Hirdetés
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
upszilon
üzenetére
Mondjuk a 4 GB memória miatt a 64 bitest töltöttem le, lehet, hogy jobb lett volna a 32 bites, mert arra hamarabb találtam flash "plugin"/?/ -t.
Egyébként beszéljetek egymással több tisztelettel, /ezt mindenkire értem/ elvégre ez nem egy Mac-Win vitafórum...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
core2: Köszi, időközben megmókoltam guglizás után valahogy, de mivel én windózhoz szoktam kattingatós módszerrel, találtam valahol egy olyan linket, amin egy települni hajlandó flashlejátszó volt, amit elfogadott a rendszer. A parancssoros dolgokat utoljára én még a DOS alatt próbáltam, meg se találom sokszor a konzolt..
Innen indult a dolog. -
philoxenia
MODERÁTOR
Ne veszekedjetek már!

Nekem első próbálkozásra ment az ADSL-en lógó T-Home-os WiFi-s routerre kapcsolódó Asus bedugós WiFi adapterrel a net tegnap. Ellenben néha egyszerűen ledobott. Persze előtte Win7 RC volt fönn és azzal is...
De így megnyugodtam, hogy nemcsak nálam nem tökéletes a dolog. Azonban vért izzadtam, mire a jutub videókat elindulásra bírtam...
/FF alatt./ Mondjuk én életemben először láttam közelről Linuxot, úgyhogy így is meg voltam elégedve. 
Szerk.: persze 9.10 -
philoxenia
MODERÁTOR
upszilon légy szíves finomítani a stílusodon, itt nem divat a többi fórumozó sértegetése, a saját hozzáértésedet ne azzal próbáld bizonyítani, hogy leszólsz másokat! A vitában nem érv, ha teljesen más, oda nem tartozó dolgokat hozol föl mondandód bizonyítására. A valódi hozzáértő arról ismerszik meg, hogy van türelme elmagyarázni annak is a dolgokat, aki kevésbé tudja.
Gondolom nem az a célod, hogy a saját hozzáértésed bizonyítsd, hanem az, hogy a véleményed valóságtartalmát. Bár látszólag ugyanaz a kettő, de utóbbi esetben át is gondolod mit ír a másik és figyelembe veszed a válaszodban a releváns részeket.
Aktív témák
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- BMW topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De így megnyugodtam, hogy nemcsak nálam nem tökéletes a dolog. Azonban vért izzadtam, mire a jutub videókat elindulásra bírtam...
/FF alatt./ Mondjuk én életemben először láttam közelről Linuxot, úgyhogy így is meg voltam elégedve.