Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Kezdem kapsigálni, azt'szem!

______Tehát ...:
...tehát úgy érted (alma mint kivételmappa), pl. ELSOMAPPA esetén
hibás megoldás:
rsync -a /home/ELSOMAPPA /media/idemegy --exclude=/home/ELSOMAPPA/almaJó megoldás:
rsync -a /home/ELSOMAPPA /media/idemegy --exclude=/ELSOMAPPA/alma?

... és most jön a pláne, ha most jól érterlmeztem, akkor érteni fogom, hol értettem félre az exclude paramétert .... MASODIKMAPPA esetén:
_hibás1.:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA/alma_hibás2.:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA/almaDE A JÓ megoldas:
rsync -a /home/ELSOMAPPA/MASODIKMAPPA /media/idemegy --exclude=/MASODIKMAPPA/alma?

Ha így van, akkor nem tul felhasználóbarát megoldás ez a linux részéről, és ezért értettem félre ....

Mzx
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest