Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Igen, az a bajom. Root-ként belépve sem megy. Gányolással persze meg tudnám csinálni, de az annyira már nem vicces 2010-ben, hogy egy tv kimenet ki/be kapcsoláshoz vagy felbontásváltáshoz konfig file-okat kelljen átigoratni Live CD-ről. Mondjuk szerencsére állandóan rá van dugva a gép a tévére, így nem kell ki/be kapcsolgatni, de azért jó volna tudni ennek a normális menetét.
-
upszilon
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Félreérted, nem hőbörgök egyáltlalán. Kaptam segítséget magánban, csak itt köszöntem meg. Sajnos elfelejtettem ezt kihangsúlyozni. Egyébként meg letettem a minimálcédéről, mert mégis jobb a "pusztításos" módszer. Egyébként is, mivel DVD-re kerül, elfér rajta szinte minden, úgyhogy gyakorlatilag nem kell pusztítanom semmitsem.
A Live-CD-készítést is félreérted. A Remastersys megcsinálja egyetlen gombnyomásra. Nem kell hozzá semmiféle szakértelem vagy tanács. (Le a kalappal a készítők előtt! Ó-desok buta install-időtöltéstől menekült volna már meg a világ, ha windowsra is lenne ilyen...) Viszont ahhoz kell ám matatni, hogy kérdés nélkül, azonnal elinduljon. De úgy néz ki, ezt már magam is meg tudom oldani.

"már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani"
Sajnálom, ez nálam adottság. Mivel öregember vagyok már, nem hiszem, hogy túl sokat tudnék ezen váltóztatni. Ezután is megírom amit gondolok. Legfeljebb később elnézést kérek érte. Volt már ilyen. Nem szégyellem. Ennyi.
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest