Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
kis segítség kellene
hely és erőforrás hiányában a vsftpd-t raktam fel
viszont a hivatalos doc-ban nem találom hol lehet megadni a mappa nevet, amit megosztanék
anonimnénk amit látok az a /home/ftp
viszont ezt sehol se tudom megváltoztatni a configban, valakinek valami tippje?a transmissionban mióta lehet beállítani a max torrentek számát? nekem ez új
transmission web gui alatt van a bal alsó sarokban egy teknős az mire való?
elég gyenge volt a másolás samba alatt ntfs rendszer alatt gondoltam meglesem mi az ami ennyire eszi a cpu-t
hát az megértem h a samba és az io eszi de a többi az mi?
pl mi az a sirq
sajnos az nfts rendszert csak az ntfs-3g-vel tudom írni és olvasni is, ez is eléggé eszi a rendszer
még arra lennék kíváncsi h az fstab-ban milyen paraméterekkel kell megadni az ntfs-rendszerben h lehessen írni?
tudom nem ubuntus kérdések ezek sem, de több szem többet lát elven gondoltam beírom ide
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest