- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Lakers
üzenetére
Ezt Google fordítóval hoztad össze?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De rég írtam ide.
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.
Néztem külföldi fórumokat, de valami nagyon kiherélt megoldást találtak, hogy a régi drivert felerőszakolták rá, de ugye azzal meg nagyon nem működik teljes értékűen. 
Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Warships
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A50 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az új notimban ati mobility radeon 5470 van. Hivatalos driver még nincs hozzá linuxra, és hát ki tudja mikor lesz.
Valaki nem tud valami megoldást, hogy fel tudjak küldeni egy ubit rá úgy, hogy használni tudjam a kártyát is. Tegnap néztem egy live rendszert, de felbontás max 1024x768 és gyorsítást sem tudtam varázsolni.