- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
_Sanci_
csendes tag
Sziasztok!
Most szólok előre, hogy Linuxilag teljesen most jövök a falvédőről. Tegnap láttam itt a fórumban, hogy kijött az Ubuntu 10.10. Egyből kíváncsivá is tett és elkezdtem utána nézni az általános tudnivalóknak a Linuxszal kapcsolatban, majd arra jutottam, hogy az XP-m alá csinálok egy Ubuntut. Sikerült is, működik frankón. Már elkezdtem a saját ízlésemhez alakítgatni, azonban van még számos dolog, amit nem vágok.
Például felakarom telepíteni a hangkártyához az illesztőt, de nem megy. Megnyitom a tömörített fájlt csak nem tudom, hogy a rakás fájl közül melyikre kattintsak a telepítő indításához, ha pedig valamelyikre rákattintok akkor bead egy ablakot, amiből ki kellene választanom azt az alkalmazást amivel társítani akarom.
Most ez a legégetőbb problémám, kérem segítsen valaki.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen széket vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Crypto Trade
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest