Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
upszilon
üzenetére
Mondjuk a 4 GB memória miatt a 64 bitest töltöttem le, lehet, hogy jobb lett volna a 32 bites, mert arra hamarabb találtam flash "plugin"/?/ -t.
Egyébként beszéljetek egymással több tisztelettel, /ezt mindenkire értem/ elvégre ez nem egy Mac-Win vitafórum...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
core2: Köszi, időközben megmókoltam guglizás után valahogy, de mivel én windózhoz szoktam kattingatós módszerrel, találtam valahol egy olyan linket, amin egy települni hajlandó flashlejátszó volt, amit elfogadott a rendszer. A parancssoros dolgokat utoljára én még a DOS alatt próbáltam, meg se találom sokszor a konzolt..
Innen indult a dolog. -
philoxenia
MODERÁTOR
Ne veszekedjetek már!

Nekem első próbálkozásra ment az ADSL-en lógó T-Home-os WiFi-s routerre kapcsolódó Asus bedugós WiFi adapterrel a net tegnap. Ellenben néha egyszerűen ledobott. Persze előtte Win7 RC volt fönn és azzal is...
De így megnyugodtam, hogy nemcsak nálam nem tökéletes a dolog. Azonban vért izzadtam, mire a jutub videókat elindulásra bírtam...
/FF alatt./ Mondjuk én életemben először láttam közelről Linuxot, úgyhogy így is meg voltam elégedve. 
Szerk.: persze 9.10 -
philoxenia
MODERÁTOR
upszilon légy szíves finomítani a stílusodon, itt nem divat a többi fórumozó sértegetése, a saját hozzáértésedet ne azzal próbáld bizonyítani, hogy leszólsz másokat! A vitában nem érv, ha teljesen más, oda nem tartozó dolgokat hozol föl mondandód bizonyítására. A valódi hozzáértő arról ismerszik meg, hogy van türelme elmagyarázni annak is a dolgokat, aki kevésbé tudja.
Gondolom nem az a célod, hogy a saját hozzáértésed bizonyítsd, hanem az, hogy a véleményed valóságtartalmát. Bár látszólag ugyanaz a kettő, de utóbbi esetben át is gondolod mit ír a másik és figyelembe veszed a válaszodban a releváns részeket.
Aktív témák
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EAFC 26
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Metal topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De így megnyugodtam, hogy nemcsak nálam nem tökéletes a dolog. Azonban vért izzadtam, mire a jutub videókat elindulásra bírtam...
/FF alatt./ Mondjuk én életemben először láttam közelről Linuxot, úgyhogy így is meg voltam elégedve.