Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Nagytalp
üzenetére
Nekem így van

LTS média gépnek viszont nem feltétlenül jó megoldás, nem biztos, hogy egy régebbi kernel támogatja az újabb médiás cuccokat. Pl. Jaunty 9.04 alatt alapból vagy az s-videó az Atom lapomon, 8.10 alá úgy kellett felberhelni. Realtek modullal is gondok vannak (igaz az a 9.04-ben is), páran a 9.10es kernelben megoldottnak látták, én inkább csak a modult cseréltem le. Szóval házi szerver / média gép esetén néha jobb az újabb, szerintem tuti nem fog hiányozni az LTS. Ez igazából nem is tudom mit takar pontosan (azon kívül, hogy 'hosszú távú támogatás', avagy ezt hogy kell érteni, de megnézem).
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest