- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
moma
őstag
igen be van kapcsolva és be van dugva
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.body007
szerintem valahogy talán úgy tudod megoldani, hogy ebbe a mappába:
/usr/lib/mozilla/plugins
be linkelsz valamit. nálam ez a file van most ide linkelve:
/etc/alternatives/mozilla-javaplugin.sode korábban volt, hogy ezt a filet kellet belinkelnem és helyrejött:
/usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.20/jre/lib/i386/libnpjp2.so
(ha más a java verzió más az útvonal)de nem vagyok tisztában a a mögöttes miértekkel szóval ez csak egy gyenge tipp abból kiindulva ami nálam korábban működött. lehet valaki itt szakszerűbb tudással bír ez ügyben

lehet az is egy járható út lenne ha kiderítenéd, hogy a seamonkey plugin mappájába(ami kérdés hol van)mi van belinkelve és azt belinkelnéd a mozzilába is. és nekem most nem kellett semmit barkácsolni magától rendben lett minden.
ja és még egyszer: nálam a sunos java van fönn a partner tárolóból, meg a plugin(a tárrolóknál ez eleve ott van csak nincs bejelölve).
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még egyszer, sudozva teljesen jól működik, csak a saját felhasználómmal nem. 32 bites ubuntu 10.04.