Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
kis segítség kellene
hely és erőforrás hiányában a vsftpd-t raktam fel
viszont a hivatalos doc-ban nem találom hol lehet megadni a mappa nevet, amit megosztanék
anonimnénk amit látok az a /home/ftp
viszont ezt sehol se tudom megváltoztatni a configban, valakinek valami tippje?a transmissionban mióta lehet beállítani a max torrentek számát? nekem ez új
transmission web gui alatt van a bal alsó sarokban egy teknős az mire való?
elég gyenge volt a másolás samba alatt ntfs rendszer alatt gondoltam meglesem mi az ami ennyire eszi a cpu-t
hát az megértem h a samba és az io eszi de a többi az mi?
pl mi az a sirq
sajnos az nfts rendszert csak az ntfs-3g-vel tudom írni és olvasni is, ez is eléggé eszi a rendszer
még arra lennék kíváncsi h az fstab-ban milyen paraméterekkel kell megadni az ntfs-rendszerben h lehessen írni?
tudom nem ubuntus kérdések ezek sem, de több szem többet lát elven gondoltam beírom ide
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest