nekem előre telepítve (mint a W7-nél)! De ha nem, hát az a minimum, hogy szól a rendszer (pont mint az XP-nél), hogy mire kattintsak a szükséges dolgok telepítéséhez.
Megmondom őszintén az ilyesmin nagyon ki vagyok akadva. Mert kétféle program van. Az egyik ami valódi élet-feladatot old meg és a másik, ami maga a számítógépes rendszer működtetéséhez szükséges és a csicsák. Én úgygondolom, hogy az elsődleges egyértelműen a valódi élet-feladatok megoldása. Amíg a rendszer nem képes ezeket maradéktalanul megoldani, addig nem is igazán rendszer, addig csak egy gány.
Lehet most túlzok, de nem baj. Mérges vagyok rajta. Nem elég-hogy nem söralátét méretű a bevallás, de még órákat rászánva sem tudom működésre bírni a percre-frissített, felhasználóbarát rendszeremmel? Gány, nem oprendszer! Tessék megcsinálni! Különben nem használom, még ha olyannyira is ingyen van, akkor sem! Irgum-burgum!

Aktív témák
- OTP Bank topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest