Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Akkor leírom én, h tudom (tapasztaltam). 2 raid rendszert telepítettem. Egyet otthon sil3xxx-es raid vezérlő, bios-ában tömb megkreál, normál 9.10 ubi nem látta (se a telepítő se a live), így elő az alternate telepítő, azzal szépen felment rá a rendszer. Második a melóhelyen egy komolyabb 3ware kártya, ennek is a bios-ában tömb csinálás, ubi 8.10 szerver egyből látta a tömböt (ezt nem prószáltam normál ubival, szervernek készült).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest