Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, ami a következő:
Mobil szélessávot használok, a modemet látja is a rendszer mindenféle zokszó nélkül, és használja is, ez eddig rendben is van...
Amikor felcsatlakozok a netre, azt a felső panelen lévő "választómenüvel" teszem, ahol kiválasztom a mobil szélessávot, stb, és már megy is...
A probléma az lenne, hogy egyik alkalommal nem túl szabályosan lett eltávolitva ez a modem, és ennek következtében ez a választómenü eltűnt a panelről, a "Hozzáadás a panelhez" menüben sincs, nem tudom elővarázsolni.
A Hálózati kapcsolatoknál megtaláltam a mobil szélessávot, be is tudtam állitani, és el is tudom inditani, de igy macerás a dolog, mert ugyan van automatikus csatlakozási opció, de bekapcsoláskor nem mindig látja első nekifutásra a modemet az ubi, szóval ez sem tűnik 100 %-os megoldásnak (a panelen lévő menüben mindig láttam, hogy van-e, vagy nincs elérhető modem, és ha nem volt, "kihúz-bedug" és már ment is..
) azt szeretném kérdezni, hogy miként lehetne visszavarázsolni valamelyik panelre ezt a választómenüt?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) azt szeretném kérdezni, hogy miként lehetne visszavarázsolni valamelyik panelre ezt a választómenüt?