Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
h-yle
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ha csak az MBR ment gallyra attól az adat még ottvan/volt. Sőt az MBR-t is vissza lehet állítani. Meg a partíciós táblát is. Mondjuk btrfs-el még nem próbáltam, szóval lehet, hogy az ellen nem véd.
De legalább megtanultad, hogy nem szabad "játszani" a fontos adatokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
body007: Zavarja a szépérzékem, hogy minden tökéletes, csak az nem
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg. -
body007
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Nem gonoszkodásképen, de már vártam mikor üt be a krach
Nem szokta az ember megúszni az ilyen mértékű adat "pakolászást". Én is többször vesztettem már adatot hasonlók miatt 
h-yle Ha csak a töltöttséget nem jól jelzi (de bírja az aksi ahogy kell), szerintem ne foglalkozz vele. Amúgy se nagyon tudsz vele mit csinálni, esetleg egy frissebb kernelt megnézhetsz.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.