Hirdetés

Aktív témák

• philoxenia
    MODERÁTOR

Naugye! Nekem is ment, és minden ismerősnek, barátomnak, mindenkinek a csládban. Ez azért nem kis szám. Ez az első valóban dícsérnivaló disztró. Szerintem nem kellene mondvacsinált dolgokkal lehúzni!

(#23570) sh4d0w: "Jóember, ha nem tudod frissíteni a csomagot, ami bugos, mert pont ő kéne hozzá, mi értelme az új disztrib készítésének?"

Jóember, akkor honnan van maga az install-CD-d? Ha azt le tudta tölteni, a frissítéshez is ugyanonnan hozzá tud férni. Egy nagy logikai bukfenc amit magyarázol. Mostmár légyszíves fejezd be ezt a parttalan vitát!

Mondjuk a 4 GB memória miatt a 64 bitest töltöttem le, lehet, hogy jobb lett volna a 32 bites, mert arra hamarabb találtam flash "plugin"/?/ -t.
    Egyébként beszéljetek egymással több tisztelettel, /ezt mindenkire értem/ elvégre ez nem egy Mac-Win vitafórum... :D ;]

core2: Köszi, időközben megmókoltam guglizás után valahogy, de mivel én windózhoz szoktam kattingatós módszerrel, találtam valahol egy olyan linket, amin egy települni hajlandó flashlejátszó volt, amit elfogadott a rendszer. A parancssoros dolgokat utoljára én még a DOS alatt próbáltam, meg se találom sokszor a konzolt.. :DDD :B Innen indult a dolog.

Aktív témák