- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Igen, az a bajom. Root-ként belépve sem megy. Gányolással persze meg tudnám csinálni, de az annyira már nem vicces 2010-ben, hogy egy tv kimenet ki/be kapcsoláshoz vagy felbontásváltáshoz konfig file-okat kelljen átigoratni Live CD-ről. Mondjuk szerencsére állandóan rá van dugva a gép a tévére, így nem kell ki/be kapcsolgatni, de azért jó volna tudni ennek a normális menetét.
-
upszilon
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Félreérted, nem hőbörgök egyáltlalán. Kaptam segítséget magánban, csak itt köszöntem meg. Sajnos elfelejtettem ezt kihangsúlyozni. Egyébként meg letettem a minimálcédéről, mert mégis jobb a "pusztításos" módszer. Egyébként is, mivel DVD-re kerül, elfér rajta szinte minden, úgyhogy gyakorlatilag nem kell pusztítanom semmitsem.
A Live-CD-készítést is félreérted. A Remastersys megcsinálja egyetlen gombnyomásra. Nem kell hozzá semmiféle szakértelem vagy tanács. (Le a kalappal a készítők előtt! Ó-desok buta install-időtöltéstől menekült volna már meg a világ, ha windowsra is lenne ilyen...) Viszont ahhoz kell ám matatni, hogy kérdés nélkül, azonnal elinduljon. De úgy néz ki, ezt már magam is meg tudom oldani.

"már sokszor leírtuk (sokan), hogy a hangnemet kéne megfelelően megválasztani"
Sajnálom, ez nálam adottság. Mivel öregember vagyok már, nem hiszem, hogy túl sokat tudnék ezen váltóztatni. Ezután is megírom amit gondolok. Legfeljebb később elnézést kérek érte. Volt már ilyen. Nem szégyellem. Ennyi.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs