Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ntomka #30847 üzenetére
az epmathy nem dobálja magát, csak villog ott lent a sarokban, hogy új üzenet. egyedül a skype dobálja magát azok közül, amit használok, de mintha abban is be lehetne állítani.
amúgy kde alatt sem tetszett, hogy sima ablakban kéri a jelszót, ami _fölé_ odapofátlankodhat éppenséggel más. az lenne a jó, hogy ha már rákattintottam, akkor ne adja át senkinek a fókuszt.Vladi: igen, elvileg futkosik, és nézi is a frissítéseket. mondjuk ez nem zavar, mert magától nem is indul a gui-ja. de amúgy nem adminként, mert különben a frissítés jóváhagyásához nem kérne jogot.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest