Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Azért ubuntu alatt ntfs-ről ntfs-re nagyobb mennyiségű adat másolása - nálam legalábbis - sajnos érezhetően leterheli a rendszert. A proci terheltsége felugrik a processnél 30-40%-ra is, ráadásul kb. fele olyan sebességel másol, mint win alatt ugyanazt. (adataimnál lévő konfigon).
Akku idő esetemben is jobb win alatt, mint ubuntu alatt. Át kell rágni minden szolgáltatást, és ami nem kell, azt leállítani, vagy el sem indítani, ezekkel lehet akku időt spórolni ubi alatt, de még így is a win áll nyerésre ezen a téren.
Több évnyi intenzív linux használat után én az utóbbi időben visszatértem a windowsra és mostanság be kell vallanom, hogy a Linux másodhegedűssé vált. Ebben szerepet játszott az is, hogy az utóbbi időben minden kiadásnál volt valami nyavalyája a hardvereimmel és mindig mással, egy kicsit elegem lett a folyamatos túrkálásból.
A korábbi laptopom is csontra fagyott bizonyos esetekben ubi alatt - aminek már tudom az okát -, arra sem volt megoldás, és ahogy nézem mai napig sincs, csak kompromisszumokkal - compizt le kell lőni -.
Ez a pulseaudió is egyre szarabb, nem hogy javulna a kiadások során, nem tudom miért erőltetik. Hol elindul a szolgáltatás, hol nem, hol leáll, hol működik.
Áh, tudom, hogy lehet megoldást találni, erről szólt az utóbbi pár év linux használatom, de valahogy most beleuntam ezekbe a dolgokba. Lebutítottam magam kattintgatásra

Hmmm, a hsz. másik fele tulajdonképp nem is a Tiedre való reagálás, csak lusta voltam újba írni...
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs