Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
1) Ha netán nem kapnál választ, nem kell hőbörögni. Lehet olyat kérdeztél, amire nem tudnak válaszolni, akik olvassák a topicot. Én csak minimal cd telepítésből teszek fel ubi rendszert, de nem tudtam volna segíteni neked, mert egyedi live cd-t még soha az életben nem csináltam. De ez csak én vagyok. Lehet más csinált már live cd-t, de fogalma sincs a minimal cd-ről. Szerintem amit te szeretnél csinálni, az nem gyakori az ittlévők között, inkább utánajárást igényel. Google (ez tetszőlegesen helyettesíthető) a barátod, tudod.
2) Trassher problémájának van egy kis előzménye. Most csak közölte, hogy más rendszer is ugyanazt produkálja, mint az eddig próbált (és csak ez) ubuntu. Ha te nem olvasol minden hozzászólást, az a te dolgod, de egyből nem kéne rászólni senkire. Az ok, hogy nem érted hogy jön ide, de már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani.(#23435) Dark Archon: Most is a probléma pontosan? Az nvidia-config nem tudja menteni a beállításokat?
(#23440) trassher: Szerintem ott vagy nagyon komoly bajok vannak, vagy nagyon nem jól csinálsz valamit.

Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs