Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Újabban már a 32-es ubikban is van pae támogatás alapból, úgyhogy az is jó lehet. De van 64-es flash linuxra, úgyhogy azt is lehet próbálgatni.
Fene tudja. Én fedora 7-nél tértem vissza a 32-es vonalra, mert sok szívás volt. De lehet most 13-at már 64-est teszek.

-
FixY67
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nálam 64 bites Intrepid van, de pl. a jutyúbe úgy emlékszem, gond nélkül működik.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
sudo apt-get install flashplugin-nonfree
ez kell neked. -
upszilon
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Naugye! Nekem is ment, és minden ismerősnek, barátomnak, mindenkinek a csládban. Ez azért nem kis szám. Ez az első valóban dícsérnivaló disztró. Szerintem nem kellene mondvacsinált dolgokkal lehúzni!
(#23570) sh4d0w: "Jóember, ha nem tudod frissíteni a csomagot, ami bugos, mert pont ő kéne hozzá, mi értelme az új disztrib készítésének?"
Jóember, akkor honnan van maga az install-CD-d? Ha azt le tudta tölteni, a frissítéshez is ugyanonnan hozzá tud férni. Egy nagy logikai bukfenc amit magyarázol. Mostmár légyszíves fejezd be ezt a parttalan vitát!
-
upszilon
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Megsértődtem!
Küzdök itt egymagam a személyeskedés ellen, mégis én lettem elmarasztalva. Szakmai írásaimra sorozatosan beszóltak, szemétkedtek és én mérsékelten válaszoltam mindre, kiemelve és szétválasztva a személyeskedést a szakmai résztől. és mégis egyedül én vagyok az akit elmarasztalnak...
Ez a moderátori viselkedés legroszabb példája volt. Sajnálom, ilyen körülmények között nem írok többet a prohardver fórumaira. Kérem a nickem teljes törlését!
A viszont nemlátásra!
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Na végre egy moderátor. Kb. egy hete ugyanezt próbáltam Neki elmondani...
HollyBoni: Milyen típusú kapcsolatod van (WiFi stb.) ?
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi