Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
Most aztán jól megszívtam, de sikerült mentenem a menthetőt szerencsére.
Mondom kipróbálom, hogy mi az az eszköz hozzáadása itt a btrfs-nél, aztán az összes partíciómmal kipróbáltam, mert csak hibát írt ki. Erre úgy ahogy volt, a merevlemezek MBR-jét teljesen tönkretette ez a parancs, lefoglalatlan területet mutatott a GParted (és persze újraindításkor meglepődtem, hogy nem indul a rendszer). Mondom nagyon király, az összes, de tényleg, hogy az összes adatom elszállt most.
Szerencsére a két darab 1 TB-os vinyóm tökéletes klónja volt egymásnak, legalábbis a partíciók elhelyezkedését és méretét illetően, amúgy meg fejből nyomtam ezeket az adatokat. A kevésbé fontos merevlemezen (amúgy a fontos adatok mindkettőn megvoltak, hogy biztos legyen a dolog) megcsináltam ugyanúgy a partíciókat mint volt, ugyanolyan fájlrendszerre is formáztam őket, majd a másik vinyóra áttoltam az MBR-t. Ez félig-meddig egy jó megoldásnak bizonyult, mert bár a btrfs partíciók látszódnak, még a címkéjük is visszajött, csatolni viszont nem tudom őket és ellenőrzésnél is hibát ír ki, de az eleve formázatlan titkosított partíciómat sikeresen csatolni tudtam, a több száz GB-nyi értékes adatom tehát megúszta a balesetet.
Hát, ezt nem kívánom senkinek, így is elveszett pár fontos adat, szerencsére pár dolgot tudok pótolni, mert megvan a notimon is.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs