Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Na ez az, hogy a karmic release live-val sem volt SEMMI gondom. Aztán install után szépen jöttek a gondok, meg gondolom ahogy "javították" a hibákat. Először a dvd drivere ontotta magából az eseményeket (CPU 50%-on) -- jelzem lemezt írni azóta sem tudok így -- ezt a disable-polling-al leküzdöttem. Aztán egyszer csak megszűnt a telefonya támogatás.
A hup-on olvastam h a lucidba integrálták az iphone-os drivert, meg pár alkalmazást rágyúrtak, hogy kezelje, és valljuk be még egy reménykedésekkel teli félév kezd a végére érni, hogy tán javítanak hibákat, és nem integrálnak újakat. Egy VM-ben fut a KDE változat, gyanakodva bökdösöm, egyelőre nagy hibája nincsen...
Amúgy kerestem rá megoldási lehetőségeket, de sehol egy árva fórum-hozzászólás nem szólt arról, hogy ilyenkor hogyan leheljek életet a connection-be.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest